despotango
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Iki farkli guncelleme mi geldi ? Yoksa sadece s8 + icin mi geldi ? Sitede sanki s8+ icin okudum amaS8 için farklı S8 plus için farkli güncelleme mi geldi? Neden?
Iki farkli guncelleme mi geldi ? Yoksa sadece s8 + icin mi geldi ? Sitede sanki s8+ icin okudum amaS8 için farklı S8 plus için farkli güncelleme mi geldi? Neden?
S8 plus için güncelleme gelmiş ona gelen güncelleme S8 e gelmedi bende sitede okudum.Iki farkli guncelleme mi geldi ? Yoksa sadece s8 + icin mi geldi ? Sitede sanki s8+ icin okudum ama
Cihaz şarj da iken mi güç tuşuna basınca oluyor ?Guc tusuna basinca cogunlukla boyle oluyor bu sorunu yasayan var mi
![]()
Instagram'ın S8 ve S8 + için güncelleme yapmasi gerek ama hala yapilmiyor kac kere sorun bildirdim hala olumlu bir sonuç alamadım.instagram hikayeyi keske tüm telefonlarda ekrana sıgdırsaydı , şimdi hikaye yüklesek çok saçma şeyler çıkacak ortaya![]()
S8'e de ayni guncelleme geldi. Simdi baktim icerikleri ayni dun geldi benim s8e.Iki farkli guncelleme mi geldi ? Yoksa sadece s8 + icin mi geldi ? Sitede sanki s8+ icin okudum ama
Yok sarj olmuyorkende boyle oluyorCihaz şarj da iken mi güç tuşuna basınca oluyor ?
Yok sarj olmuyorkende boyle oluyor
Fotoğraf çekimi özellikle geceleri çok iyi. Tam ekran olmayan uygulamaya ben daha rastlamadım çoğunu ayarlardan düzeltebiliyorsun ve sorunsuz çalışıyor. Isınma yaz aylarında oluyor biraz ama her telefonda olan bir şey ve fazla ısınmıyor zaten. Takılmalar telefon kapatıp açıldığında oluyor biraz ama birkaç saniye beklersen sıkıntı kalmıyor. Aynı şey daha kısa süre boyunca da olsa mobil veriyi açtığında da oluyor bazen. Donma durumuyla da karşılaşmadım daha.s8 almayı düşünüyorum ama kullananlardan fikir almak istedim.benim oyunla pek işim olmaz.sosyal medya programları ve bazı uygulamaları indiririm.donma,ısınma,takılma yaşarmıyım? fotograf çekimi nasıldır özellikle geceleri?
bazı uygulamalarda tam ekran olmuyormuş galiba bu ilerleyen dönemde güncelleme ile düzelirmi yoksa o şekildemi kalır
Bende sizin kullandiginiz gibi kullaniyorum telefonu oyun vs oynamam. Ama telefonu denemek icin indirmistim ne isinma yasadim ne donma nede takilma yasadim. Takir takir calisiyor saat gibi. Fotograf cekimi cok guzel cihazin. Gece denemedim hic ama izledigim ve duydugum kadari ile gece cekimi guzelmis. Tam ekran butun uygulamalarda oluyor fakat uygulamalarin bazilari tam ekran icin optimize edilmedigi icin bi program cok iyi otururken ekrana bi programda sagdan soldan biraz kayip oluyor. Mesela instagram hikayesi izlerken goruntunun sagindan solundan yarim santimlik hatta biraz daha az bolumu kayboluyor. Bu samsung ile ilgili degil uygulama gelistiricisiyle ilgili bir konu. Tahminimce note8 de ciktiktan sonra kullanici sayisi bir hayli artacak ve gelistiriciler uygulamalari bu telefonlar icin optimize etmek durumunda kalacaklar.s8 almayı düşünüyorum ama kullananlardan fikir almak istedim.benim oyunla pek işim olmaz.sosyal medya programları ve bazı uygulamaları indiririm.donma,ısınma,takılma yaşarmıyım? fotograf çekimi nasıldır özellikle geceleri?
bazı uygulamalarda tam ekran olmuyormuş galiba bu ilerleyen dönemde güncelleme ile düzelirmi yoksa o şekildemi kalır
Bende yok öyle bir şey siyah s8 kullanıyorum.Siyah s8 lerde ust kismin tam ortasinda bisi var baska renk s8 lerde yok ama neden?
O özellik yok henüzGüç tuşuyla alakası yok , daha doğrusu var , Samsungda Huawei gibi güç tuşuna doğru aşağı kaydırınca bildirim panelinin açılmasını getirdi diye biliyorum .
