Harici ekran kartı kutusu

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
laptop ekran kartı degısmıyor nette böyle bişey gördüm yararlımı fiyat nedir videolarda performans artıyo gibi

ilkeraslantas

Asistan
Reaksiyon puanı
28
laptop ekran kartı degısmıyor nette böyle bişey gördüm yararlımı fiyat nedir videolarda performans artıyo gibi
Bir ara bende çok üzerine düşmüştüm Eğer Aynı şey ise uğraşmaya değmez , Wifi kartını İptal edip uzatma falan yapıyorlar o mu ?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bence uğraştırıcı ve laptobun taşınabilirliğini zorlaştırıyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Exp GDC v8 var bende, GTX 970 ile denedim dell n5110'da olmadı alet duruyor öyle boş boş. GTX 760 ile çalıştığını gördüğüm bi video vardı, 9xx başkaları da çalıştıramamış, şans işi biraz iyi araştırılmalı aynı bilgisayarı araştır yapan var mı diye.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Eğerki yapılacaksa darboğaz olayının olmaması için işlemcinin ve ekran kartının uyumlu olmasına dikkat edilmeli.
--- Gönderi Güncellendi ---
@__kadıköyRAP__

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ee thunderbolt 3 var alette, normaldir. :)
bu dediniz aletin fiyati nedir bunu genel olarak görmüştüm
--- Gönderi Güncellendi ---
laptopum asus k53sd egpu dediğiniz olay kartı verimli kullanıyor yapmaya uğrasmaya degermi etrafta kabloların olması benım ıcın sorun degıl

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
eGPU mu diyordun, bilemiyorum kendi laptopum için de çalıştığını gördüm ama kendim denedim beceremedim ya da kart uyumsuzdu. Olur mu olmaz mı onun araştırmasını sen yapacaksın ben çalışır derim çalışmazsa vebal olur.

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
eGPU mu diyordun, bilemiyorum kendi laptopum için de çalıştığını gördüm ama kendim denedim beceremedim ya da kart uyumsuzdu. Olur mu olmaz mı onun araştırmasını sen yapacaksın ben çalışır derim çalışmazsa vebal olur.
thunderbolt bu sistemin olup olmadıgını nerden ogrene bılırım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
120 vermiştim galiba DH den birinden almıştım normalde çinden falan alıyorlar ben uğraşamadım.

LogZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
teşekkürler son bi soru sorcam egpu denedinizde nekadar para harcadınız

Ben denedim Çinden aldım malzemeleri yaklaşık 125 tl falan tuttu. Buda kendi çektiğim video açıklama kısmında aldığım ürünleri linkleri falan var işine yarar belki.

Laptop'a masaüstü ekran kartı montajı ( eGPU )

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

LogZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Olur ama USB 3.0 teorik olarak max 5 Gbp/s taransfer hızına ulaşabiliyor. Mini PCI express yuvası ise versiyonuna göre diğer ucu HDMI olduğu biraz daha fazla veri hızı elde edebiliyor ve buda azda olsa daha iyi performans alınmasını sağlıyor. Çalışır fakat performans kaybı yaşanabilir avantajı ise bios ve diğer ayarlarla uğrasmadan direk windows üzerinden ilgili ayarla kolaylıkla yapılabilir.

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Olur ama USB 3.0 teorik olarak max 5 Gbp/s taransfer hızına ulaşabiliyor. Mini PCI express yuvası ise versiyonuna göre diğer ucu HDMI olduğu biraz daha fazla veri hızı elde edebiliyor ve buda azda olsa daha iyi performans alınmasını sağlıyor. Çalışır fakat performans kaybı yaşanabilir avantajı ise bios ve diğer ayarlarla uğrasmadan direk windows üzerinden ilgili ayarla kolaylıkla yapılabilir.
nekadarlık performans kaybı olur sizce ?
birde sistemim i5 2450m-8gb ram o cihazla bu laptoba (asus k53sd) hangi ekran kartını taksam oyunlarda rahatlarım

LogZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
nekadarlık performans kaybı olur sizce ?
birde sistemim i5 2450m-8gb ram o cihazla bu laptoba (asus k53sd) hangi ekran kartını taksam oyunlarda rahatlarım

Normalde hangi oyunları oynuyorsun yazarsan ne kadar olabileceğini denediğim oyunlardan söyleyebilirim.

mnbvcx12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Normalde hangi oyunları oynuyorsun yazarsan ne kadar olabileceğini denediğim oyunlardan söyleyebilirim.
Rainbow six siege(sistem gereksinimleri ne bakınca yetiyor ama fps 10 15 oynanmiyor) için yükseltmek istiyorum birde h1z1 csgo filan

LogZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
15 Fps'in varsa eğer 8 Gb ram'e uygun fiyatlı olan evga 3 Gb 1060 sc takarsan harici monitörde 80-90 civarı fps alırsın normalde ama laptop'ın ekranını kullanmak istersen 55-60 fps civarı alırsın diye tahmin ediyorum deneyimlerime göre ama dediğim gibi usb almaktansa HDMI olanı bulursan daha güzel olabilir.