iPhone 7 Plus fiyatı düşer mi?

7 plus 8 çıkınca düşer mi

• evet düşer eylülde al 7 plus'ı

Kullanılan: 9 64.3%
  • düşmez alacaksan şimdi al

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi
Şimdi ben 7 plus alcaktım bekleyim belki düşer dedim bugünlerde sıkıldım bi baktım vodafone da 128 gb model 295 aylık ödeme sonra bi baktım 256 gb lık model 267 lira noluyoz falan oldum ama 256 lık satışa kapalı demekki düşücek çok yakında yazmışlar falan diye düşündüm yoksa yanlışlık falan mı olmuştur bilgilendirirseniz sevinirim bende ona göre bekleyim <3 Sizleri seviyorum şimdiden teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu vodafone da ki çok yakında olan şey ney bakın resimde attım bir türlü anlamadım

zz.PNG

Son düzenleyen moderatör:

Jangura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şimdi ben 7 plus alcaktım bekleyim belki düşer dedim bugünlerde sıkıldım bi baktım vodafone da 128 gb model 295 aylık ödeme sonra bi baktım 256 gb lık model 267 lira noluyoz falan oldum ama 256 lık satışa kapalı demekki düşücek çok yakında yazmışlar falan diye düşündüm yoksa yanlışlık falan mı olmuştur bilgilendirirseniz sevinirim bende ona göre bekleyim <3 Sizleri seviyorum şimdiden teşekkürler
Bu vodafone da ki çok yakında olan şey ney bakın resimde attım bir türlü anlamadım

Ekli dosyayı görüntüle 26943
Düşme olcak ama fazla bekleme 200 300 tl belki

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
8 tanıtıldıktan sonra oda Eylül ayının sonlarından sonra az biraz düşer aman aman bir düşme olmaz düşerse 6 S ve 6S Plus' larda iyi düşüş olur kanımca.

Jangura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İphone 7 almıcaksan eğer 6s falan alırım diyosan beklemeye değer. Ama 7 alcaksan illa beklemeye değmez şimdi al bence

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İphone 7 almıcaksan eğer 6s falan alırım diyosan beklemeye değer. Ama 7 alcaksan illa beklemeye değmez şimdi al bence
Teşekkür ederim ozaman peki bu görseldeki ney onu bilen varmı 128 gb lık alcam ama bu görseldekinden daha pahalı bir fiyata alıcam ? bu görseldeki fiyatlar yanlışlıklamı öyle koyuldu sizce ?
8 tanıtıldıktan sonra oda Eylül ayının sonlarından sonra az biraz düşer aman aman bir düşme olmaz düşerse 6 S ve 6S Plus' larda iyi düşüş olur kanımca.
Öyleyle alayım hemen 7 plus alcam ama görseldeki fiyat kafamı karıştırdı 7 plus 128 gb normal satışı 300 görselde 256 gb 267 ? nedir sizce

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098

Arkadaşların dediği gibi rakipleri gibi bir düşüş bekleme azda olsa düşme olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
256'lik yüksek taksit sayısı ile 7000 veya 8000 TL'dir dikkat et ona

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yani bi dolandırıcılık var bu resimde
ben şey olabilir diye düşündüm belki 8 çıkınca o fiyata satılcaktır ondan koymuşlardır sizce
Yok yok tekrar bak 7 Plus 256'nın sıfır peşini bile 5500 TL iken
Dur ben o siteye fiyatlara bir bakayım.
Şu senin girdiğin yeri bulamadım fakat 256 GB'lık model 24 ay taksit ve 285 TL ile 6840 TL'ye geliyor. Kurumsal müşteriler için üstelik onlara daha ucuza geliyordur.
iPhone 7 Plus 256GB

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yok yok tekrar bak 7 Plus 256'nın sıfır peşini bile 5500 TL iken
Dur ben o siteye fiyatlara bir bakayım.
Şu senin girdiğin yeri bulamadım fakat 256 GB'lık model 24 ay taksit ve 285 TL ile 6840 TL'ye geliyor. Kurumsal müşteriler için üstelik onlara daha ucuza geliyordur.
iPhone 7 Plus 256GB

iPhone 7 Plus 32GB Gümüş, 32GB, Gümüş, özel fiyat seçenekleri | Online Satış - Vodafone Türkiye
nekadar öderime gel 24 ay seçili olcak burdan 18 ayı sec sonra 24 ayı seç sonra 256 gb seç sırayla sonra altta çıkacak fiyatlar çok yakında yazıcak yanında bi bak kardeşim benimde kafam karıştı

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Gittidiyor ücretsiz 6 ay taksitle telefon satıyor fiyatları da uygün bi bak istersen oeaya

M

Murat Burç

SDN Okuru
M

Murat Burç

SDN Okuru
evet fark ettim peki bişey anladın mı hocam bakıyorum bakıyorum o fiyata saçma geliyo diğerlerine nazaran ?
Diğerlerinde 18 ay seçili kalıyor haliyle taksit fiyatı yükseliyor öbüründe daha yüksek bir sayıyı bölsede 24'e bölüyor taksit fiyatı farklılığı o yüzden.
Bu sayfada iddia edilen fiyatlar doğru ise/böyle kalırsa cihaz için 4800 TL ücret alınıyor. Tarife ücretini saymıyorum tarifenin yanında cihaz için 4800 TL alıyorlar normal peşin fiyatından 700 TL daha ucuz.

