Ios 11 8. Beta yayınlandı

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
ıos 11 8. Betayı da yayınladı hata konusun da beklentiyi arttıran bu beta sürümü ile apple ıos 11 üzerin de çok çalışıyor gibi bir algı uyandırdı bende zaten ıos 10.3.3 de gözle görünür bir hızlanma var dı her güncelleme de kötüleşiyor klasiğine apple son vere bilir mi sizce

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İphone 8 çıksın O zaman İos 11 kullanabilir hale gelicek
--- Gönderi Güncellendi ---
Bence son vermez gider başka şirketlerle anlaşma yapar eğer dediğin gibi başarısız olurlarsa bir daha hayatta telefon yapmazlar

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Umarım dediğiniz gibi olur ama 10.03.3 ile hızlanma bariz var. Şarj sanki az biraz daha iyi gibi. eylül' ün 207 sinden sonra İOS 11' i alırız tahminimce. Tahminim İOS 11 ile güncellemelerdeki her sıkıntıyı gidereceklerini düşünüyorum buna mecburlar yoksa Samsung gümbür gümbür geliyor.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Umarım dediğiniz gibi olur ama 10.03.3 ile hızlanma bariz var. Şarj sanki az biraz daha iyi gibi. eylül' ün 207 sinden sonra İOS 11' i alırız tahminimce. Tahminim İOS 11 ile güncellemelerdeki her sıkıntıyı gidereceklerini düşünüyorum buna mecburlar yoksa Samsung gümbür gümbür geliyor.
Apple en iyi olduğu konu da savaşmak zorun da rakipleri çok aşırı dişli onlar yazılım için çok fazla kafa yormuyor o top Google de yani mağaza falan takıntıları yok ama yazılım konusun da Apple'ının yükü çok daha fazla ağır ve tartışmasız en iyi olduğu konu bu rakibi Samsung gibi donanıma aşırı yatırım yapsa yazılım maliyetide var bunun bence çok aşırı yüksek fiyata çıkar ve bu Apple'ının zararına olur. Kısacası apple en iyi olduğu konu da yarışmak istiyor yazılım konusun da yani rakipleri hata verirken ağırlanırken biz güncel yazılımla takır takır çalıştırıyoruz gibi. Bence bunu yapmak apple için zor olmaz zaten o konuda ipler tamamiyle kendi ellerin de rezil etmekte kendi elinde vezir etmekte. Pil konusuna gelecek olursa çok büyük bir fark yok yani aynı ben bir gerileme hissetmedim çoğu kötüleşti diyenlerin eğer cihazı Yen'i değilse güncelleme ile bataryası ömründen kaybettiği daha çok açığa çıkıyor ve bu da çabuk bitiyor algısı uyandırıyor bence. Tabi bu benim fikrim kesin olmaya bilir
İphone 8 çıksın O zaman İos 11 kullanabilir hale gelicek
Bence son vermez gider başka şirketlerle anlaşma yapar eğer dediğin gibi başarısız olurlarsa bir daha hayatta telefon yapmazlar
Aynen kardeşim apple için çok zor dönemler rakipleri inanılmaz telefon yapıyor bir şekil de farkını koymak zorun da işte ıphone işte ıos farkı dene bilecek

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İOS 11' in çok daha iyi olacağını ön görüyorum. Her konuda.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İphone Yeni telefon modellerinde hızlı şarj desteği sunması gerekir yoksa büyük bir zarara girecek

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İphone Yeni telefon modellerinde hızlı şarj desteği sunması gerekir yoksa büyük bir zarara girecek
Aynen haklısın bunu batarya ömrünü azaltmadan bir teknoloji ile yapması lazım bir çok kişinin çok aradığı bir özellik hızlı şarj ve şarj tüketim konusun da bataryayı geliştirip çözüm bulması lazım yoksa Apple'ının işi çok zor

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Aynen haklısın bunu batarya ömrünü azaltmadan bir teknoloji ile yapması lazım bir çok kişinin çok aradığı bir özellik hızlı şarj ve şarj tüketim konusun da bataryayı geliştirip çözüm bulması lazım yoksa Apple'ının işi çok zor

Bir de pahalıya satması yokmu ya amanın Apple in kazancı Samsung ta olsa Bütün telefonlar galaxy serisinin teknolojisini 1 yıl geç takip ederdi

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bir de pahalıya satması yokmu ya amanın Apple in kazancı Samsung ta olsa Bütün telefonlar galaxy serisinin teknolojisini 1 yıl geç takip ederdi
O güç samsung da olacak yazılım ve donanım akıl almaz işler yaparlar ama mallsef Amerika işin için de olmadığı sürece hiç bir firma yazılım konusun da ilerleme kaydedemez çok zor