vforfreedom
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 75
ayfor süper 2.5 saatde şarj oluyo bu bile başarıdır
Aynen Murat haklı her renk yakışıyor ama bizim serviscinin altın rengi S7 edge si var home tuşu bayağı bir leş olmuş bir ara sormuştum da işte hiç düşürmedim ben de bilmiyorum felan dedi o yüzden alma ben de altın rengini hiç sevmem bu arada bence Siyah al geçÇok doğru film dizi youtube sosyal medya kısacası ve sanırım iphoneden dah
açıkcası edge ekran belli olsun istiyorum silver rengi zaten favori rengim (bu arada en sevdiğim renkte gri) ama siyahda çok şık valla neyse benim kadar kararsız birini tanımıyorum vallahi
Aynen Murat haklı her renk yakışıyor ama bizim serviscinin altın rengi S7 edge si var home tuşu bayağı bir leş olmuş bir ara sormuştum da işte hiç düşürmedim ben de bilmiyorum felan dedi o yüzden alma ben de altın rengini hiç sevmem bu arada bence Siyah al geçgeceleri karanlıkta neredeyse sadece ekran var gibi duruyor felan
+1 hocam o da çok güzel renk o 2 renk arasında kalıp siyah renk aldım 2 side efsane renkBen sanırım silver titanium alıcam mükemmel bir renk
güldüm.ayfor süper 2.5 saatde şarj oluyo bu bile başarıdır
güldüm.
ablamın ip 5 telefonunu şarja takmıştım köyde dolsun diye. 1 dakikada şarjı yaklaşık 1,5, 2 doluyordu. iphone 5'te şarj sıkıntısı yok ama diğerlerini bilmem.
5 için bahsettim siz 5s diyorsunuz ve diğer modelleri katıyorsunuz. "diğerlerini bilmem."5s kaç amperdi. birde 6s plus ve 7 serisi ne kadar sürede doluyo sahi
Haklısınız. ben 6 vs. kullanmadığım için o konulara girişmek istemedim.Yıl 2017 olduğu için 4 ve 5 serisinden değilde 6s ve üstünden bahsettim doğal olarak. en iyisi 2.5 saatde doluyo
Haklısınız. ben 6 vs. kullanmadığım için o konulara girişmek istemedim.
illa ki bir sebebi vardır. hiç bir fikrim yok. apple şu şarj konusunu halletse, artık kimse samsung diyemez sanırım.hocam 3 bin amperi bile bulmayan batarya 2.5 saatde doluyosa bu gerçekden rezalettir. seneye HIZLI ŞARJ adı altında fazladan 2 bin tl alırlar gerçi
illa ki bir sebebi vardır. hiç bir fikrim yok. apple şu şarj konusunu halletse, artık kimse samsung diyemez sanırım.
Oyun performansı baktığım için bana göre her daim iPhone 7 daha öndedir. Samsung s8 plus gibi kocaman ekrandan kırparak oyun oynamıyorsunSadece şarjmı sizce ? galaxy s8 her konuda 7 plus ı tokatlıyosa ve nerdeyse 1500 tl daha ucuzsa oturup düşünmek lazım bi
5s kaç amperdi. birde 6s plus ve 7 serisi ne kadar sürede doluyo sahi
fark farktır bunun üstü örtülemez.Kamera , Şarj , Tasarım ve görsellik.
Oyun demişken 7 plus süper akıcıda s8 donuyo durumu yok zaten