iPhone X almaya değer mi ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Aslında güzel bir kılıf alsan yeterli olmaz mı spigenin kılıfları genelde önden çıkıntılı olduğu için ekranıda korur en azından
kılıflar teleofnun görüntüsünü bozuyor ve kalın olduklarından elle tutuşu zorlaştırıyor.o yüzden almak istemiyorum.hem önden çıkıntılı nasıl oluyor?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
kılıflar teleofnun görüntüsünü bozuyor ve kalın olduklarından elle tutuşu zorlaştırıyor.o yüzden almak istemiyorum.hem önden çıkıntılı nasıl oluyor?

Ön kenarlık kısımları çok az çıkıntılı olduğu için telefonu yüz üstü bir yere koyduğunda değmiyor Youtube da SDN nin İphone X için kılıf sponsorluğu yaptığı video vardı orda anlatıyorlar

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ön kenarlık kısımları çok az çıkıntılı olduğu için telefonu yüz üstü bir yere koyduğunda değmiyor Youtube da SDN nin İphone X için kılıf sponsorluğu yaptığı video vardı orda anlatıyorlar
telefonu bir yere sert bit şekilde koymadıkça birşey olacağını sanmıyorum.hem onun için jelatinler yeterli.önemli olan yere düşünce kırılmaması,çizilmemesi.s7 edge telefonum evin içersinde düşürmeme rağmen hemen çizlmişti.hadi kırılmayı geçtim.bazen montun dış cebıne koyuyorum.cep fermuarı çizebilir yada unutupta aynı cebe bozuk para ,anahtar koyacağımdan endişeleniyorum.şuanlık kağıt kutusunda saklıyorum ama pek dayanmaz

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168

Bende kullanıyorum iphone 7 plus cihazım için memnunum çok kalınlaştırmıyor telefonu kılıf kullanmak lazım çizilmeler için

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ağabeyimde bu konudan müzdarip ya edge ekran olduğu için s8 plusta da bu sorun var nano yaptırdı oda bazı kısımlardan hava bıraktı falan o yüzden sevmiyorum bu edge ekranı ben geçen gittim iphone 7 5d kırılmaz cam aldım evde kendim taktım çokta iyi oldu hatta:)ama adam edge ekrana bi nano koruma yaptı 20dk bekledik çok sıkıntılı edge nin herşeyi

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
iPhone’un aksesuar sıkıntısı yok herhangi bir telefoncuyada girseniz kılıf ve ekran koruyucuyu kolaylıkla taktırıp çıkabiliyorsun sorun yaşamadan :)

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
iPhone’un aksesuar sıkıntısı yok herhangi bir telefoncuyada girseniz kılıf ve ekran koruyucuyu kolaylıkla taktırıp çıkabiliyorsun sorun yaşamadan :)
Ben telefoncuya taktırmıyom hocam bende simetri hastalığı var en küçük kayıklıkta hava kalmasından falan rahatsız oluyorum o yüzden kendim takıyorum ekranı en iyisinden de iyi takıyorum bayağıda iyiyim o konuda iphone ekranları düz olduğundan uğraştırmıyor dediğin gibi

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Ben telefoncuya taktırmıyom hocam bende simetri hastalığı var en küçük kayıklıkta hava kalmasından falan rahatsız oluyorum o yüzden kendim takıyorum ekranı en iyisinden de iyi takıyorum bayağıda iyiyim o konuda iphone ekranları düz olduğundan uğraştırmıyor dediğin gibi

Kendin anladıktan sonra sorun yok zaten ama yapamayınca mecburen başkasına taktırmak zorunda kalıyorsun:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
simetri hastalığı ilk defa ilk defa duyuyorum.onun adı OKB.bende de var :D
ilaç tavsiyesi verebilirim :D

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
simetri hastalığı ilk defa ilk defa duyuyorum.onun adı OKB.bende de var :D
ilaç tavsiyesi verebilirim :D
Aynen kapı kitler tekrar kontrol ederim koyduğum bişeyi koyup koymadığımı tekrar kontrol ederim ve hastalık derecesinde takıntılı biriyim ama alıştırdım kendimi buna :)