uğur gürkan
Öğrenci
konu başlıkta arkadaşlar yardım edin açılıyor telefon ama çok uzun Apple logosunda kalıyor
Ne kadar kalıyor telefonun modeli ney birdekonu başlıkta arkadaşlar yardım edin açılıyor telefon ama çok uzun Apple logosunda kalıyor
iPhone4 40 saniye filan kalıyor sarja takınca açılıyor sadece başka açılmıyorNe kadar kalıyor telefonun modeli ney birde
Şarja takınca açılması normal bende bu zamana kadar hep ıphone kullandım onlarda aynı şarja tak hemen otomatik açılıyor. Anladığım kadarıyla üst güç tuşu arızalı sanırım açılmadığına göre diğer konuya gelince 40 saniye gayet normal bir süre bence 4 için arkadaşta 4s var o da çok geç açılıyor normal yaşı gereğiiPhone4 40 saniye filan kalıyor sarja takınca açılıyor sadece başka açılmıyor
teşekkür ederim yinede ama şarjdan çekince hemen kapanıyorŞarja takınca açılması normal bende bu zamana kadar hep ıphone kullandım onlarda aynı şarja tak hemen otomatik açılıyor. Anladığım kadarıyla üst güç tuşu arızalı sanırım açılmadığına göre diğer konuya gelince 40 saniye gayet normal bir süre bence 4 için arkadaşta 4s var o da çok geç açılıyor normal yaşı gereği
şu anda düşünmüyorum ama belki olabilir teşekkür ederimS3 al minisini bulursan daha iyi olur.