Avenger
Öğrenci
İnternetle ilgili bir uygulama kullanıyor musunuz?
Öyle bilmediğim uygulamaları kullanmıyorum zaten. Telefonda yüklü olanlar da sosyal medya uyg. clash of clans banka uygulaması turkcell hesabım uyg. vs.
İnternetle ilgili bir uygulama kullanıyor musunuz?
Yazılımsal birşey olabilir. Yedek alıp sıfırlayın. DüzelirÖyle bilmediğim uygulamaları kullanmıyorum zaten. Telefonda yüklü olanlar da sosyal medya uyg. clash of clans banka uygulaması turkcell hesabım uyg. vs.
Yazılımsal birşey olabilir. Yedek alıp sıfırlayın. Düzelir![]()
Wifi yazılımı bozulmuş olabilirZaten son güncelleme yi yüklemeden önce wipe data wipe cache yapmıştım şimdi tekrar mı yapmam gerekiyor ?
Wifi yazılımı bozulmuş olabilir
Boşuna sıfırlama. Android 7 ile geldi bu sorun. Hepimizde var. Kapat aç yap düzelene kadar. Ben o şekilde yapıyorum sürekli.Yarın yine aynı işlemi yapıp sıfırlamayı deniyecem olur herhalde
Boşuna sıfırlama. Android 7 ile geldi bu sorun. Hepimizde var. Kapat aç yap düzelene kadar. Ben o şekilde yapıyorum sürekli.
Hayır hocam sürekli böyle yapıyoruz işteSürekli kapatıp açınca kalıcı olarak düzeliyor mu ?
Hayır hocam sürekli böyle yapıyoruz iştesürekli bozuluyor yani. Gün içinde değil ama. Yani ac kapa yaparak düzeltiyoruz o şekilde bir iki gün gidiyor sonra yine aynı. Can sıkıcı ama çok da sorun değil gibi
Kapat aç derken wi-fi ı kast ediyorum bu arada. Telefonu değil.
7.0 herkese kötü gelmiş. S7'lerde iyi birtek galiba![]()
Ne fark edecek ki7.0 sadece samsunga mı kötü gelmiş yoksa diğer modellerde de böyle sorunlar var mı?
Ne fark edecek kişu an bizde samsung var ve ona kötü gelmiş. Düzeltmemekte de kararlılar. Iki güncelleme ile düzelecek şeyler bunlar.
Yeni güncelleme muhtemelenarkadaşlar merhaba sizlere note 5 ile ilgili bir sorunumdan bahsetmek istiyorum açıkçası bu telefonumun başıma açtığı ilk sorun değil bu sorundan önce 2 kez lcd paneli,1 kez şarj soketi,1 kez parmak izi okuyuculu home butonu değiştirildi yaklaşık 3 4 ay serviste kaldı sürekli gidip geldi neyse asıl konuma geçmek istiyorum yaklaşık bir haftadır telefonumda anormal bir şekilde şarj sorunu var.Ekran süresi olarak maksimum üç saat gördüm bunun nedeni ne olabilir?
Bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı?Yeni güncelleme muhtemelen
Bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı?
Telefonum aynı zamanda ısınmayada başladı bu da güncelleme ile alakalı mıEvet maalesef
MuhtemelenTelefonum aynı zamanda ısınmayada başladı bu da güncelleme ile alakalı mı
Cihazı fazla yormuyorsunuz demek kiBende 7,0 da hiç bu sorunlar oluşmadı.Galiba elektronik şansı olmalı.
Nesi var cihazın?Cihazı tekrar garantiye göndermeyi düşünüyorum
Tamamen bitince %2 civarı bakmak daha iyiBu değerler normal mi sizce ? Şarjım çabuk bitiyor da