S7 mi A7 2017 mi ?

S7 Mİ A7 2017

• Kullanılan toplam oy
    28

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Merhaba. Yeni telefon alacağım bu iki telefon arasında kaldım genellikle çok oyun oynayan birsiyim. Sizce hangisini almalıyım

Tabiki Samsung galaxy s7 üstün performansı var suya toza çizilmeye dayanıklı kamerası çok güzel güncel android desteği var hızlı şarj desteği ile 1,5 saatte tam dolum oyunlarda en yüksek grafik ayarlarında sizi üzmez :)

BlackRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu yanlış bilgilendiriyorlar. S7'nin çok bariz daha üstün donanımı var. A7 17'ye o para verilmez ithalatçı S7 almak istemiyorum dersen OP3T al işlemci olarak S7 ile aynı güçte seni rahat rahat oyun oynatır. A7 17 alma.
--- Gönderi Güncellendi ---
Oyun oynayacağım diyorsun paranı biriktir seni zorlamayacaksa OP5 al mis gibi 3-4 sene rahat oyun oynarsın onun işlemcisi ile.
Kronik Sorunu olmadıgına göre en iyisi S7 almak yorumlarınız icin tesekkurler :)
Bu arada S7 mi kullanıyorsunuz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yoğun kullanımda bataryası ne kadar dayanıyor
Ben bilgisayar başında olduğum için yoğun kullanmıyorum. Yoğun kullandığım sürelerden hatırladığım 5-5.5 saat ekran süresi veriyordu. Şu sıralar aralıklı aralıklı kullanıyorum. Bataryam eskidi(ve sanırım bir kaç güncelleme önce bataryayı batırdılar yavaş yavaş her güncellemede düzeltiyorlar) 4 saat bazen 5 saat ekran süresi alıyorum.

BlackRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bilgisayar başında olduğum için yoğun kullanmıyorum. Yoğun kullandığım sürelerden hatırladığım 5-5.5 saat ekran süresi veriyordu. Şu sıralar aralıklı aralıklı kullanıyorum. Bataryam eskidi(ve sanırım bir kaç güncelleme önce bataryayı batırdılar yavaş yavaş her güncellemede düzeltiyorlar) 4 saat bazen 5 saat ekran süresi alıyorum.
A7nin bataryası S7 göre daha iyi ama S7nin işlemcisi ve kamerası daha iyi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bi daha sormus gibi olucam ama kb. Suana kadar kullandıgın surecte hic bi sorunla karsılastınmı ? (Kronik Sorun,Yere Dustugunde çatlama kırılma bükülme gibi)
Yere değilde tahta sıraya ilk aldığım zamanlar düşürdüm köşesinde 3 noktacık oluştu.
Bir defa da üzerine masa düştü. Yok yok ben fırlattım. Ekrana birşey olmadı.
Hiç kronik soruna rastlamadım.

BlackRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yere değilde tahta sıraya ilk aldığım zamanlar düşürdüm köşesinde 3 noktacık oluştu.
Bir defa da üzerine masa düştü. Yok yok ben fırlattım. Ekrana birşey olmadı.
Hiç kronik soruna rastlamadım.
Cevapların İcin teşekkurler onceden gidip a7 alıcaktım ama simdi S7 Almaya karar verdim Cevap veren herkese sonsuz teşekkurler :)

JVUI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılımsal ve donanım yeniliği konusunda A7 2017 hocam

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yazılımsal ve donanım yeniliği konusunda A7 2017 hocam
Yahu neyin donanım yeniliği sen ne saçmalıyorsun? Yeni olunca ne oluyor?
S7 dediğin cihaz samsungun en teknolojik 2. çekrideklerine ve 14 nm mimarisine sahip
S7 dediğin telefonun arka kamerası samsungun en iyi telefonu S8 ile nerdeyse tamamen alt yapıya sahip.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyi bırakın.
Bırak hocam ya birşeyler saçmalıyor işte.

BlackRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu neyin donanım yeniliği sen ne saçmalıyorsun? Yeni olunca ne oluyor?
S7 dediğin cihaz samsungun en teknolojik 2. çekrideklerine ve 14 nm mimarisine sahip
S7 dediğin telefonun arka kamerası samsungun en iyi telefonu S8 ile nerdeyse tamamen alt yapıya sahip.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyi bırakın.

Bırak hocam ya birşeyler saçmalıyor işte.
Aynen :) S7nin ön kamerası nasıl ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bugun siparis verecegim bu arada 5.1 inc cok kucuk gelıyormu Cevapladıgınız ıcın cok tesekkurler :)
EVET. Bir dahakine telefon alırsam Note serisi alacağım veya ekranı daha büyük bir telefon ben büyük ekran taraftarı olduğum için bana küçük geliyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bütçe artır. 5.5 inç One Plus 5 al zaten deli gibi oyun oynatır kamerası S7'den biraz daha küçük senin yerinde olsam OP5 alırdım. 2300-2400'e bulursun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Keske ülkemizde Note FE satişa cıksaydı :( ondan alırdım
FE çıksa dahi ucuza bulamazdın OP5 2400 al geç 5.5 inç ekran öküz gibi donanım(S7'den daha güçlü) kameraya takılmıyorsan (kamerası iyi OP5'in sadece S7'nin biraz daha iyi) OP5 al geç.

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, iki gün önce a7 2017 aldım kardeşimle beraber, onun kullanma klavuzunda telefon adı olarak A720F/DS yazıyor benimkinde A720F yazıyor. Görünüş olarak bir farkı yok. Ama onun telefonuna çift sim kartı takılabiliyor benimkine takılmıyor. Her neyse asıl sormak istediğime gelirsek benim telefonumun zil sesi değişmiyor onunkinde değişiyor. Bir türlü yapamadım nasıl değiştirebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada telefonla ilgili bilgi de vereyim. Şarjı tüm gün kullansanız dahi rahatlıkla yetiyor ve 1.5 saatte doluyor. Kasma donma yok. Kamerası oldukça iyi. Otomatik odak yok ama çok bi problem yaratmıyor. Parmak izi sensörü çok hızlı çalışıyor. Minecraft clash of clans tarzı oyunlar oynamıyorum ama basit play store oyunlarını saatlerce oynuyorum ısınma yok. Ekran boyutu iyi. Tek elle kullanılıyor. S7 kullanmadım ama A7 2017 oldukça iyi geldi, tavsiye ediyorum

Charmander

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, iki gün önce a7 2017 aldım kardeşimle beraber, onun kullanma klavuzunda telefon adı olarak A720F/DS yazıyor benimkinde A720F yazıyor. Görünüş olarak bir farkı yok. Ama onun telefonuna çift sim kartı takılabiliyor benimkine takılmıyor. Her neyse asıl sormak istediğime gelirsek benim telefonumun zil sesi değişmiyor onunkinde değişiyor. Bir türlü yapamadım nasıl değiştirebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada telefonla ilgili bilgi de vereyim. Şarjı tüm gün kullansanız dahi rahatlıkla yetiyor ve 1.5 saatte doluyor. Kasma donma yok. Kamerası oldukça iyi. Otomatik odak yok ama çok bi problem yaratmıyor. Parmak izi sensörü çok hızlı çalışıyor. Minecraft clash of clans tarzı oyunlar oynamıyorum ama basit play store oyunlarını saatlerce oynuyorum ısınma yok. Ekran boyutu iyi. Tek elle kullanılıyor. S7 kullanmadım ama A7 2017 oldukça iyi geldi, tavsiye ediyorum
Senin telefonunla kardeşinin telefonu arasında sadece sim kart farkı var.Zil sesi degişmiyor derken biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilriz belki

Reaksiyon puanı
0
Senin telefonunla kardeşinin telefonu arasında sadece sim kart farkı var.Zil sesi degişmiyor derken biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilriz belki
Evet bende başka bir fark bulamamıştım. Bir de ayarlarda ufak tefek görünüm farkları varmış o yüzden başta değiştiremedim zil sesini. Ama sonradan buldum ve değiştirdim. Teşekkür ederim yine de