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bence operatörlerden taksitli telefon alinmamali çok kazik
yapcak bişey yok nakitin yoksa ticari kredi kartında yok sa mecburen

Diğerlerinde 18 ay seçili kalıyor haliyle taksit fiyatı yükseliyor öbüründe daha yüksek bir sayıyı bölsede 24'e bölüyor taksit fiyatı farklılığı o yüzden.
Bu sayfada iddia edilen fiyatlar doğru ise/böyle kalırsa cihaz için 4800 TL ücret alınıyor. Tarife ücretini saymıyorum tarifenin yanında cihaz için 4800 TL alıyorlar normal peşin fiyatından 700 TL daha ucuz.
aynen o saçma geldi yarın yinede vodafone a gidip sorucam ama böyle bi fiyat gelicekse beklerim yoksa direk alcam sence gelir mi yoksa sitede bi yanlışlık mı var

M

Murat Burç

SDN Okuru
yapcak bişey yok nakitin yoksa ticari kredi kartında yok sa mecburen

aynen o saçma geldi yarın yinede vodafone a gidip sorucam ama böyle bi fiyat gelicekse beklerim yoksa direk alcam sence gelir mi yoksa sitede bi yanlışlık mı var
Red tarifesi bu Vodafone'nin Premium tarifesi. Böyle bir şeyin olma ihtimali var.

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Red tarifesi bu Vodafone'nin Premium tarifesi. Böyle bir şeyin olma ihtimali var.
Ozaman alınabilir olcağı zamanı bekleyim ben şimdilik almayım eğer olursa 1 haftaya falan zaten satın alınabilir duruma gelir hemde 256 gb lık bi model almış olurum daha hızlı olur hemde 6 bın lıra verıp 128 almış olmam :D neyse teşekkürler yarın gidip sordurtcam bu tarifeyinin çıkmasını bekliycem

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ozaman alınabilir olcağı zamanı bekleyim ben şimdilik almayım eğer olursa 1 haftaya falan zaten satın alınabilir duruma gelir hemde 256 gb lık bi model almış olurum daha hızlı olur hemde 6 bın lıra verıp 128 almış olmam :D neyse teşekkürler yarın gidip sordurtcam bu tarifeyinin çıkmasını bekliycem
Bence bırak bu işleri çek bir Note 8 hayatını yaşa:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Siz bana laf atmaya ne meraklısınız be. Beni alıntılamayın veya bana dolaylı yoldan cevap vermeyin.

Reaksiyon puanı
258
Silindir gibi geçmek nedir Allah aşkına ? Note 8 zaten güzel bir telefon..İphone 8 de güzel telefon olacak.Daha çıkmadan silindir gibi ezecek şöyle yapacak böyle yapacak vs vs. Adam 7 Plus almaya karar vermiş sen neden kararından caydırmaya çalışıyorsun? ve de bunu heryerde yapıyorsun.Bu fanboyluğun senin birgün bu forumdaki sonun olacak.
Konu sahibi arkadaş ben de 7 Plus 128 gb kullanıyorum çok güzel telefon gönül rahatlığı ile alın.Şimdiden hayırlı olsun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Silindir gibi geçmek nedir Allah aşkına ? Note 8 zaten güzel bir telefon..İphone 8 de güzel telefon olacak.Daha çıkmadan silindir gibi ezecek şöyle yapacak böyle yapacak vs vs. Adam 7 Plus almaya karar vermiş sen neden kararından caydırmaya çalışıyorsun? ve de bunu heryerde yapıyorsun.Bu fanboyluğun senin birgün bu forumdaki sonun olacak.
Ben bir saatir adama yardım ediyorum geldiniz bir cevap yazdınız gittiniz. Arkadaşa yardım etmeye çalışmasam burada bir şeyler yazmaya çalışmam.
Şakayla karışık bir şeyler yazdım gerçeklik payı vardı fanboyun biri atlayıverdi gaza geldin sen de atladın.
Benden uzak durun diyorum değil mi? Bana cevap yazmayın. Konu sahibi arkadaşın aklı var kararını verir. Ve şunu tekrar söylüyorum 7 Plus Note 8 yanında bir hiç. Büyük ihtimal yeni iPhone da öyle olacak.

Reaksiyon puanı
258
Ben de yav he he diyip geçiyorum :D Fanboyun tekisin bu kadar..Tek yaptığın İphone'yi kötülemek paramı alıyosunbu işten anlamadım :)) Yeni çıkacak İphone'nin bile Note 8 ' nin yanında hiç olacak diyosun .s.s Neyse :))

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

8 Çıkınca muhakkak düşer.