Lordian Honeyborn
Öğrenci
One Plus 5 alıcaktım ama ailem internetten alışveriş yapmayı onaylamıyor o yüzden s7 alıcaz one plus 5 s7 den kat kat kat daha iyi mi 2 saattir üzülüyorum kafa mı duvarlara vuruyorum da.
Performans anlamında Sd835 biraz daha iyi performans verirOne Plus 5 alıcaktım ama ailem internetten alışveriş yapmayı onaylamıyor o yüzden s7 alıcaz one plus 5 s7 den kat kat kat daha iyi mi 2 saattir üzülüyorum kafa mı duvarlara vuruyorum da.
One Plus 5 alıcaktım ama ailem internetten alışveriş yapmayı onaylamıyor o yüzden s7 alıcaz one plus 5 s7 den kat kat kat daha iyi mi 2 saattir üzülüyorum kafa mı duvarlara vuruyorum da.
Ne kadar bir farkÖnceden s7 edge şimdi oneplus 5 kullanan biri olarak söylüyorum fark var
Orasını biliyoruz kullanan gözünden nasıl bir değişiklik var onu soruyorum.işlemci ,kamera,hız ve ram farkı var![]()
Tabi canım sizin gibiler için megapixel yüksekse iyi kamera oluyor o yüzden OP5 kamerası daha iyiişlemci ,kamera,hız ve ram farkı var![]()
Serilik farkı. Biri scirocco ise öteki polo yani. Akıcı bir de açık olan uygulamaları arka planda kapatmıyor oyunlarda falan kaldığın yerde devam ediyorsun. Fiyatı çok iyi bu özelliklere göre . Kat kat kat kat iyi.Ne kadar bir fark
Tabi canım sizin gibiler için megapixel yüksekse iyi kamera oluyor o yüzden OP5 kamerası daha iyi
S7'nin düşük ışık çekimlerini destekleyecek OIS'i daha büyük sensörü ve daha büyük pixelleri var.Çift kamera var biri 1.7 diyafram değerinde diğer 2.6 Mp yüksek olması daha çok detay alıyor keskinlik artıyor odak uzaklığı optik zoom açısından iyi durumda ön kamera kötü gibi gözüksede donanımı telefonu tamamen güçlü kılıyor![]()
S7'nin düşük ışık çekimlerini destekleyecek OIS'i daha büyük sensörü ve daha büyük pixelleri var.
Kağıt üstünde yorumlamadan önce tek veriye bakmamasını öğren.
Sadece F1.7 olunca olmuyor işte.
S7'nin düşük ışık çekimlerini destekleyecek OIS'i daha büyük sensörü ve daha büyük pixelleri var.
Kağıt üstünde yorumlamadan önce tek veriye bakmamasını öğren.
Sadece F1.7 olunca olmuyor işte.
Çok iyi bir şey arasa yöneleceği telefon S8 olur dediğin S7 ile S8 arasında sadece algoritma farkı var. Belki yanlış hatıralmıyorsam multi frame sensör vardı ama etkisini ne kadar bilmiyorum. Zaten örneklerdeki değişim direk algoritma değişikliğine işaret ediyor.Millet youtuber mı ne yapacak her gün fotoğraf video mu çekecek zaten çok iyi bir şey arasa s8 e yönelir arkadaş
OnePlus 5 2400 ithalatçı fiyatı. S7 samsung TR garantili fiyatı 2250 ithalatçı fiyatı 1900Millet youtuber mı ne yapacak her gün fotoğraf video mu çekecek zaten çok iyi bir şey arasa s8 e yönelir arkadaş
--- Gönderi Güncellendi ---
ayrıca telefonu 2000 tl den aşağı alınamıyor ithalatçı garantili versiyonu OnePlus ile arada zaten 100 tl fark var telefonun pil optimasyonu kötü s7 nin şarjı çok hızlı bitiyor
Ben kendim S7 kullanıyorum pil optimizasyonunun neresi kötüymüş?pil optimasyonu kötü
Çok iyi bir şey arasa yöneleceği telefon S8 olur dediğin S7 ile S8 arasında sadece algoritma farkı var. Belki yanlış hatıralmıyorsam multi frame sensör vardı ama etkisini ne kadar bilmiyorum. Zaten örneklerdeki değişim direk algoritma değişikliğine işaret ediyor.
