İphone 8 plus Touch id parmak izini okumuyor

_ulkuu__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler ben 3 hafta önce 8 plus aldım almamda karşılaştırma videonuz etkili oldu ama şuan bi sorunum var 2 gündür göbek tuşu parmağımı hiç okumuyor arada yada kabul etmiyor 1 kere sonra açılıyor böyle bi sorunla karşılaştınızmı sizin 8 plustada böyle bi aksaklık oldumu birde ben gibi şikayet aldınızmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İyi geceler ben 3 hafta önce 8 plus aldım almamda karşılaştırma videonuz etkili oldu ama şuan bi sorunum var 2 gündür göbek tuşu parmağımı hiç okumuyor arada yada kabul etmiyor 1 kere sonra açılıyor böyle bi sorunla karşılaştınızmı sizin 8 plustada böyle bi aksaklık oldumu birde ben gibi şikayet aldınızmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
Öncelikle tuşu temizleyip parmak izinizi yeniden kaydetmenizi hatta bir parmağı 2 kez kaydetmenizi Öner'e bilirim. Parmak izi okumama sorunu yaşadım mı evet 6s de en ufak kirlenmede okumuyor du 5s 6 gibi geç açılıyordu yani parmak izi ile açmak çok sınıntıydı. Ben 6 da aynı sorunu yaşayınca demek ki parmak izi çok kullanışlı değil diye düşünüyordum ama cihaz başka sorundan servise gitti değişim geldi şuan hiç bir sıkıntı Yok. Benim Öner'im Deneyin çok sıkıntı yapıyorsa servise gönderin

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Benim yaşadığım sorun eli yıkadıktan sonra kiliti açmıyor ama o herkeste var zannedersem onun dışımda sorun yaşamadım. Tekrardan silip el izini yeniden tanıtmanı öneririm sana belki düzelir

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Benim yaşadığım sorun eli yıkadıktan sonra kiliti açmıyor ama o herkeste var zannedersem onun dışımda sorun yaşamadım. Tekrardan silip el izini yeniden tanıtmanı öneririm sana belki düzelir

Bunun sebebide parmak izi gözeneklerinde kalan sudan kaynaklanıyor. Kurulayıp, temizledikten sonra denendiginde dediğiniz gibi sorun olmayacaktır

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Bunun sebebide parmak izi gözeneklerinde kalan sudan kaynaklanıyor. Kurulayıp, temizledikten sonra denendiginde dediğiniz gibi sorun olmayacaktır

Genelde oluyor bende kuruluyorum elimi ama demekki tam kurulanmıyor nedense

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Arkadaşlar bende aldım bu cihazı yurtdışından arkadaşım getirecek 6s plus sonrası müthiş bir değişim olurmu benim için ? Hız kamera vs.. ??

Hayırlı olsun 6s plustan daha iyi bir deneyim yaşarsınız mutlaka bende 7 plus var 8 plus kullanmıyorum ama 8 plus daha iyi bir cihaz hız olarakta kamera olarakta 6s plustan üstün bir cihaz

YavuzT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0