Telefon mu Bilgisayar mı ?

thesidereal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar yaşım 14 bilgisayar yada telefon alıcağım ama karar veremedim.

Telefon alırsam iPhone 6 almayı düşünüyorum
Bilgisayar alırsam teknobiyotikten almayı düşünüyorum

Bilgisayar bütçesi 2500 civar
Telefon bütçesi 2000 civarı

Şuan sahip olduğum :

Bilgisayarım:
3 GB RAM

Core duo E4500 2.20 ghz

Geforce 7300 Le 128 mb 1 gb paylaşımlı

Telefonum :
LG E510

Muhtardan iPhone 6 geçmek güzel olurdu ama CS Go da çekiciliği yok değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPHone 6 çöp bir cihaz
Hepsi buradadan Sony Xz veya olursa S7 al Xz 2250 S7 2350 TL S7 ilk tercihin olsun eğer telefon seçeceksen

Ben bilgisayar seçmeni öneririm orası ayrı mesele

thesidereal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. el izin vermiyor bizimkiler steam yaz indirimleri varken bilgisayar almayıda düşünüyorum.

thesidereal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kanımdan değil izin vermiyorlar :D

thesidereal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerin için sağol abi benim kanım derken benim yüzümden değil anlamında kullanmıştım büyük ihtimalle bilgisayar alacağım.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
iPhone 6 eskidi gerçekten fiyatını haketmiyor .

Mate 9 İthalatçı garantili , XZ , Xiaomi Mi 6 , S7 öneririm .

Mate 9 genel olarak geçen yıl benim favori 1. sıradaki cihaz , S7 gece daha iyi çekiyor Mate 9 dan ama şahsen bokeh efekti için Mate 9 tercih ederim .

Xiaomi Mi 6 aralarındaki en iyi cihaz kesinlikle tabi güveniyorsan.

XZ yi kendi elimle deneyimlemedim ancak izlediğim videoalra göre fiyat performans cihazı .

PC hakkında pek bilgim yok . Ben olsam telefon alırdım , PC sana yetiyorsa senin oyunlarına boşver bence telefonunu hep yanında taşıyorsun . Klavyesiz küçük ekranlı ve bilgisayar oyunlarını oynayamdığın bilgisayar diye düşünebilirsin ama yanında taşınabilirlik , ön arka kamera vs bonus var :D Bence kafanda böyle tart öyle karar ver .

Dediğim gibi PC de aman aman olmassa olmaz istediğin bir oyun yoksa Tel al . Ama telefonlara çok meraklı değilsen PC al . Ben mesela eskiden o kadar pahalı telefona ne gerek var diyen insan artık PC eskiyene kadar 10 sene bile kullanırım ama 2 senede bir telefon değiştirirm diyorum .