Hepsiburada'dan Samsung telefon almak..

Reaksiyon puanı
258
Merhaba.S8 Plus almayı planlıyorum.Satıcı'nın Hepsiburada olması önemli mi? Satıcıların arasından Hepsiburada yok.Hepsiburada haricindeki diğer satıcıların puanları en az kaç olmalı güvenililirliği açısından? Tecrübe arkadaşlar yardım edebilir mi?

yeahbuddy00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bende seninle aynı telefonu almayı planlıyorum gayet güvenilir alabilirsin hepsiburadadan.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Satıcının hepsiburada olmayışı sadece kargo geliş zamanını etkiler. Aynı güvenceyi Hepsiburada aynı şekilde sağlıyor. Alabilirsin.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
evet kargo hızı dışında bişey değişmez.zaten çoğu satıcı 9,7 üzeri.9.5 üzeri değilse alma.Paran her zaman hepsiburada güvencesi altında.
--- Gönderi Güncellendi ---
bu arada alırsan deneyimlerini paylaşır mısın?hangi satıcıdan aldın,ne kadar sürede geldi,sonra da telefon ile ilgili deneyimlerin

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Hepsiburada'dan bu zamana kadar 100 den fazla alış-veriş yaptım sıkıntı yaşamadım.Bunların arasından Laptop ve 3 tane de telefon almıştık.Gayet memnunum.Ayrıca diğer satıcıların puanı en fazla kargo sürecini etkiler.Hepsiburada'dan aldığın sürece hangi satıcıdan alırsan al sıkıntı yaşamazsın.Çünkü başka satıcıdan alsan dahi sorun olduğu zaman sen iletişimini hepsiburada ile yapıyorsun onla satıcı ile iletişim kuruyor.

Reaksiyon puanı
258
Tamam cevaplarınız için sağolun.
evet kargo hızı dışında bişey değişmez.zaten çoğu satıcı 9,7 üzeri.9.5 üzeri değilse alma.Paran her zaman hepsiburada güvencesi altında.
bu arada alırsan deneyimlerini paylaşır mısın?hangi satıcıdan aldın,ne kadar sürede geldi,sonra da telefon ile ilgili deneyimlerin
Tamamdır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Xiaomi Mi6 almayı düşündünüz mü hiç acaba S8 yerine.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
İthalatçı istemiyorum.Ayrıca büyük ekran olması önemli benim için.
İthalatçı kavramı Hepsiburada ile yıkıldı bence.Herhangi bir sorunda en olmadı para iadesi hemen yapılıyor.Bende önceden kuşku ile bakardım ama ithalatçı telefon alınca anladım açıkçası.Bir de OnePlus 5 var büyük ekranlı isterseniz diye ama siz kararınızı vermişsiniz.Ben sadece paranız boşa gitmesin diye söylemiştim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba.S8 Plus almayı planlıyorum.Satıcı'nın Hepsiburada olması önemli mi? Satıcıların arasından Hepsiburada yok.Hepsiburada haricindeki diğer satıcıların puanları en az kaç olmalı güvenililirliği açısından? Tecrübe arkadaşlar yardım edebilir mi?
Sadece kargo geliş süresini etkiler kardeşim,sorun olmaz.

Reaksiyon puanı
258
İthalatçı kavramı Hepsiburada ile yıkıldı bence.Herhangi bir sorunda en olmadı para iadesi hemen yapılıyor.Bende önceden kuşku ile bakardım ama ithalatçı telefon alınca anladım açıkçası.Bir de OnePlus 5 var büyük ekranlı isterseniz diye ama siz kararınızı vermişsiniz.Ben sadece paranız boşa gitmesin diye söylemiştim.

Sağolun
Sadece kargo geliş süresini etkiler kardeşim,sorun olmaz.
Tamamdır sağol.