lgsever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,459
Sizden küçük olabilirim ancak bende hatırlıyorum sokakta tofaşların bunlarla yanladığını internet kafelerin kapısından bu ses geldiğini
2002 yılında bir internet cafeye girmiştim bu şarkıyı açıp halay çeken 3 4 kişi görmüştüm. Canımı yakan ise bir tanesi benim kardeşimdi...Sizden küçük olabilirim ancak bende hatırlıyorum sokakta tofaşların bunlarla yanladığını internet kafelerin kapısından bu ses geldiğini
2002de 3 yaşındaydım2002 yılında bir internet cafeye girmiştim bu şarkıyı açıp halay çeken 3 4 kişi görmüştüm. Canımı yakan ise bir tanesi benim kardeşimdi...
Orayı usulca terk etmiştim... Dememi mi beklıyorsunuz ? Tabikide hayır bende halaya dahil olum![]()
![]()
![]()
Çok değil bende 5 yaşında falandım2002de 3 yaşındaydım![]()
![]()
ama bilirim bu efsaneyi
![]()
Müzikte estetiğin ayaklar altına alındığı iğrençlikler. Bu ülke gerçekten adam olamayacak sanırım . Midem bulanarak dinledim . Bu tip şeyleri beğenen insanların kişiliklerini ve iç dünyalarını çok net anlayabiliyorum . Manzara korkunç . Bu parçayı yapan da konyadaki nasrettin hoca heykelini yapan zihniyet gibi benim için . Çürümüş iç dünyanızın ıslah olmasını dilerim .
whaaat, bayılıyorum buna lan