Kronik sorunlu olan cihaz S7 Edge olmasın?Önceden S7 almayı planlıyodum ama bataryası ve kronik sorunları yüzünden biraz soğudum![]()
Geçen S5'den geçen birisi A7 2017'nin oyun performansından şikayetçiydi.
S7 ile A7 17 kıyaslanamaz S7 ezer geçer. A7 17 almayın.
Beş para etmez telefon diyosunuz yaniAynen kardes yahu gecen hanima alayim dedim a7 2017 o ne oyle aman allah.telefon ayarlar menusunde kasarmi???baslik oyle buyuk hata olmuski))tasarimina laf yok ama hakkini yemeyelim simdi.
Kardeşim s3 alınabilirliği yüksek bir telefon s7 ile a7 nedir ya duymamış olayım hatta minisi varsa ondan al
Aynen bu gidişte s7 alacagım galıbaBlackrock kardes aman diyim bende niyetlendim almaya birine ama direk kosa kosa kactim2100 tl ydi vatanda.ayarlar menusunde soyle bi geziy dedim hani laf olsun iste android surumune ram kullanimina filan bakmaya diye acayip takilma yapiyo.boyle seylerede deli gibi taktigim icin degil 2000-2100 1000 tl bile vermem.bi de sen dusun ukt nde delirtir seni benden demesi.forumda sonucta birbirimize yardim etmek zorundayiz.bu ikis arasindan s7 hic tartismasiz.bi yandanda seni anliyorum ozellikle siyah rengi tasarimsal olarak bi cezbediyo insani aklinda kalmis ama aldanma.
İthalatçı garantili almasam umrunda olmayacakta ithalatçı olunca insan bi çekınıyorYa simdi s7 dedik ama ondada bi kronik sorun muhabbetidir gidiyo vebale girmeyelim durduk yere simdi![]()
İthalatçı garantili almasam umrunda olmayacakta ithalatçı olunca insan bi çekınıyor
Kardeş o s7 edgede var ayrıca bizim forumdakilerin boşbogazligi cok az ihtimal o ayrica ciksada lgninkiler gibi degil servise goturuyon halledip veriyolar s7de yok yaniYa simdi s7 dedik ama ondada bi kronik sorun muhabbetidir gidiyo vebale girmeyelim durduk yere simdi![]()
İşte onun icin A7yi koydumOo ithalatci biraz sıkıntı
İkinci el telefonlarada guvenemıyorum işteIthalatci garantili alicana ikinci el daha iyi yurtici garantili olur en azindan.temiz paranda cebinde kalir.
İkinci el telefonlarada guvenemıyorum işte![]()
S7'nin garantilisi 2200-2300 ithalatçı garantili olanı 2000 falan ithalatçı işine bulaşacaksan ve odak noktan oyun oynamaksa One Plus 5 al derim.İthalatçı garantili alsam bir sıkıntı cıkarmı ?
Maalesef bütçem max 2000 TLS7'nin garantilisi 2200-2300 ithalatçı garantili olanı 2000 falan ithalatçı işine bulaşacaksan ve odak noktan oyun oynamaksa One Plus 5 al derim.
--- Gönderi Güncellendi ---
One plus 5 daha güçlü S7'nin kamerası daha iyi
S7 ithalatçı alınır da. Bak kamera takıntın yoksa sadece oyun takılırım diyorsan paranı biriktir zaten ithalatçı işine girecekmişsin OP5 al derim.Maalesef bütçem max 2000 TL![]()
Ikinci el bana gore ithalatcidan daha kotu hic olmazsa sifir ve iyi kotu bir garantisi var belki satin aldigi kisi o telefonla neler yapmistir zaten simdi sikintili zaman aman diyeyim hic bulasma ikinci eleIthalatci garantili alicana ikinci el daha iyi yurtici garantili olur en azindan.temiz paranda cebinde kalir.
Yahu yanlış bilgilendiriyorlar. S7'nin çok bariz daha üstün donanımı var. A7 17'ye o para verilmez ithalatçı S7 almak istemiyorum dersen OP3T al işlemci olarak S7 ile aynı güçte seni rahat rahat oyun oynatır. A7 17 alma.Çok kararsız kaldım şimdi