Süpürgesiz cadı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 617
Çok şiddetli bi şekilde başım ağrıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok kötü. Bi önerisi olan var mı ne yapabilirim geçmesi için?
Galiba migren var çünkü aynı zamanda midemde bulanıyoMigren varsa biraz sıkıntılı durum.
Onun dışında sıcak duş veya soğuk bişeyler özellikle dondurma baş ağrısına çok iyi gelir. Ben başım ağrıdığında genelde bunları yaparım ilaç falan içmem kolay kolay.
Eğer ağrı aşırı fazla ise acile gitmek en mantıklısı olur.
ışık ses rahatsız etmeye başlıyor mu başlıyor ise migren vardır.Öğünleri atlamayın çikolata kahve içmeyin.Eczaneden avmigran alın ağrı hafif başladıktan sonra için azaltır.Galiba migren var çünkü aynı zamanda midemde bulanıyo
Evet ışık ses çok rahatsız ediyor. Tavsiyelerinize uymaya çalışırım. Teşekkürlerışık ses rahatsız etmeye başlıyor mu başlıyor ise migren vardır.Öğünleri atlamayın çikolata kahve içmeyin.Eczaneden avmigran alın ağrı hafif başladıktan sonra için azaltır.
uzmana başvurunca bi serum yada bi igneyle geçiştiriyolar. Öyle çok ilaca basvuran biri değilim bazı doğal yöntemler ise yarayabiliyor. Bu yüzden ne kadar çok kişi fikir verirse o kadar seçeneğim olur.En yanlış yerde arıyorsunuz.
Çok ciddi bir durumdur. Tedavisi uzmanlık ister.
Ağrı kesici kullanıyorsanız yani önceden reçete edilmiş bir ilacınız varsa alın. Geceyi atlatın. Yarın çaresini arayın.
Geçmiş olsun.
Maalesef elimde çörek otu yağı yokCörek otu ile maşaj yapın inşallah geçer
işte ben ağrı kesici almıyorum. Yani ağrı kesicinin yan etkileri oluyo. O yüzden çok cok mecbur kalmayınca içmiyorum.Normal baş ağrısı gibi durumlarda Ağrı kesici hap içip yatıp dinlenmek yeterli oluyor normalde
işte ben ağrı kesici almıyorum. Yani ağrı kesicinin yan etkileri oluyo. O yüzden çok cok mecbur kalmayınca içmiyorum.
Başım ağrıyınca duvara yavaş bir şekilde 10-20 kere kafa atıyorum, ağrı geçiyor![]()
![]()
Zaten ciddi bir şekilde ağrıdığı zaman 1 tane için temiz hava alın sonra yatıp dinlenin
Hocam dedikleriniz kulağa mantıklı geliyor. Ancak baş ağrısına dondurmanın iyi geldiğini ilk sizden duydum.Migren varsa biraz sıkıntılı durum.
Onun dışında sıcak duş veya soğuk bişeyler özellikle dondurma baş ağrısına çok iyi gelir. Ben başım ağrıdığında genelde bunları yaparım ilaç falan içmem kolay kolay.
Eğer ağrı aşırı fazla ise acile gitmek en mantıklısı olur.
Şöyle düşün bak yazın veya kışın birden soğuk suyu başına dikersen beyninde bir ağrı olur. Bu vucud sıcaklığı ile birden alınan sıvının soğuklu arasında dengeleme için yapılan bir uyarı şokudur. Aynı şekilde yavaş yavaş yenilen dondurmada bazı insanlarda bu şoku tetitler ve acı eşiği yukarı aşağı seyrettiğinden dolayı bir süreden sonra acı, yani ağrı etkisini psikolojik olarak hafifletir. Nedenini söyleyim, ağrı daha fazla yukarı çıkar sonra ısı dengelendiğinde şok azalır ve normal ağrıyı beyin az olarak görür ve acı eşiği eskisi kadar yüksek olmaz.Hocam dedikleriniz kulağa mantıklı geliyor. Ancak baş ağrısına dondurmanın iyi geldiğini ilk sizden duydum.![]()
@Fragger Senin başın nasır tutmuştur şimdiBaşım ağrıyınca duvara yavaş bir şekilde 10-20 kere kafa atıyorum, ağrı geçiyor![]()
![]()
Hızlı bir şekilde 1 seferde geçer sanırımBaşım ağrıyınca duvara yavaş bir şekilde 10-20 kere kafa atıyorum, ağrı geçiyor![]()
![]()
Şöyle düşün bak yazın veya kışın birden soğuk suyu başına dikersen beyninde bir ağrı olur. Bu vucud sıcaklığı ile birden alınan sıvının soğuklu arasında dengeleme için yapılan bir uyarı şokudur. Aynı şekilde yavaş yavaş yenilen dondurmada bazı insanlarda bu şoku tetitler ve acı eşiği yukarı aşağı seyrettiğinden dolayı bir süreden sonra acı, yani ağrı etkisini psikolojik olarak hafifletir. Nedenini söyleyim, ağrı daha fazla yukarı çıkar sonra ısı dengelendiğinde şok azalır ve normal ağrıyı beyin az olarak görür ve acı eşiği eskisi kadar yüksek olmaz.
Bunu bir bilim dergisinde okumuştum yıllar önce. Eğer dergiyi merak edersen söyle senin için araştırıp bulabilirim belki
--- Gönderi Güncellendi ---
@Fragger Senin başın nasır tutmuştur şimdi![]()
Hızlı bir şekilde 1 seferde geçer sanırım
Bu arada konu hafiften geçmiş fakat sinüzit ve migren varsa biraz sıkıntılı bir durum.Karanlık ve sessiz yerler en azından daha çok ilerletmez.Bu hastalıklar yoksa @F1kan 'ın da dediği gibi sıcak duş iyi gelir.Dinlenirken yastık az bişe yüksek tutulmalı kafa bedenle aynı hizada veya daha aşağıda olmamalı.
Beyin kanamasımı?? Kalbimemi indireceksinizbence acile gitmeli baş ağrısı ve miğde bulantısı beyin kanaması şüphesi demek olur.
en fazla parol kullanabiliyorum. Alerji yapıyo diğerleri. Parolda kesmedigi icin kullanmıyorum.Diklofenak sodyum
Beyin kanamasımı?? Kalbimemi indireceksiniz
en fazla parol kullanabiliyorum. Alerji yapıyo diğerleri. Parolda kesmedigi icin kullanmıyorum.
Acilen gitmeliyim.Hastaneye git hastaneye
daha önce tomografi çektirmiştim. Sinüzit demişlerdi ama şimdi daha kötü seviyede.Acilen gitmeliyim.
Uğramaya çalışırım bi ara. İnşallahen azından aile hekimine git baksın...