iOS mu Android mi?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bak güzel kardeşim her iki işletim sistemi de başarılı her iki işletim sisteminin kendine göre artı yönü ve eksi yönü var. Sadece ıos için konuşacak olursam halla toplu mesajlarda tümünü seç diye birşey Yok ben bulamadım varsada malum bizim halkımızın olmazsa olmazı cuma günleri bayramda önemli günlerde toplu mesaj atması ki buna bende dahilim. Bu küçük bir örnek hangisini seçersen seç pişman olmazsın karalamaya gerek Yok ıphone o kadarda kötü bir telefon değil tabi bir çok kişi taş atmaya çalışıyor ama yapacak birşey Yok android sınıfın da ise s8 gayet muazzam bir telefon özellikle siyah dengesi ekrandaki kendisine aşık bırakıyor benim açımdan

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aha uzun zamandır açmayı düşündüğüm ama kararsız kaldığım konu! :D

Note4'ten, note8'e mi geçsem yoksa iphone 7+ mu alsam?

Amiral gemisi bir telefonda sıkıntı yoksa rom, kernel neden gereksin ki?
Cevap belli değil mi ?
Note 8den bahsediyoruz. Yeni iPhonea rakip çıkacak bir cihaz. Yeni iPhoneda tırt gelecek orası ayrı mesele

Reaksiyon puanı
5,171
Aha uzun zamandır açmayı düşündüğüm ama kararsız kaldığım konu! :D

Note4'ten, note8'e mi geçsem yoksa iphone 7+ mu alsam?

Amiral gemisi bir telefonda sıkıntı yoksa rom, kernel neden gereksin ki?
Note 4 de bir zamanlar amiral gemisiydi hocam suan goruyorsunuz halini eger ki androidi tam anlamiyla kullaniyorsa iosa gectiginda cok fazla arar

''Her amiral geminin bir gun sikintisi olacaktir''

Bu samsung mu apple mi android mi ios mu gibi sorularin sonu yok apple bazi konularda geri ama bunu baska yerlerden telafi etmis. Yani hemen hemen aynilar bu yuzden hangisini daha cok istiyorsaniz onu almalisiniz:)

Mahmut Bolat

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Note 4 de bir zamanlar amiral gemisiydi hocam suan goruyorsunuz halini eger ki androidi tam anlamiyla kullaniyorsa iosa gectiginda cok fazla arar

''Her amiral geminin bir gun sikintisi olacaktir''

Bu samsung mu apple mi android mi ios mu gibi sorularin sonu yok apple bazi konularda geri ama bunu baska yerlerden telafi etmis. Yani hemen hemen aynilar bu yuzden hangisini daha cok istiyorsaniz onu almalisiniz:)

Hocam hangisini daha çok istiyorum diye bir şey yok. Sadece ikisinin arasında kaldım ben :) . Samsunga bakınca şimdi s8 alsam 4 bin lira para versem 2 sene sonra güncellemeyi kesecek başka vermeyecek. Çoğu arkadaş İphone 8 yerine S8 almamı öneriyor burada . Fakat İphone 8 almış olsam kim bilir kaç sene güncelleme alacak :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok hocam iphonenin tirt gelme gibi bir durumu olmaz olamaz cunki samsung s8 ile bombayi patlatti

10. Yıl özel telefon bekleniyordu aslında insanlar biraz hayal kırıklığı yaşadı normal sıradan Samsunga rakip bir telefon çıktı. 10.yıl özel olduğu için herkes daha farklı cafcaf lı bişey bekliyordu :)

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
En temizinden sen androidi bırakma Note 8 az kaldı.Al kafan rahat olsun. :D en dönem touchwizden eser yok artık.

Reaksiyon puanı
5,171
Hocam hangisini daha çok istiyorum diye bir şey yok. Sadece ikisinin arasında kaldım ben :) . Samsunga bakınca şimdi s8 alsam 4 bin lira para versem 2 sene sonra güncellemeyi kesecek başka vermeyecek. Çoğu arkadaş İphone 8 yerine S8 almamı öneriyor burada . Fakat İphone 8 almış olsam kim bilir kaç sene güncelleme alacak :)
--- Gönderi Güncellendi ---

10. Yıl özel telefon bekleniyordu aslında insanlar biraz hayal kırıklığı yaşadı normal sıradan Samsunga rakip bir telefon çıktı. 10.yıl özel olduğu için herkes daha farklı cafcaf lı bişey bekliyordu :)
3 yildan sonra her iki cihazinda hayri kalmayacak merak etme belki iphone 1 yil daha goturur ama 3. Gincellemeden sonra iphone ye neler oldugunu biliyor herkes

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
3 yildan sonra her iki cihazinda hayri kalmayacak merak etme belki iphone 1 yil daha goturur ama 3. Gincellemeden sonra iphone ye neler oldugunu biliyor herkes

Apple böyle de bir gerçek var yani güncellemeyle telefon nasıl maffelidir bunun örneği çok var.