OnePlus 5 2400 ithalatçı fiyatı. S7 samsung TR garantili fiyatı 2250 ithalatçı fiyatı 1900
Çok iyi bir şey arasa yöneleceği telefon S8 olur dediğin S7 ile S8 arasında sadece algoritma farkı var. Belki yanlış hatıralmıyorsam multi frame sensör vardı ama etkisini ne kadar bilmiyorum. Zaten örneklerdeki değişim direk algoritma değişikliğine işaret ediyor.
OnePlus 5 2400 ithalatçı fiyatı. S7 samsung TR garantili fiyatı 2250 ithalatçı fiyatı 1900
Ben kendim S7 kullanıyorum pil optimizasyonunun neresi kötüymüş?
Ne farkı varmış? Ben kamera donanımından bahsediyorum. Lansmanı canlı izledim Samsung donanım farkı yok dedi. Epey sitesi samsungdan daha mı iyi biliyor?Farkları bu sitede incele şimdi başka bir işim var gelicem
Samsung Galaxy S7 (Tek Hat) - Samsung Galaxy S8 Karşılaştırması - Epey
Diyorlar kim diyor? Ben demiyorum bir çok S7 kullancısı demiyor bir kaç S7 kullanıcıs diyor sen neye göre karar veriyorsun?3000 mAh kapasite var ama çok hızlı bitiyor bitmemesi için zaten ekran çözünürlüğünü parlaklığı illaha kısmak gerekir güncellemeler ile halledildi diyorlar ama yinede hızlı bitiyor
Ne farkı varmış? Ben kamera donanımından bahsediyorum. Lansmanı canlı izledim Samsung donanım farkı yok dedi. Epey sitesi samsungdan daha mı iyi biliyor?
Aptal epey sitesi A7 2017'de 3 GB LPDDR3 RAM olduğu halde 4GB LPDDR4 yazan bir site sen oraya mı güveniyorsun?
Ben sana ne dedim? Kamera donanımı dedim. Sen nerenden anlıyorsun? Saf olan sensin haddini bil.Exynos 8890 ile 8895 arasında fark var Lansmandaki her denilen doğru sanıyorsan çok safsın derim orda adam ne diyecek kötü diye aşağlayacak mı
Ben sana ne dedim? Kamera donanımı dedim. Sen nerenden anlıyorsun? Saf olan sensin haddini bil.
Kameraya konşuyoruz iç donanıma işlemciye nerden bağlıyorsun sen ha?
Bana Samsung'u öğretmeye çalışmak nedir Trajikomik
Tamam sakin olun burda bir kere telefonu kullanan kişiden daha iyi bilemeyjz herhalde pilin ne kadar gittiğini ayrıca epeyede giydirmen hoş değil kendileride belirtiyorlar zaten her bilgi doğru olmayabilir uyarılar eşliğinde düzeltiyorlar ayrıca ülkeler arasındaki modellerde farklılık gösterebilir site sahipleri bilgileri samsung tr den aldıklarınıda belirtmişlerdi ayrıca saf maf olmuyor burası teknoloji forumu inci sözlük değil uygun koşullar arasında tartışın baktınız anlaşamıyorsunuz bitirin .Exynos 8890 ile 8895 arasında fark var Lansmandaki her denilen doğru sanıyorsan çok safsın derim orda adam ne diyecek kötü diye aşağlayacak mı
Yok ya altı üstü op5 kat kat kat daha iyi çok canını sıkmaOne Plus 5 alıcaktım ama ailem internetten alışveriş yapmayı onaylamıyor o yüzden s7 alıcaz one plus 5 s7 den kat kat kat daha iyi mi 2 saattir üzülüyorum kafa mı duvarlara vuruyorum da.