OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler!

OnePlus 5 ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak OnePlus 5, şimdiden ne kadar iddialı bir telefon olduğunu gösteriyor!

OnePlus 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Malesef ki kulaklık girişi olmıyacak bu da çoğu kullanıcı için olumsuz bir özellik
Oneplus 5 kendine rakip olarak apple ı görüyor ancak , Sen kimsin derler adama ?
daha sonra da apple ' ın kullanıcılarına bir bakalım sadece telefon kılıfına 179 TL veren insan için bir kulaklık jakı almak sıkıntı olmaz ..
Ama Android ailesinde 3000'lik telefona 20 -10 tl lik kılıflarla gezenler Oneplus 5 ' te gidip kulaklık müzik dinlemek için masraf mı yapıcaklar ?
bence kulvarını şaşırmış bu telefon :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Oneplus 5 kendine rakip olarak apple ı görüyor ancak , Sen kimsin derler adama ?
Bu konuda katılmıyorum. Piyasanın en iyi telefonlarını üreten sadece Apple mı?
Çinli bir firma diye telefonları kötü olacak diye bir şey yok.

Şu videoları sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Tekrar Söylüyorum Apple ve Samsung,Sony aynı kulvardalar ve de birbirlerini geliştiren ,yenileyen firmalar

Ha bu oneplus arkadaşımıza sadece one ya diyebilirim ancak testler ..yanlıda olabilir ve de Android ailesinde bir lider var o da 1 haftadır kullandığım Samsung S8 Plus bu sefer olmuş
Gerçekten Helal olsun...
bir işletim tercihidir ben İos un güvenirliğini beğeniyorum o yüzden Apple ve de Apple yani

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Tekrar Söylüyorum Apple ve Samsung,Sony aynı kulvardalar ve de birbirlerini geliştiren ,yenileyen firmalar

Ha bu oneplus arkadaşımıza sadece one ya diyebilirim ancak testler ..yanlıda olabilir ve de Android ailesinde bir lider var o da 1 haftadır kullandığım Samsung S8 Plus bu sefer olmuş
Gerçekten Helal olsun...
bir işletim tercihidir ben İos un güvenirliğini beğeniyorum o yüzden Apple ve de Apple yani
Olabilir hocam. Düşüncelere saygılı olmak gerekir. :) İyi günler.

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
En içten dileklerimle ..Hayırlı Pazarlar ve de sağlıcakla :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
One plusa laf yok
Kutudan dönüştürücü ve kulaklık çıkar
Multitaskingi iPhone 7 plusdan daha hızlı bir cihazdan bahsediyoruz bu cihaz 400 dolar felan
iPhone 31 one Plus 3t 25 saniye
One Plus özellikle 3Tsi iyidir

Reaksiyon puanı
10,315
SAR değerini 0600 veya altına düşürebilirse o zaman cidden saygı duyacağım One Plus'a.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Malesef ki kulaklık girişi olmıyacak bu da çoğu kullanıcı için olumsuz bir özellik

Okuduğum bir yazıda uzmanların ve odyofillerin Type C girişinden elde edilen ses kalitesinin jak girişinden daha kaliteli
bir deneyim sunduğunu söylemekteydi

Diğer yandan hangi kulvarda olursa olsun bir işe start veren üreticiye sen kimsin derler ise kimse hiçbir piyasaya girip kimseye rakip olmamalı.

Bu konuda katılmıyorum. Piyasanın en iyi telefonlarını üreten sadece Apple mı?
Çinli bir firma diye telefonları kötü olacak diye bir şey yok.

Katılıyorum
Katılıyorum ve çinliler zamanında ucuz ürünler çıkararak (gerek kaliteli gerek kalitesiz) piyasayı domşne ettiler.
An itibariyle ürettikleri kaliteli ürün ve sağlam malzemeleri gören müşteri adayları dandik gözüyle bakmaktaki büyük yanılgı içerisindeler.
Çin ve çinliler (büyük veya küçük üreticiler) artık teknolojiye yön veren ülke ve insanlardır bu gerçeği görememek içşn kör olmak gerek.

Gerçekten Helal olsun...

Apple ın kendini yenilediği düşüncenizde yanılıyorsunuz zira ya siz 6/6+/6s/6s+/7/7+ telefonlarını görmediniz
yahut görmek istemediniz hocam çünkü herkesçe malum telefonlar birbirinin aynısı kaldıki yeni çıkacak telefonun iphone 8 hariç aynı tasarım çizgisiyle geleceği söylenmekte. Eğer bu kendini yenilemekse, biz yıllardır yenilemek tabirini yanlış anlamışız demek olur.

Sony e gelince evet kendini durmadan yeniliyor ve takoz gibi (kalın ve ekran kasa oranın beter) telefonlar çıkarıyor
Sürekli yap boz yap boz cılkı çıktı ki sony den kaçan kaçana. Sanırım başındaki Ceo sony i piyasadan silme gayretinde.

Samsung u anlatmaya gerek yok herşey ortada ve samsungla birlikte 3 marka inovasyon yapmakta bunlar; Xiaomi Lg ve HTC dir.

SAR değerini 0600 veya altına düşürebilirse o zaman cidden saygı duyacağım One Plus'a.

Sar değeri konusu cidden profesyonellik incelik isteyen bir konu olduğunu bir mühendisten duydum.

Umarım güzelim telefonun sizinde dediğiniz gibi sar değerini düşürürlerde uzak doğu ülkeleri dışında bu durumu umursayan ülke ve ülke insanına değer verdiklerini gösterirler.

Size katılıyorum. İnşaallah telefon üretici firmalar sar değerini düşük tutmaya dikkat eder.
iPhone 7'nin sar değeri 1'in üstünde. Apple iPhone 7 - SAR değerleri
Ama anlaşılan Samsung Galaxy S8 Exynos işlemcili olanının sar değeri düşük. Samsung Galaxy S8 Exynos - SAR değerleri

Samsung bildim bileli sar değeri konusunda ince eleyip sık dokumakta
Bu durumunu takdirle karşılıyorum.