ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
ben seviyorum 4.2'den iyi:
pil tasaruf modu var.
V30 rootlanmıyormuş hadi gene iyisin.Huawei nin kendi arayüzü güzelde bi 2 sene sonrası için lazım olabilir root işi.
aldık telefonu artık daha v30 falan bitti benim için.V30 rootlanmıyormuş hadi gene iyisin.
Ben lg nin güzel kafasının ....V30 rootlanmıyormuş hadi gene iyisin.
Nasıl kahverengi bir fotosunu atsanaaldık telefonu artık daha v30 falan bitti benim için.ilk defa kahverengi telefonum oldu
Sana bir şey sorduk ya konu açıcan mı açmıcan mı root rom la ilgiliBen lg nin güzel kafasının ....
Foto napacan canlı videosunu atayım.Nasıl kahverengi bir fotosunu atsana
--- Gönderi Güncellendi ---
Sana bir şey sorduk ya konu açıcan mı açmıcan mı root rom la ilgili
lg g flex 2 yi rootlayamazmıyız şimdi. Telefon kenarda duruyor onu da yanımda taşıyacağım artık. Ekranı yeter.Ben lg nin güzel kafasının ....
O nasıl kahverengi la öyle hiç beğenmedimFoto napacan canlı videosunu atayım.![]()
Bana yolla ben taşırımFoto napacan canlı videosunu atayım.--- Gönderi Güncellendi ---
lg g flex 2 yi rootlayamazmıyız şimdi. Telefon kenarda duruyor onu da yanımda taşıyacağım artık. Ekranı yeter.
Bak şu an elimde mate 9, galaxy s5, lg g flex 2 bir de bataryası çöpleşmiş s7 edge var. Rengi keşke siyah isteseydim diyorum.O nasıl kahverengi la öyle hiç beğenmedim
Bana yolla ben taşırım
Adam heycandan altın sarısını kahverengi sanmışO nasıl kahverengi la öyle hiç beğenmedim
Bana yolla ben taşırım
Oha yuh şu an var ya koltuğun kenarına çömeldim ağlıyorum senin peder ne iş yapıyordu.Bak şu an elimde mate 9, galaxy s5, lg g flex 2 bir de bataryası çöpleşmiş s7 edge var.
Altın sarısı değil kardeşim mocha kahvesi. Altın sarısı başkaAdam heycandan altın sarısını kahverengi sanmışNormal tabi bende 1200 liraya Mate 9 alsam mor renkli derim
D: D: asdfSDF
Restaurant işletiyoruz.Oha yuh şu an var ya koltuğun kenarına çömeldim ağlıyorum senin peder ne iş yapıyordu.
BelliAltın sarısı değil kardeşim mocha kahvesi. Altın sarısı başka
Restaurant işletiyoruz.
telefonları hep başka yollardan alıyorum. bi s7 edge i ithalatçı garantili almıştım. diğerleri kaçak maçak ucuza.
Oldun her biri en az mate 9 gibi 1200 olsa oooooo o tanıdık benim olsa j7 kim bas mate 9 a parayıtelefonları hep başka yollardan alıyorum. bi s7 edge i ithalatçı garantili almıştım. diğerleri kaçak maçak ucuza.![]()
lg g flex 2 yi 700 e almıştım.Oldun her biri en az mate 9 gibi 1200 olsa oooooo o tanıdık benim olsa j7 kim bas mate 9 a parayı