Telefonumu şarj ederken düşürdüm ekran renkleri değişti

Tuğçe uyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon sarj esnasında yere düştü ve sonuç bu sorun nedir yardımcı olurmusunuz

img_4539-jpg.22311

Ekli dosyalar

• IMG_4539.JPG
    IMG_4539.JPG
    103.1 KB · Görüntüleme: 14,507

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ekran gitmiş geçmiş olsun

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Telefonum sarj esnasındayken yere düştü ve sol kenarda boydan boya siyah leke birde dikey mor mor çizgiler oluştu

Ekli dosyayı görüntüle 22314

Kullanıcı hatası olduğundan ekrana ücretli müdahale ettirmen gerekiyor, İstanbulda'ki Apple'ın adres ve iletişim bilgileri;

Apple Zorlu Center
Adres:
Zorlu Center Koru Sok. No:2Beşiktaş İstanbul 34340
(0212) 708 3700
Çalışma saatleri:
Paz - Cmt:
10:00 - 22:00

Apple Akasya
Adres: Akasya AVMAcıbadem Mahallesi, Çeçen Sok. No : 25Üsküdar İstanbul 34660
(0216) 250 7100
Çalışma saatleri:
Paz - