aligubas12
Öğrenci
Beyler ben PUBG alcam bilgisayarım açar mı? (ORTA AYARLARDA YADA DÜŞÜK)
özellikler:
-gt940M 2gb
-8gb ram
-500 harddisk
-64 bit
-i5 6200U 2.30 GHZ
özellikler:
-gt940M 2gb
-8gb ram
-500 harddisk
-64 bit
-i5 6200U 2.30 GHZ
Minimum Sistem GereksinimleriBeyler ben PUBG alcam bilgisayarım açar mı? (ORTA AYARLARDA YADA DÜŞÜK)
özellikler:
-gt940M 2gb
-8gb ram
-500 harddisk
-64 bit
-i5 6200U 2.30 GHZ
Açar ama orta ayarlarda oynaman gerek.Beyler ben PUBG alcam bilgisayarım açar mı? (ORTA AYARLARDA YADA DÜŞÜK)
özellikler:
-gt940M 2gb
-8gb ram
-500 harddisk
-64 bit
-i5 6200U 2.30 GHZ
kaç fps alırım 50-60?Açar ama orta ayarlarda oynaman gerek.
kaç fps alırım 50-60?
Gönderdiğim videodaki FPS değerlerine bakmadın mı? Orada Low ve Medium değerleri gösteriyor.
tmm gördüm ama nvidia denetim masasından birkaç ayarı performansa ayarlarım geforce experienceden de optimize ederim olur
evt yapmışlığım var grafikleri çok bozman 10-15 fps arttıtrabilirimExperience'de bütün ayarları low'a çekecektir emin ol.Denetim masasından Overclock mu yapacaksın?
![]()
10-15 FPS mi?Ekran kartlarında bir üst modele geçtikten sonra anca bu farkı alabilirsin.Masaüstünde yine ek soğutma ve yeterli PSU ile yapılabilir belki ama laptop ta yapamazsın.Bilgisayarın kötü değil ama dediğim gibi PUBG optimizasyon özürlü bir oyun o yüzden çok bir şey bekleme.evt yapmışlığım var grafikleri çok bozman 10-15 fps arttıtrabilirim
10-15 FPS mi?Ekran kartlarında bir üst modele geçtikten sonra anca bu farkı alabilirsin.Masaüstünde yine ek soğutma ve yeterli PSU ile yapılabilir belki ama laptop ta yapamazsın.Bilgisayarın kötü değil ama dediğim gibi PUBG optimizasyon özürlü bir oyun o yüzden çok bir şey bekleme.
yükleyince dnerim oynarım kasarsa iade ederim