• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lanet Avirayı silemiyorum

batibay48

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şu lanet olası dandik virüs programın setupunu açar açmaz pcye bir şeyler oldu kasmaya başladı.Normalin 3/1i hızda bazı şeyler ve programı iobit uninstallerla silmeye kalktığımda programlar kısmında sadece aviranın bir eklenti paketi gözüküyordu ve sadece onu sildi.Bende avirayı program filesdan silmeye çalıştım ve sonuç:
zBnM1Y.png

İzinleri değiştiremiyorum çalıştır> control passwords2 den yönetici iznide var kullanıcının ama değişmiyor.Ne yapabilirim acil yardım virüs programı bilgisayarı dümdüz ediyor hala ya çıldırıcam ahaha
Şuan silmeye çalıştıkdan sonra hiçbir türlü uyarıda vermiyor ve bilgisayardan özelliklere bastığımda şu durumla karşılaşıyorum:
r2E1Ga.png

ve şuanda böyle :
kWE6l9.png

Çıldırıcam Allah'ını seven yardım etsin ya.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Aviranın ayarlarından gir silme olması lazım

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
İlk çıktığından beri RevoUninstaller kullanırım sanada tavsiye ederim. Silme konusunda neredeyse her derde deva.

batibay48

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aviranın ayarlarından gir silme olması lazım
kardeş mesaj yazmak için yazma bari şunu konuyu okur insan kaldırdım yinede dosyası kaldı diyorum sen gelmiş ayarlarına gir felan diyosun.
İlk çıktığından beri RevoUninstaller kullanırım sanada tavsiye ederim. Silme konusunda neredeyse her derde deva.
Ortada bir program yok 1 klasör kaldı sadece onuda silebiliyor muyuz onunla?

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4285369)

Son düzenleme: