Sony xz premium mu HTC U11 mi

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi renk önerirsiniz maviye daha yatkınım ama sizlerinde fikrini almak istedim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Iki renk secenegide guzel u11'de.hangini alirsan pisman etmez ama kisisel olarak kirmizi tercih ederdim...

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Hangi renk önerirsiniz maviye daha yatkınım ama sizlerinde fikrini almak istedim
Bütün renkleri çok güzel ama ben olsam şunlardan birini alırdım. :)
HTC U11 Sapphire Blue
htc-u11-review-sg-20-1280x720.jpg

HTC U11 Amazing Silver

htc_u_11_review3.jpg

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Insallah diyelim.olursa efso olur yanliz.renkte cigir acar apple.bu renkler iphonelara cok iyi gider.jony ive’nin acil htc’ye dogru kafasini kaldirip bakmasi lazim.
Hocam keşke insanlarda telefon alacağı zaman kafasını kaldırıp HTC'ye bakmasını bile :).

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Insallah diyelim.olursa efso olur yanliz.renkte cigir acar apple.bu renkler iphonelara cok iyi gider.jony ive’nin acil htc’ye dogru kafasini kaldirip bakmasi lazim.
Aynen artık renk konusunda yenilik şart iphone gerçi x modelinde kasanın çerçeveler falan parlak bi renk uygulanmış çokta güzel olmuş bakalım seneye görecez renk olayını artık

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Aynen artık renk konusunda yenilik şart iphone gerçi x modelinde kasanın çerçeveler falan parlak bi renk uygulanmış çokta güzel olmuş bakalım seneye görecez renk olayını artık

6s'te rose gold getirdi.7'de product red-jet black getirdi.her model gecisinde farkli bi renk secenegi sunuyor normalde.bu sene yada 2018 basinda,product-ozel vs vs farkli renk senenekleri gelir kanimca.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
6s'te rose gold getirdi.7'de product red-jet black getirdi.her model gecisinde farkli bi renk secenegi sunuyor normalde.bu sene yada 2018 basinda,product-ozel vs vs farkli renk senenekleri gelir kanimca.
İnşaAllah yenilik iyidir başkan hele ki apple olunca en çok onlara lazım yenilik

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu batarya işi beni şüphelendiriyor.4 saat ekran süresi çok az değilmi

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
HTC varken diğerlerini konuşmak anlamsız bence. 2011 den bu yana HTC (Desire S, M8, power10) kullanırım. Pişmanlık duyduğum tek şey.... Şeyyy
Yok [emoji4]
Güncelleme konusunda iki marka da gerçekten çok iyi.
Sony şekil olarak bana biraz kaba görünüyor. Ama HTC ben buradayım diyor resmen.
Pil konusunu powerbank ların olduğu günümüzde konuşmak çok da önemli değil.
Kulaklığı gelince...
Bende HTC 10 var. Kime HTC de müzik açıp kulaklığı versem kendinden geçiyor. HTC 11 ı hiç düşünemiyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
HTC varken diğerlerini konuşmak anlamsız bence. 2011 den bu yana HTC (Desire S, M8, power10) kullanırım. Pişmanlık duyduğum tek şey.... Şeyyy
Yok [emoji4]
Güncelleme konusunda iki marka da gerçekten çok iyi.
Sony şekil olarak bana biraz kaba görünüyor. Ama HTC ben buradayım diyor resmen.
Pil konusunu powerbank ların olduğu günümüzde konuşmak çok da önemli değil.
Kulaklığı gelince...
Bende HTC 10 var. Kime HTC de müzik açıp kulaklığı versem kendinden geçiyor. HTC 11 ı hiç düşünemiyorum.
Uzun zamandır bunu söyler bunu bilirim HTC kullanan adam sürekli HTC kullanır bir daha başka markalarda macera aramaz.Bakalım önümüzdeki yaz sonu telefon değiştirmeyi düşünüyorum tercihim yine HTC olacaktır ama o zamana neler çıkar kim bilir :).

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Uzun zamandır bunu söyler bunu bilirim HTC kullanan adam sürekli HTC kullanır bir daha başka markalarda macera aramaz.Bakalım önümüzdeki yaz sonu telefon değiştirmeyi düşünüyorum tercihim yine HTC olacaktır ama o zamana neler çıkar kim bilir :).
Tabiki HTC 12 [emoji1]

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Sony de HTC de arayüz konusunda gayet başarılı.Stabilite konusunda ikisi arasında seçim yapmak imkansız.İkisi de zaten stok android'e çok yakın arayüz kullanıyorlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu Samsung Touchwiz kadar stabili ve hızlısı yok. Note 8 hepsini hız testlerinde tokatlıyor. Ama konu Note 8 değil işte :D

Neyse konuya dönersek :D U11 bana göre daha iyi arka kameranin düşük ışık performansında. O yüzden U11 alırdım ses performansı da daha iyidir :D

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Kırmızı al arkaya da karbon fiber skin yap arka ön siyah kenarlar ve kamera kırmızı innnnnnnanılmaz güzel duruyor az önce gördüm de offfff içim gitti valla

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1