deletercan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Iphone 7 128 GB kullanıcısıyım. Bu telefon bir harika.
Kardeşim bende de 7 varda ben yüklemedim 11 i nasıl sence şu anlık iOS 11 yazılım olarak görsel filan değişikler iyimi ?Bende i7 var 10.3.3 den 11.2.1 e wifi ile geçtim ama bazıları itunes den yükleyin diyor bir sorun olur mu? Eğer oluyorsa suan oyle bir şansım var mı?
Arkadaşlar kulaklık ile müzik dinlerken ses tuşlarına her basıldığında ekran uyanıyor. Muhtemelen sadece bende olan bir sorun değil. Bunu nasıl kapatabiliriz?
Merhaba, bende s3, s4 kullandıktan sonra 2 ay önce iphone 7 32 gb aldım şu 2 aylık sürede telefondan fazlasıyla memnunum kesinlikle tavsiye ederim.Hocam, yıl olmuş 2018... biraz teknolojiyi arkadan takip ediyorum ama, son 5 yılda S3 - 2 yıl, Note 2 1 yıl, Note 4 1 yıl ve son olarak LG G2 - 1 yıl... Kullandığım android telefonlar içerisinde en dayanıklısı S3 çıktı (ki benden sonra da kuzenim 2 yıl daha kullandı telefonu. Mükemmel değildi, ama en azından arayınca ulaşabiliyorduk...) . Nefret ettim Androidden... G2 tuz biber serpti üzerine.
Evet, büyük ekrana FAZLA alıştım... Ama şu anda iphone 7 (32GB-çünkü bana yeter) almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an (yeni) Androidlerle hemen hemen aynı 3.300'e Apple Store'dan alınabiliyor. Benim merak ettiğim, performansı şu an ne durumda telefonun... Çünkü 8'e X'e falan durumum yetmez şu anda.
Benim telefonu kullanma amacım... Telefon etmek. Şu an elimdeki aletle telefon edemiyorum, sms alamıyorum.. konunun operatörle de alakası olmadığı aşikar... Denedim çünkü. Velhasıl, telefonda yaptığım işler, e-posta okumak, telefon etmek, sms almak, banka uygulamalarını falan kullanıyorum, bunun dışında birkaç hafif oyun var oynadığım. Bu da haftada 3 saati geçmez. En çok da youtube videoları izliyorum.
Benim için telefonda en önemli şey telefon edebilmek ve alabilmek şu an. Note4'ü de aynı problem sebebi ile değiştirmem gerekmişti zaten. Android telefonlar çatır çatır bozuluyor. Bozulsun diye üretildiklerini düşünüyorum açıkçası.
İstiyorum ki, iphone alayım, en az 3-4 yıl beni idare etsin... Çok şey mi istiyorum ki acaba?
Olur mu, gider mi iphone 7 bir 4 yıl daha?
Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba, bende s3, s4 kullandıktan sonra 2 ay önce iphone 7 32 gb aldım şu 2 aylık sürede telefondan fazlasıyla memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
Rica ederim.Bu arada iphone 7 vatan bilgisayarda 2.999 tl bende ordan almıştım aynı fiyata apple tr garantili.Samet Bey, cevabınız için teşekkür ederim.
Görsel efekt olarak biraz fark var.Kullanım kolaylıgı daha fazla.Performans olarak zaten 10.3.3 de de mükemmeldi hala mükemmel.Pil olarak pek bir değisiklik sezemedim aynı gibi.Arkadaşlar Apple orijinal walpaper nerden buluruz bu iPhone sekizinkini filan ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kardeşim bende de 7 varda ben yüklemedim 11 i nasıl sence şu anlık iOS 11 yazılım olarak görsel filan değişikler iyimi ?
Hocam, yıl olmuş 2018... biraz teknolojiyi arkadan takip ediyorum ama, son 5 yılda S3 - 2 yıl, Note 2 1 yıl, Note 4 1 yıl ve son olarak LG G2 - 1 yıl... Kullandığım android telefonlar içerisinde en dayanıklısı S3 çıktı (ki benden sonra da kuzenim 2 yıl daha kullandı telefonu. Mükemmel değildi, ama en azından arayınca ulaşabiliyorduk...) . Nefret ettim Androidden... G2 tuz biber serpti üzerine.
