- Konuyu başlatan
Bence kırmızı ama mavi de güzelHangi renk önerirsiniz maviye daha yatkınım ama sizlerinde fikrini almak istedim
Hangi renk önerirsiniz maviye daha yatkınım ama sizlerinde fikrini almak istedim
Bütün renkleri çok güzel ama ben olsam şunlardan birini alırdım.Hangi renk önerirsiniz maviye daha yatkınım ama sizlerinde fikrini almak istedim
Bu renkleri iphonelerde de görür müyüz bigün başkanRenklere bak ya.insan bi ic geciriyor hakkaten.
Bu renkleri iphonelerde de görür müyüz bigün başkan![]()
Hocam keşke insanlarda telefon alacağı zaman kafasını kaldırıp HTC'ye bakmasını bileInsallah diyelim.olursa efso olur yanliz.renkte cigir acar apple.bu renkler iphonelara cok iyi gider.jony ive’nin acil htc’ye dogru kafasini kaldirip bakmasi lazim.
Hocam keşke insanlarda telefon alacağı zaman kafasını kaldırıp HTC'ye bakmasını bile.
Aynen artık renk konusunda yenilik şart iphone gerçi x modelinde kasanın çerçeveler falan parlak bi renk uygulanmış çokta güzel olmuş bakalım seneye görecez renk olayını artıkInsallah diyelim.olursa efso olur yanliz.renkte cigir acar apple.bu renkler iphonelara cok iyi gider.jony ive’nin acil htc’ye dogru kafasini kaldirip bakmasi lazim.
Aynen artık renk konusunda yenilik şart iphone gerçi x modelinde kasanın çerçeveler falan parlak bi renk uygulanmış çokta güzel olmuş bakalım seneye görecez renk olayını artık
İnşaAllah yenilik iyidir başkan hele ki apple olunca en çok onlara lazım yenilik6s'te rose gold getirdi.7'de product red-jet black getirdi.her model gecisinde farkli bi renk secenegi sunuyor normalde.bu sene yada 2018 basinda,product-ozel vs vs farkli renk senenekleri gelir kanimca.
Hangi cihaz alıyor 4 Saat ekran süresi ?Arkadaşlar bu batarya işi beni şüphelendiriyor.4 saat ekran süresi çok az değilmi
Uzun zamandır bunu söyler bunu bilirim HTC kullanan adam sürekli HTC kullanır bir daha başka markalarda macera aramaz.Bakalım önümüzdeki yaz sonu telefon değiştirmeyi düşünüyorum tercihim yine HTC olacaktır ama o zamana neler çıkar kim bilirHTC varken diğerlerini konuşmak anlamsız bence. 2011 den bu yana HTC (Desire S, M8, power10) kullanırım. Pişmanlık duyduğum tek şey.... Şeyyy
Yok [emoji4]
Güncelleme konusunda iki marka da gerçekten çok iyi.
Sony şekil olarak bana biraz kaba görünüyor. Ama HTC ben buradayım diyor resmen.
Pil konusunu powerbank ların olduğu günümüzde konuşmak çok da önemli değil.
Kulaklığı gelince...
Bende HTC 10 var. Kime HTC de müzik açıp kulaklığı versem kendinden geçiyor. HTC 11 ı hiç düşünemiyorum.
Tabiki HTC 12 [emoji1]Uzun zamandır bunu söyler bunu bilirim HTC kullanan adam sürekli HTC kullanır bir daha başka markalarda macera aramaz.Bakalım önümüzdeki yaz sonu telefon değiştirmeyi düşünüyorum tercihim yine HTC olacaktır ama o zamana neler çıkar kim bilir.
Samsung, Aypon, LG, Nokia elbette güzel telefonlar.Beyler Samsung varken HTC kim ya amaaan sizde![]()
Bugun ikisinide kullandım. Kararımı XZ Premium'dan yana kullanıyorum. Kullandıkça anlıyorsun daha stabil çalıştığını. Şahsî fikrim bu yönde.İkisi ise eğer U11 tarafsızca seçimimdir.
Koskoca Sense arayüzünü bir çırpıda sildin mi?Bugun ikisinide kullandım. Kararımı XZ Premium'dan yana kullanıyorum. Kullandıkça anlıyorsun daha stabil çalıştığını. Şahsî fikrim bu yönde.
Iyi Forumlar.
U11i oyle gördüm youtubedeHangi cihaz alıyor 4 Saat ekran süresi ?
Şimdi kafamı karıştırdınBugun ikisinide kullandım. Kararımı XZ Premium'dan yana kullanıyorum. Kullandıkça anlıyorsun daha stabil çalıştığını. Şahsî fikrim bu yönde.
Iyi Forumlar.
Donanım haber U11 kulübüne git bak millet 6-7 saat ekran süresi alıyor.U11i oyle gördüm youtubede
--- Gönderi Güncellendi ---
Şimdi kafamı karıştırdın