muhammetgzl
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
babam da note 5 var telefonun ekranı kalemi algılamıyor ama kalemi başka note 5 e tuttuğumuzda kalemi algılıyor sorun telefonun ekranında mı sizce ?
Sisli saglam.Arkadaşlar İstanbul şişli beşiktaş tarafında iyi bir samsung servisi bilen varmı? Yani telefonu servise veripte sorunsuz geri alan. Telefonun OIS sorunu ve arka camında ki hafif acilma sebebi ile servise vericem de
Kalemde. Yoksa diğer kalemleri de algılamazbabam da note 5 var telefonun ekranı kalemi algılamıyor ama kalemi başka note 5 e tuttuğumuzda kalemi algılıyor sorun telefonun ekranında mı sizce ?
Servise baktırın. Bakalım ne diyeceklerbyler deli olcm note 5 durduk yere ekran gitti calismiyor sadece s pen çalışıyor ne yapmamiz gerk servisi
delta servis.... bilgisi oln varsa yazsınn...
Hayır garantiden çıkmaz. Odin ile 4 parçalı rom yüklüyorsunuz. Ondan sonra türkiye yazılımı geliyorArkadaşlar kardeşime evkurdan note 5 aldık. Neden ordan aldigimiz hakkinda hicbir fikrim yok bu kısmi sorgulamayı da bıraktım şu an
Şöyle bir derdimiz oldu, telefon çin den ithal bir urun, bu yüzden içindeki her şey çin e göre düzenlenmiş. Tr ye uygun hale getirmek için yapmam gereken nedir? Yani tr rom u yüklemem gerek sanırım. Bunu nasıl yapıyoruz ve garantiden çıkar mi bu şekilde?
Bence gelir note 5 eski bir telefon değil hemen öldürmezlerArkadaşlar Android 8 sizce note 5 e de gelecek mi?
Gelmez . Yinede kesin konusmam ama eskiye yeniye bakmiyorlar .Bence gelir note 5 eski bir telefon değil hemen öldürmezler
Note 5 iki büyük güncellemesini aldı. Android 8 i almayacak.Gelecek ve son güncellemesi olacak
Model sm-n9200Bir yerde gelmeyeceği yazılıp çizildi bile.
Onemoretime cihazın modeli n920c mi. Öyle ise odinle rom atabilain. Ama csc kpdu felan söylesen ona göre daha isabetli yorum yapılabilir.
Kardeşim kesin olur diyemiyorum. Çünkü daha önce denemedim. Yani tr cihaz globalde olan sm n920c. Bu cihazda farklı ülkelerin romunu yükleyip csc kod değişmeden tur olarak kullandım. Ama n9200 olunca bir şwy diyemiyorun. Donanım aynı donanım ama kernel felan farklıysa sorun yapabilir. Bir araştırıp sana bilgi veririm.Model sm-n9200
Model hala android 6 da duruyor. 7 gelmiyor. Tr romu yüklersem düzelecek dimi? Ve birde bu modele odin ile tr romu yükleniyor mu? Yardımcı olursan çok sevinirim![]()
Tamam hocam beklemedeyim o zmn. Senden gelen habere göre hareket ederimKardeşim kesin olur diyemiyorum. Çünkü daha önce denemedim. Yani tr cihaz globalde olan sm n920c. Bu cihazda farklı ülkelerin romunu yükleyip csc kod değişmeden tur olarak kullandım. Ama n9200 olunca bir şwy diyemiyorun. Donanım aynı donanım ama kernel felan farklıysa sorun yapabilir. Bir araştırıp sana bilgi veririm.
Alırsanız kullanabilirsiniz. Note serilerinde kasma donma daha az oluyorBu süreden sonra sıfır Note 5 alınır mı sizce?
Alırsam en az 2 sene kullanmaya odaklı olarak düşünüyorum.
Ayrıca Türkiye'de 64GB yok mu Samsung Türkiye garantili? 32GB yetersiz gelecek 6-8 ay sonra artık 2 sene kullanacak birisi için 64 almak daha ideal gibi.
2 sene daha gider. Yapacaginiz duruma göreBu süreden sonra sıfır Note 5 alınır mı sizce?
Alırsam en az 2 sene kullanmaya odaklı olarak düşünüyorum.
Ayrıca Türkiye'de 64GB yok mu Samsung Türkiye garantili? 32GB yetersiz gelecek 6-8 ay sonra artık 2 sene kullanacak birisi için 64 almak daha ideal gibi.
Yok be ayni seviyedeler s7 ile note 7 den daha fazla kasmazdi benceAlırsanız kullanabilirsiniz. Note serilerinde kasma donma daha az oluyor
Aynen ama uzun vadede ne olacağını tam kestiremeyiz. 2 yıl garanti2 sene daha gider. Yapacaginiz duruma göre
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok be ayni seviyedeler s7 ile note 7 den daha fazla kasmazdi bence
Evet tek tekArkadaslar merhaba ben her ayin belli bir gunune hatirlatici eklemek istiyorum.Bunu tek tek mi yapmam gerekiyor
Hayır tek tek değil tabii ki. Etkinlik eklemek isteğin güne hatırlatıcı eklerken tekrarla diye bi bölüm gözüküyor. Ordan aylık tekrarı seç her ay aynı gün aynı saatte hatırlatıcı etkin olur.Arkadaslar merhaba ben her ayin belli bir gunune hatirlatici eklemek istiyorum.Bunu tek tek mi yapmam gerekiyor
Tesekkurler arkadaslar. Evet tek tek yapmama gerek yokmus. Onemoretime tekrarla dedim olduHayır tek tek değil tabii ki. Etkinlik eklemek isteğin güne hatırlatıcı eklerken tekrarla diye bi bölüm gözüküyor. Ordan aylık tekrarı seç her ay aynı gün aynı saatte hatırlatıcı etkin olur.
Wifi sıkıntılı olabiliyor. Başka wifi'larda denediniz mi?Arkadaşlar ben wifi açtığım zaman bir süre sonra resimdeki gibi ünlem işareti çıkıyor ve internete bağlanmıyor. Ancak wifi yı kapatıp açınca düzeliyor ve sonra tekrar ünlem işareti çıkıyor. Yani wifi kullanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir? Lütfen yardımcı olun.
Wifi sıkıntılı olabiliyor. Başka wifi'larda denediniz mi?
İnternetle ilgili bir uygulama kullanıyor musunuz?Evet 3 veya 4 yerde denedim hep aynı sorunla karşılaştım. Yani mobil verim olmasa internete giremeyecem