Galaxy s8 de parmak izinde parmağınızı aşağı doğru kaydirinca bildirim paneli açılıyorGüç tuşuyla alakası yok , daha doğrusu var , Samsungda Huawei gibi güç tuşuna doğru aşağı kaydırınca bildirim panelinin açılmasını getirdi diye biliyorum .
Instagram meselesi uygulama kaynaklıdır.Selamlar dün s8 aldım ve gece yaklaşık 900mb lik bi güncelleme yaptım.Telefon süper ekranı felan aşırı hoşuma gitti 2 şey sorucam sadece cevaplarsanız sevinirim. Herzaman yapmasada 5 6 açıştan 1 inde instagram donuyor bi hata felan vermiyo ama hareket ettiremiyoırum sayfayı kapatıp acınca duzelıyo ınstagramı bunun sebebi nedir veya sizdede oluyormu ? bir diğeride telefon boştayken 2.1 gb ram sadece sistem kullanıyo bu biraz fazla geldi bana normalmidir ---- Birde ekleme yapayım daha gunes altında kullanma ımkanım olmadı telefonu ama ben birazdaha parlak bi ekran bekliyodum sanki çok tatmin etmedi o yönden beni tabi güneş altında deneyimleyip öyle yorum yapmak gerek
Anladım instagram meselesi düzelir bi güncellemeyle felan inş çok aktif kullanıyorum çünkü.Bu arada okuduğumda iris okuyucu çok iyi değil felan diyolardı fakat ben hayran kaldım sadece ay ışığında bile tak diye açıyo telefonu bence efsane olmuşInstagram meselesi uygulama kaynaklıdır.
RAM yemesi normal benim S7'de de yiyor. Android varsa doldurur cashler mesela telefon uygulamasını ilk açarsın sonra arka plandan kapatırsın tekrar araçarsın ilk açtığından daha hızlı açar.
Samsung ekranları en yüksek parlaklığa otomatik parlaklıkta ulaşır.
Yüz tanıma gündüz, iris tarayıcı gece daha iyi çalışıyor diyorlar.Anladım instagram meselesi düzelir bi güncellemeyle felan inş çok aktif kullanıyorum çünkü.Bu arada okuduğumda iris okuyucu çok iyi değil felan diyolardı fakat ben hayran kaldım sadece ay ışığında bile tak diye açıyo telefonu bence efsane olmuş
Bilmem bunun iyi veya kötü olduğunu söyleyen benim bildiğim bir araştırma yok.Bide bişe daha sorucam ben pili çok sağlıksız kullanırım mesela evden cıkmam gerekır %45 ken takarım %70 ken takarım şarja bunun pile bi zararı varmıdır ?
Güneş altında ekran gayet iyi gözüküyor sıkıntı olmaz o konuda.Selamlar dün s8 aldım ve gece yaklaşık 900mb lik bi güncelleme yaptım.Telefon süper ekranı felan aşırı hoşuma gitti 2 şey sorucam sadece cevaplarsanız sevinirim. Herzaman yapmasada 5 6 açıştan 1 inde instagram donuyor bi hata felan vermiyo ama hareket ettiremiyoırum sayfayı kapatıp acınca duzelıyo ınstagramı bunun sebebi nedir veya sizdede oluyormu ? bir diğeride telefon boştayken 2.1 gb ram sadece sistem kullanıyo bu biraz fazla geldi bana normalmidir ---- Birde ekleme yapayım daha gunes altında kullanma ımkanım olmadı telefonu ama ben birazdaha parlak bi ekran bekliyodum sanki çok tatmin etmedi o yönden beni tabi güneş altında deneyimleyip öyle yorum yapmak gerek
Sorun yok çağrı ayarları ile oynamışsınız dırarkadaşlar merhabalar gelen güncellemeyi yapıp dışardan gelen aramalarda veya mesajlarda sorun yaşayan var mı ben gibi
Dün güncellemeden sonra dışardan ne sms alabiliyorum ne çağrı ama ben herkesi arayabiliyorum.
İnternetim de felanda sorun yok mobil veriden gayet rahat takılıyorum.Telefonun tuş kilidi kapalıyken ne mesaj geliyor ne arama ama telefon elimde oynarken aramalar geliyor çok acayip bir durumla karşılaştım.
--- Gönderi Güncellendi ---Arkadaşlar herhangi virüs programi kullaniyor musunuz ? Cevap evet ise , önerileriniz nelerdir ?