lgsever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,459
Lg şöyle bir video paylaşmış ne demek istediğini neden bahsettiğini anlayan oldumu renkli derken ekran kalitesinden falan mı bahsetti anlamadımki
Bunların ekranına güven olmaz artık ghost screen sorunu tamamen ortadan kalksa bile sırf bunlar fantezi olsun diye bilerek bozulması için çalışır öyle manyaklar çünkiFull visiondan bahsetmis colorful dedigine gore de degisik bir ekran teknolojisiyle gelebilr
0-4 arası Çerçeveleri kaldırdık diyor
5-6 arası gece çekimi konusunda iyiyiz paşam diyor
6-7 arası ters ışıkta ayarı verdim ayıq ol kıpsdiyor
9-10 yavaş çekim modu fena haniiy diyor
Kalan saniyelerde ise renk doygunluğu ve toza karşı dayanıklılıktan bahsetmiş şair
Sonuç itibariyle ghost olursa yine Lg gg
Okurken kendimi gerizekalı gibi hissetmem normal mi ?0-4 arası Çerçeveleri kaldırdık diyor
5-6 arası gece çekimi konusunda iyiyiz paşam diyor
6-7 arası ters ışıkta ayarı verdim ayıq ol kıpsdiyor
9-10 yavaş çekim modu fena haniiy diyor
Kalan saniyelerde ise renk doygunluğu ve toza karşı dayanıklılıktan bahsetmiş şair
Sonuç itibariyle ghost olursa yine Lg gg
Fizik veya Matematik dersındeki grafik okumak gibi bişey buOkurken kendimi gerizekalı gibi hissetmem normal mi ?
Fizik veya Matematik dersındeki grafik okumak gibi bişey bu
Merak etme zeki adamsın sen![]()
Adamdaki zenginliğe savurganlığa bak ben benim j7 yi üniye kadar kullanmak zorundayımNeyse mate 9 dursun kenarda çıkınca v30 u da alırım
Adamdaki zenginliğe savurganlığa bak ben benim j7 yi üniye kadar kullanmak zorundayım
Buradaki tek zengin o deyil biraz hava atmak istemiş sadece boşver senAdamdaki zenginliğe savurganlığa bak ben benim j7 yi üniye kadar kullanmak zorundayım
Zenginlikten degil zaten mate in parasından 2000 hala cepte duruyor. 3200 vardı kenarda 1200 gitti gerisi kaldi. O zamana kadar bi 1500 daha biriktiririz tamam. Hatta obur yollarla o kadar vermeye gerek bile kalmaya bilirAdamdaki zenginliğe savurganlığa bak ben benim j7 yi üniye kadar kullanmak zorundayım
yok hocam ben şaka yaptım zatenZenginlikten degil zaten mate in parasından 2000 hala cepte duruyor. 3200 vardı kenarda 1200 gitti gerisi kaldi. O zamana kadar bi 1500 daha biriktiririz tamam. Hatta obur yollarla o kadar vermeye gerek bile kalmaya bilir
Olsun ben yine de açiklayayim. Bodrum da olsan sana da ayarlardik. Isvicreden amerikadan her yerden getirtme sansim var da garanti olmuyor iste.yok hocam ben şaka yaptım zaten
Hakikaten o kadar çok yerden gelme imkanı oluyormu yaOlsun ben yine de açiklayayim. Bodrum da olsan sana da ayarlardik. Isvicreden amerikadan her yerden getirtme sansim var da garanti olmuyor iste.![]()
Soruların bazılarını internetten bakarsın.O da bisey mi ben s8 i mezara kadar kullanicam ahirette belki isime yarar
Tekne ile kaçak getirmelerini gectim zaten turist tir yerlidir oralarda yasayan tanidigim cok var. Neredeyse her ulkeden var. Bu somali, papua yeni gine gibi yerler hariç.Hakikaten o kadar çok yerden gelme imkanı oluyormu ya
--- Gönderi Güncellendi ---
Soruların bazılarını internetten bakarsın.
IyiymişTekne ile kaçak getirmelerini gectim zaten turist tir yerlidir oralarda yasayan tanidigim cok var. Neredeyse her ulkeden var. Bu somali, papua yeni gine gibi yerler hariç.![]()
Videoda ses mi vardıİngilizce bilmemek pişmanlıktır...
Ben videoyu izlemedim ki öylesine yazdımVideoda ses mi vardı![]()
Tekne ile kaçak getirmelerini gectim zaten turist tir yerlidir oralarda yasayan tanidigim cok var. Neredeyse her ulkeden var. Bu somali, papua yeni gine gibi yerler hariç.![]()
Sadece ekranlarımızda ghost screen çıkıyor ve anakartlarımız yanıyor o kadar.şair burda diyo ki, sağlam telefon yapıyoruz, ayağınızı denk alın.
v30 sağlam geliyor hakketten. sızdırılan tasarımlar note 8den daha iyi mesela.LG anca kendine ayar verir. Vukuatlarını biliyoruz. Note 8'e rakip çıkmaya çalışlmak gibi komik bir uğraşa giriyorlar.