Iphone 8 ? - Iphone 7 Plus? - Galaxy S8 Plus ?:)

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Herkese günaydın. Şuan ki cihazım Iphone 5S.Bu 3 cihaz arasında kaldım, hepsinin fiyatları birbirine çok yakın.Benim için öncelik stabilite.Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim , selfie ise yılda en fazla 1-2 kere çekerim.
S8 plus ın hızlı şarj olayı ilgimi çekiyor fakat amoled yanığı duyumları son zamanlar da arttı.
Iphone 8 in güncel olması ve beni uzun süre götürmesi düşündürüyor fakat kamerası kötü
7 plus ise pil ömrü ve nispeten güzel kamerası ile ilgimi çekiyor.

Son bütçem 3800.

Alacağım cihazın öncelikle uzun ömürlü olması gerekiyor.
İthalatçı garantili herhangi bir model düşünmüyorum.

Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
258
7 Plus'ı 4 ay kullandım.Pil ömrü gayet iyiydi.Kamerasi ise gündüz çok iyi çekiyor.Gece ise idare eder.Iphone kullanıyormuşsun yine Iphone'dan devam et.

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
7 Plus'ı 4 ay kullandım.Pil ömrü gayet iyiydi.Kamerasi ise gündüz çok iyi çekiyor.Gece ise idare eder.Iphone kullanıyormuşsun yine Iphone'dan devam et.
Evet 3 seneden beri 5s kullanıyorum fakat artık beni değiştir diyor.Pil den bıktım usandım artık , nispeten iyi pil performansı gösteren bir telefon da bakıyorum. :)

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Herkese günaydın. Şuan ki cihazım Iphone 5S.Bu 3 cihaz arasında kaldım, hepsinin fiyatları birbirine çok yakın.Benim için öncelik stabilite.Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim , selfie ise yılda en fazla 1-2 kere çekerim.
S8 plus ın hızlı şarj olayı ilgimi çekiyor fakat amoled yanığı duyumları son zamanlar da arttı.
Iphone 8 in güncel olması ve beni uzun süre götürmesi düşündürüyor fakat kamerası kötü

Son bütçem 3800.

pil ömrü ve kamera olarak s8+ tokatlar.kamera olarak eşit sayılsa da pil ömrü olarak 2'ye katlar.Şuan IOS 11 ile cihazlar ağlıyor.Emin ol S8 daha stabildir.Güncelleme olarak s8 3 yıl alır.Zaten cihazı 5 yıl kullansanız idare eder.Amoled yanığı bir ekrana 3-4 saat bakmazsanız olmaz.Ama garantisini veremem zaten garantiye giriyor diye biliyorum

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Karar senin.. ya 7 plus ya da samsung s8plus
kamera olarak bakarsak s8+ daha iyi, pil performansı olarak ikiside gayet verimli..
stabilite dersen bence ikiside günlük hayatta sosyal medyaya sık gjrdiğimiz için iki cihaz da çok hızlı
güncellik olarak bakarsak s8+ daha fazla öne çıkıyor.. ikisinden birisini de alsanız ikiside pişman ettirmez..
dediğim gibi karar sizin.

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Karar senin.. ya 7 plus ya da samsung s8plus
kamera olarak bakarsak s8+ daha iyi, pil performansı olarak ikiside gayet verimli..
stabilite dersen bence ikiside günlük hayatta sosyal medyaya sık gjrdiğimiz için iki cihaz da çok hızlı
güncellik olarak bakarsak s8+ daha fazla öne çıkıyor.. ikisinden birisini de alsanız ikiside pişman ettirmez..
dediğim gibi karar sizin.
Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler. :) Sosyal medyayı etkin kullanmaktayım , @KeremEnginar S8+ ın bazı uygulamalarda ''hık'' diye gittiğini söylemişti. O da beni düşündürdü.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Son bütçem 3800.

