Öğrenciyim iphone 5 alınır mı?

quanghieuci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar 15 yasinda ogrenciyim suan galaxy grand neo kullaniyorum butcem 400-500 tl arasi ikinci el iphone 5 dusunuyorum oyun oynamiorum instagram snapchat vb.birde on kamera nasildir yazin tatilde fotograf cekiyorum da.Yani sizce 15 yasinda bir ogrenciye iphone 5 gider mi onumuzde ki sene zaten yeni telefon alicaklar sifir idarelik istiyorum

and
Seneye (2018) ıphone 5s alırsam ıos güncellemelerini alırmı veya sıfırı bulunurmı? Tavsiye edermisiniz

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Allah aşkına 5s e gidip bu devirde 1300 lira mı vereceksin? O fiyata 5s i tokatlayabilecek bir sürü cihaz sayabilirim sana.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
2018de Iphone 3g çıkacak onu bekle derim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaş İphone 5 dediği için yazdım.İp 5 zamanın en performanslı telefonu idi.İdarelik olarak alınır bence.
G2 ile Z2 iPhone 5s e rakip çıkmış iPhone 5den çok daha performanslı telefonlar
Ve batarya olarak onu katlayıp biçerler
Performans olarak da birisi Sony arayüzü öbürü LG'nin en stabil cihazı 5s'e rahatlıkla yetişirler

Reaksiyon puanı
258
G2 ile Z2 iPhone 5s e rakip çıkmış iPhone 5den çok daha performanslı telefonlar
Ve batarya olarak onu katlayıp biçerler
Performans olarak da birisi Sony arayüzü öbürü LG'nin en stabil cihazı 5s'e rahatlıkla yetişirler
Android'de ki programdan atma kasma donma pek yaşamaz o yönden rahat eder.

Reaksiyon puanı
5,164
Bence o fiyata bi 200 tl daha koyup guzel bir note4 alabilirsin(2.el) sonrada uzerine costum caktinmi tamam

Reaksiyon puanı
5,164
Note4 iphone6 yi deviriyor testlerde bircok oyunda son ayarda 55 fps civari aliyorum

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Konuyu açan arkadaşa hiç boşuna nefesinizi harcayıp ram, batarya süresi, kamera performansı vb parametreleri anlatmayın bir kulağından girip diğerinden çıkacak, kendisi 15 yaşında bir kardeşimiz, üzerinden 5 sene geçmesine rağmen hala iPhone 5 almayı aklından geçiriyorsa o kişi için rammiş,kameraymış,batarya süresiymiş,malzeme kalitesiymiş hiç önemli değil çünkü iPhone deneyimlenmek istiyor o virüs aklına girmiş birkere ve bütçeside iPhone 5 seviyesinde olduğu için iPhone 5 almayı hedefliyor,
şimdi tarafsız bir yorum yapmak gerekirse 500₺ bütçe ile android tarafında güzel cihazlar alınabilir mesela Xperia Z3 Compact gibi canavar bir telefon alınır paşalar gibi kullanılır hem kamerası hem Rami hem su ve toza dayanıklı oluşu vs. Liste uzar gider ancak yaşın 15 yani blue çağı dönemi okulda şeklim olsun, telefonun Rami,batarya süresi kamerasının kalitesi hiç önemli değil bana okulda hava katsın dersen git iPhone 5 al, böylece apple tarafına ilk adımını atmış olacaksın, iPhone neymiş ne değilmiş öğreneceksin ve memnun kalırsan(bence memnun kalmayacaksın) ilerleyen yıllarda Yeni iPhone alırsın Haa memnun kalmazsan zaten daha fiyakalı bir android telefona geçiş yaparsın ;)

Reaksiyon puanı
5,164
Konuyu açan arkadaşa hiç boşuna nefesinizi harcayıp ram, batarya süresi, kamera performansı vb parametreleri anlatmayın bir kulağından girip diğerinden çıkacak, kendisi 15 yaşında bir kardeşimiz, üzerinden 5 sene geçmesine rağmen hala iPhone 5 almayı aklından geçiriyorsa o kişi için rammiş,kameraymış,batarya süresiymiş,malzeme kalitesiymiş hiç önemli değil çünkü iPhone deneyimlenmek istiyor o virüs aklına girmiş birkere ve bütçeside iPhone 5 seviyesinde olduğu için iPhone 5 almayı hedefliyor,
şimdi tarafsız bir yorum yapmak gerekirse 500₺ bütçe ile android tarafında güzel cihazlar alınabilir mesela Xperia Z3 Compact gibi canavar bir telefon alınır paşalar gibi kullanılır hem kamerası hem Rami hem su ve toza dayanıklı oluşu vs. Liste uzar gider ancak yaşın 15 yani blue çağı dönemi okulda şeklim olsun, telefonun Rami,batarya süresi kamerasının kalitesi hiç önemli değil bana okulda hava katsın dersen git iPhone 5 al, böylece apple tarafına ilk adımını atmış olacaksın, iPhone neymiş ne değilmiş öğreneceksin ve memnun kalırsan(bence memnun kalmayacaksın) ilerleyen yıllarda Yeni iPhone alırsın Haa memnun kalmazsan zaten daha fiyakalı bir android telefona geçiş yaparsın ;)
Arkadasin basina gelecekleri cok pozitif bir sekilde yazmisiniz:)

Ancak ben o telefonun facebooku 30 sn de acacagini dusunuyorum:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Arkadasin basina gelecekleri cok pozitif bir sekilde yazmisiniz:)

Ancak ben o telefonun facebooku 30 sn de acacagini dusunuyorum:)
Kendim iphone olayına 5s ile başladım ve şu an 6s plus kullanıyorum.
gayet de iyiydi eski telefonum aşırı gömme olmuş gibi.
yada 5 ve 5s arasında bu kadar mı fark var? :)

Reaksiyon puanı
5,164
Kendim iphone olayına 5s ile başladım ve şu an 6s plus kullanıyorum.
gayet de iyiydi eski telefonum aşırı gömme olmuş gibi.
yada 5 ve 5s arasında bu kadar mı fark var? :)
5s ile 5 arasinda cok fark var ancsk siz en son 5s i ne zaman kullandiniz uygulama gereksimleri 5s den 6s arasinda en az 2 ye katlamistir:)

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4308072)

Son düzenleme: