Bir ara bende çok üzerine düşmüştüm Eğer Aynı şey ise uğraşmaya değmez , Wifi kartını İptal edip uzatma falan yapıyorlar o mu ?laptop ekran kartı degısmıyor nette böyle bişey gördüm yararlımı fiyat nedir videolarda performans artıyo gibi
detaylı bilmiyorum thunderbolt şu tarz ismi vardı bikac bisey daha diyolarBir ara bende çok üzerine düşmüştüm Eğer Aynı şey ise uğraşmaya değmez , Wifi kartını İptal edip uzatma falan yapıyorlar o mu ?
Benim bahsettiğim budetaylı bilmiyorum thunderbolt şu tarz ismi vardı bikac bisey daha diyolar
bunuda gördüm kötümü diyorsunuz buna ?Benim bahsettiğim bu
Çok uğraştıracagini düşündüm parçayı bulamadım Birde öyle heryer kablo bir süre sonra boğar diye üzerinde durmadımbunuda gördüm kötümü diyorsunuz buna ?
Evet benim attığımda aynısı arkadas Başka bir şeyden bahsediyordu galibaGaliba konuştuğunuz şey eGPU.
Galiba konuştuğunuz şey eGPU.
bu dediniz aletin fiyati nedir bunu genel olarak görmüştümEe thunderbolt 3 var alette, normaldir.![]()
asus k53sdSendeki laptopta thunderbolt yoktur. Nedir model?
thunderbolt bu sistemin olup olmadıgını nerden ogrene bılırımeGPU mu diyordun, bilemiyorum kendi laptopum için de çalıştığını gördüm ama kendim denedim beceremedim ya da kart uyumsuzdu. Olur mu olmaz mı onun araştırmasını sen yapacaksın ben çalışır derim çalışmazsa vebal olur.
teşekkürler son bi soru sorcam egpu denedinizde nekadar para harcadınız
teşekkürler son bi soru sorcam egpu denedinizde nekadar para harcadınız
Ben denedim Çinden aldım malzemeleri yaklaşık 125 tl falan tuttu. Buda kendi çektiğim video açıklama kısmında aldığım ürünleri linkleri falan var işine yarar belki.
Laptop'a masaüstü ekran kartı montajı ( eGPU )
Rıser 9.0 Pcı-e Usb 3.01 1x To 16x Pcı-e Uzatma Riser Kart - n11.com su ürünü alıp ekran kartı taksam olurmu ?
nekadarlık performans kaybı olur sizce ?Olur ama USB 3.0 teorik olarak max 5 Gbp/s taransfer hızına ulaşabiliyor. Mini PCI express yuvası ise versiyonuna göre diğer ucu HDMI olduğu biraz daha fazla veri hızı elde edebiliyor ve buda azda olsa daha iyi performans alınmasını sağlıyor. Çalışır fakat performans kaybı yaşanabilir avantajı ise bios ve diğer ayarlarla uğrasmadan direk windows üzerinden ilgili ayarla kolaylıkla yapılabilir.
nekadarlık performans kaybı olur sizce ?
birde sistemim i5 2450m-8gb ram o cihazla bu laptoba (asus k53sd) hangi ekran kartını taksam oyunlarda rahatlarım
Rainbow six siege(sistem gereksinimleri ne bakınca yetiyor ama fps 10 15 oynanmiyor) için yükseltmek istiyorum birde h1z1 csgo filanNormalde hangi oyunları oynuyorsun yazarsan ne kadar olabileceğini denediğim oyunlardan söyleyebilirim.