Hanidebenşm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba arkadaşalar. Samsung Galacxy C9 PRO kullanıyorum sizce bu cihaz 7.0 alacak mı?
İnşallah Alır Eğer güncelleme alırsa çok iyi olur. Cihaz zaten çok güzel birde güncel kalırsa tadından yenmezalır bence ya. ama söz konusu samsung olduğuna göre kesin birşeyde söylemek mümkün değil.
bende c5 pro ve ya c7 pro almayı düşünüyorum. baya bir araştırdım. c7 pro-nun oreo sürümünü alacağı yönünde bazı şeyler buldum. c7 pro alıyorsa c9 pro hayli hayli alır. yani İnş alır.İnşallah Alır Eğer güncelleme alırsa çok iyi olur. Cihaz zaten çok güzel birde güncel kalırsa tadından yenmez![]()
C serisi çok alt donanıma sahip bir seri gm5 plus ile hemen hemen(kamera dışında) aynı donanıma sahipler.bende c5 pro ve ya c7 pro almayı düşünüyorum. baya bir araştırdım. c7 pro-nun oreo sürümünü alacağı yönünde bazı şeyler buldum. c7 pro alıyorsa c9 pro hayli hayli alır. yani İnş alır.
hocam 626 var, metal kasa var, iyi kamerası var, son android sürümlerini kullanıyor neredeyse. bence samsungun en fiyat performans telefonu c serisinin telefonu.C serisi çok alt donanıma sahip bir seri gm5 plus ile hemen hemen(kamera dışında) aynı donanıma sahipler.
Fp ancak gm5 plusdan performans bakımından farkı yok bunuda baz almalıyızhocam 626 var, metal kasa var, iyi kamerası var, son android sürümlerini kullanıyor neredeyse. bence samsungun en fiyat performans telefonu c serisinin telefonu.
grafik birimi farkı var, daha güçlü bir işlemcisi var.Fp ancak gm5 plusdan performans bakımından farkı yok bunuda baz almalıyız![]()
İki işlemci arasında milimlik fark var ve gm5 plus saf android bunuda unutmamak lazım her zaman saf android tw ye göre daha stabildir.grafik birimi farkı var, daha güçlü bir işlemcisi var.
617, exynos 7870 tadında bir işlemci. bu arada adreno 405 var gm 5 plusda. full hd ekranlı telefonların oyun performansında geberiyor. ama 626-nın adreno 506sı çok rahatlıkla oyunları oynatıyor. birde 626 batarya konusunda daha iyi. birde gm5 plus ile c5 pro telefonlarını kıyaslama. c5 pro her yönüyle gm 5 plusdan daha iyi. bir tek arayüz meselesi var.İki işlemci arasında milimlik fark var ve gm5 plus saf android bunuda unutmamak lazım her zaman saf android tw ye göre daha stabildir.
Yani performans bakımından şu eşitliği kurabiliriz.
Gm5+=c7 pro
626 yı (t80 ile) yakınım kullandı beklediğin gibi bir işlemci deyil. Benden bu kadarı gelir. Yani fp ürünü ama çok bişey beklememelisin.617, exynos 7870 tadında bir işlemci. bu arada adreno 405 var gm 5 plusda. full hd ekranlı telefonların oyun performansında geberiyor. ama 626-nın adreno 506sı çok rahatlıkla oyunları oynatıyor. birde 626 batarya konusunda daha iyi. birde gm5 plus ile c5 pro telefonlarını kıyaslama. c5 pro her yönüyle gm 5 plusdan daha iyi. bir tek arayüz meselesi var.
c9 pro galiba samsungun fiyat performans cihazlari arasindan en iyisij7 2016 bile alıyosa c9pro haliyle alır hatta 8.0 bile alır çünki j7 prime 8.0 alıyor yani c9 pr0 da hileyle almak zorunda