Ios sisteminden memnunsaniz ayni sekilde ios'ten devam etmenizi tavsiye ederim. Iphone 8, 7 plus'a gore daha guclu bir urun ama ekranin buyuk olmasi, pil performansinin daha iyi olmasi ve daha yetenekli bir kameraya sahip olmasi yuzunden iphone 7 plus almanizi tavsiye ederim. Zaten 7 plus uzerindeki chipset oldukca guclu oldugu icin performans farki hissetmezsiniz 8 ile 7 plus arasinda. O nedenle 7 plus tavsiyemdir.

Bide kutu icinden ciktigi gibi kullanir guncelleme yapmazsaniz daha stabil kalir hatta uzun yillar gibi bie kullanim hedefiniz varsa o gun geldiginde en guncel iphone 7 plus ile hic guncellenememis kutudan ciktigi gibi kullanilan iphone 7 plus arasinda gundelik kullanimda epey performans farki goreceksiniz. Bugun en guncel haldeki iphone 6 ailesine bakin soylemek istedigimi gorerekte anlarsiniz.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
iPhone ile devam et bence. Stabilite de istiyorsan Android'e hiç bulaşma. iPhone 8 yerine 7 Plus bence daha iyi olur. Çift kamera ve bataryasının daha iyi olması 7 Plus'ı öne çıkarıyor.

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ios sisteminden memnunsaniz ayni sekilde ios'ten devam etmenizi tavsiye ederim. Iphone 8, 7 plus'a gore daha guclu bir urun ama ekranin buyuk olmasi, pil performansinin daha iyi olmasi ve daha yetenekli bir kameraya sahip olmasi yuzunden iphone 7 plus almanizi tavsiye ederim. Zaten 7 plus uzerindeki chipset oldukca guclu oldugu icin performans farki hissetmezsiniz 8 ile 7 plus arasinda. O nedenle 7 plus tavsiyemdir.

Bide kutu icinden ciktigi gibi kullanir guncelleme yapmazsaniz daha stabil kalir hatta uzun yillar gibi bie kullanim hedefiniz varsa o gun geldiginde en guncel iphone 7 plus ile hic guncellenememis kutudan ciktigi gibi kullanilan iphone 7 plus arasinda gundelik kullanimda epey performans farki goreceksiniz. Bugun en guncel haldeki iphone 6 ailesine bakin soylemek istedigimi gorerekte anlarsiniz.

Arkadaşımda 6 plus var 11.2 yüklü bendede 5S var 11.2 yüklü benim cihaz onunkinden daha iyi çalışıyor :) Düşüncelerin ve fikirlerin için teşekkürler. 7 plus almaya karar verdim, sanırım en uygun fiyat hepsiburada da.(3739 mat siyah)

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
İphone kullanıcısı isen 7 plus fakat s8 plusta çok iyi cihaz

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Uzun vadede Samsung arayüzü kasma yapar arkadaş alacaksan 1-iPhone 7 Plus 2-iPhone 8 derim ki iPhone’a da alışkınmışsın. Stabilite için iPhone.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun vadede Samsung arayüzü kasma yapar arkadaş alacaksan 1-iPhone 7 Plus 2-iPhone 8 derim ki iPhone’a da alışkınmışsın. Stabilite için iPhone.
Hahahahahahahahahha diyorum. :D
Donanım haberin son X videosuna bak dakika 02.08 süper stabil X takılıyor. :D :D S8 Plus bu cihazlardan daha uzun ömürlü bir cihaz emin ol. Seneye iOS 12 ile 8'in bir bacağı sakat 7 Plus ise toptan felç olacak :D

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Android ile ios arasında stabilite konusunda pek bir fark kalmadı gibi ama uygulama optimizasyonu benim için önemli bir unsur bu da ios ta daha iyi diye düşünüyorum :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Eski android deneyimim ve 3 senedir 5s te bir sıkıntı yaşamamam beni s8+’a psikolojik olarak önyargılı bakmamı sağlıyor olabilir.Cihazı aldıktan sonra değiştirme gibi bir lüksümde yok.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
İphonr 8 unut. 8 plus kamera ve güncel lik olarak 7 olsa tan iyi ben s8 pulüs derdim ama i7 pulüs pişman etmez