rastegamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhaba arkadaşlar. Öğrenci olduğum için para biriktirmek zor oluyor bu yüzden en fazla 200-300 TL biriktirebiliyorum. Bilgisayarımı güncellemek istiyorum. Biraz eski olsada GTA 5'i en azından 30 FPS oynayabileceğim bir bilgisayar toplar mısınız? Anakart, işlemci, kasa değiştirmeyi düşünüyorum. Normalde kasayı değiştirmeyecektim fakat anakartın vidası aşınmış çıkaramıyorum. Güç kaynağı 12V kanalından 228W veriyor. Şuanki bilgisayarın özellikleri:
Anakart: GA-MA790FX-DS5, CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+, GPU: Nvidia GeForce GT 220,RAM: 2X2 DDR2 Kingston Ram
Ekran kartını dediğim parçaları değiştirdikten sonra alabilirim. Bu işlemciyle GTA 5 oynanmaz dedikleri için ve alacağım ekran kartında darboğaz olmaması için ve nete girerken hafif yavaşlıklar olmaması için işlemciyi değiştireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata ekran kartı dahil değil.
Anakart: GA-MA790FX-DS5, CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+, GPU: Nvidia GeForce GT 220,RAM: 2X2 DDR2 Kingston Ram
Ekran kartını dediğim parçaları değiştirdikten sonra alabilirim. Bu işlemciyle GTA 5 oynanmaz dedikleri için ve alacağım ekran kartında darboğaz olmaması için ve nete girerken hafif yavaşlıklar olmaması için işlemciyi değiştireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata ekran kartı dahil değil.