windows 10 açılmıyor

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. windows 7 olan bilgisayarımı kod satın alıp win 10 yapmaya çalışıyorum. herşey sorunsuz yükleniyor en son yeniden başlatmayı yapıyor sonra windows açılmaya başlıyor ama windows simgesi ekrana geldikten sonra donuyor orayı geçmiyor. 1 tam gece (10 saat kadar) o ekranda beklediğimi biliyorum. mecbur power tuşuyla kapatıyorum ve tekrar açtığımda yine win 7 çıkıyor. neden olabilir?

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten buradan yaptım hocam. hiçbir hata vs. de almadım anlayamıyorum neden böyle oluyor.

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
kusura bakmayın yoruyorum sizi.
Öncelikle bunu cevaplayım.
Kardeşim biz sizlere yardımcı olmak için buradayız.

Soruna gelecek olursak. Sorunun bir fotoğrafını paylaşırsan konuyu biraz daha açarsan sana daha kolay yardımcı olurum.

stablefly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bunu cevaplayım.
Kardeşim biz sizlere yardımcı olmak için buradayız.

Soruna gelecek olursak. Sorunun bir fotoğrafını paylaşırsan konuyu biraz daha açarsan sana daha kolay yardımcı olurum.
çok sağolun .alamam fotoğraf çünkü orada donuyor pc win başlarken yani bilgisayar açılırken windows simgelsi geldiğinde donuyor sadece ne bir hata ne bir bildirim hiçbirşey yok. saatlerce beklesem de öyle kalıyor. yani ekran resmi alacak bir şey de yok aslında. win 10 başlama ekranında kalıyor siyah bir ekran üstüne windows simgesi görüntü bu :D

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Sisteminiz Win 10 için gerekli donanımı karşılamıyor olabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Veya Windowsu yükseltiyorsanız kullandığınız programlardan birinden dolayı olabilir.