Evet, büyük ekrana FAZLA alıştım... Ama şu anda iphone 7 (32GB-çünkü bana yeter) almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an (yeni) Androidlerle hemen hemen aynı 3.300'e Apple Store'dan alınabiliyor. Benim merak ettiğim, performansı şu an ne durumda telefonun... Çünkü 8'e X'e falan durumum yetmez şu anda.
Benim telefonu kullanma amacım... Telefon etmek. Şu an elimdeki aletle telefon edemiyorum, sms alamıyorum.. konunun operatörle de alakası olmadığı aşikar... Denedim çünkü. Velhasıl, telefonda yaptığım işler, e-posta okumak, telefon etmek, sms almak, banka uygulamalarını falan kullanıyorum, bunun dışında birkaç hafif oyun var oynadığım. Bu da haftada 3 saati geçmez. En çok da youtube videoları izliyorum.
Benim için telefonda en önemli şey telefon edebilmek ve alabilmek şu an. Note4'ü de aynı problem sebebi ile değiştirmem gerekmişti zaten. Android telefonlar çatır çatır bozuluyor. Bozulsun diye üretildiklerini düşünüyorum açıkçası.
İstiyorum ki, iphone alayım, en az 3-4 yıl beni idare etsin... Çok şey mi istiyorum ki acaba?
Olur mu, gider mi iphone 7 bir 4 yıl daha?
Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bu i7 plus pilini servis harici güvenilir olarak nerede değiltirebilirim? Malum pil yenilenince telefon ilk performansına dönüyormuş 2 yıl daha kullanabilmek demek bu da![]()
Çok rahat götürür seni 4 sene çünkü anlaşılan sen telefonu hor kullanan biri değilsin. Uygulamalarla da çok işin yok gibi hem şarj konusunda hem uzun süre kullanım konusunda memnun olacaksın.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı uğurlu olsun bence çok yerinde bi karar vermişsiniz 6s plus almaklaTeşekkürler Onur Bey. Dün akşam 6s plus aldım teknosadan 2800TL ye... fazlasıyla uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum. İsabet oldu bence. Vırt zırt elimde dolaştırmam telefonu. Yorumunuz için teşekkürler.
hala 7 plus alınır mı? neden diyecek olursanız da malumdur ki 8 plus ile 7 plus arasında aşırı bir fark yok ama maddi yönden 1 milar gibi bir fark olması bence değmez siz ne düşünüyorsunuz? 8 plus hem günümüze hitap etmemesi (ekran kasa) hemde 7 plus la çok farkı olmamasına rağmen arada 1 milyar olmasını.. düşünceniz nedir?
D ve r den spigen al bugun indirimde son gün büyük indirim varMerhaba arkadaşlar 7 plus red kullanıyorum orjinal iphone kılıfı almayı düşünüyorum ne renk önerirsiniz ??
Arkadaşımdaki 7 plus mat siyah, silikon kılıf nedeniyle arkasında çıkmayan benek benek lekelenme oluştu.Merhaba i7 mat siyah modellerinde kılıflar lekelenme yapıyormuş diye duydum dogru mu
Arkadaşımdaki 7 plus mat siyah, silikon kılıf nedeniyle arkasında çıkmayan benek benek lekelenme oluştu.
Merhaba i7 mat siyah modellerinde kılıflar lekelenme yapıyormuş diye duydum dogru mu
İ7 32Gb-128Gb arasında performans farkı var mı? Yani kapasite haricinde bi fark oluşuyor mu?
Performans farkı depolamayı aşırı derecede doldurmadıgın sürece önemsenmeyecek seviyede olur.Ancak 128 gb uzun kullanım icin daha iyidir.İ7 32Gb-128Gb arasında performans farkı var mı? Yani kapasite haricinde bi fark oluşuyor mu?
İ7 kullanıyorum 11.2.1 var çok ısınıyor şu an yapabileceğim bir şey var mı bir sonraki güncellemeyi mi bekleyeyim?