Telefonum suya dustu dokunuca ses var goruntu yok

Can dizdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamin aleykum gencler telefonum suya dustu 2 saniye gecmeden hemen cikardim telefonun bataryasi ztn cikmiyor.telefinu hemen kurulayip pitincin icine koydum bunlatin hepsi max. 5dk icinde bitti yalniz 24 saatbekledikten sonra telefonu cikardim sarza taktim sesi fln herseyi geliyor ekran tamamen siyah ama power tusuna bastiktan sonra ekranadokununca telefon bunu algiliyor yani ekrana basinca dokunmatik sesleri geliyo ama goruntu yok kapkara yani lutfrn yardim edin....

Son düzenleyen moderatör:

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Marka model nedir yani suya düşmüş yapacak pekte bir şey yok.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
O telefonun suya dayanikliligi var o zaman git garantiye soyle bu telefon su gecirmez oldugu halde nasil suya dustugunde bozulur diye gerekirse dava et

Yanlış bilginizi öncelikle düzeltelim, suya dayanıklılık ile su geçirmez özelliği aynı değildir. Suya dayanıklı özelliği anlık suya düşmelerde, ekrana su gelmelerine olur fakat su geçirmeme özelliği ise dakikalarda ve saatlerce cihazınız su geçirmez. Eğer s7 edge'nin suya dayanıklılık özelliği varsa bu yaşanılan durum sıvı teması olacağı için servise gittiğinde cihazın su geçirmez özelliğinin olmadığını, suya dayanıklığı özelliğini göstererek kullanıcı hatası olduğunu söyleyip ücretli müdahale edeceklerdir.

@Can dizdar , bilgine.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung'un S7 Edgeyi havuza soktuğu bir reklam var
Onu kaynak göstererek para iadesi alan olmuş servisten hatta Samsung ceza ödemiş yüklü miktarda bu reklamı kullan
Facebook'a gir Ersin akman'i arat onun bir gonderisinde (yeni daha 3-4 günlük ) onu bul o videoyu indir kullan