15 Mayıs 2017 #1 M mtsprosu Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 27 Arkadaşlar, kendime bir kulaküstü bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Önerileriniz neler(100 tl nin altında olursa daha iyi olur)
Arkadaşlar, kendime bir kulaküstü bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Önerileriniz neler(100 tl nin altında olursa daha iyi olur)
18 Mayıs 2017 #2 F fragger Dekan Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 9,542 Reaksiyon puanı 3,061 Puanları 1,358 mtsprosu dedi ki: Arkadaşlar, kendime bir kulaküstü bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Önerileriniz neler(100 tl nin altında olursa daha iyi olur) Genişletmek için tıkla ... Hangi amaçlı kullanacaksınız? Oyun için mi yoksa günlük kullanım için mi?
mtsprosu dedi ki: Arkadaşlar, kendime bir kulaküstü bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Önerileriniz neler(100 tl nin altında olursa daha iyi olur) Genişletmek için tıkla ... Hangi amaçlı kullanacaksınız? Oyun için mi yoksa günlük kullanım için mi?
26 Mayıs 2017 Konuyu başlatan #3 M mtsprosu Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 27 kardeş sagol ben buldum preonun 90 tllik my sound bluetooth kulaklıgını alıcagım.(ama internet magazasında yok)
kardeş sagol ben buldum preonun 90 tllik my sound bluetooth kulaklıgını alıcagım.(ama internet magazasında yok)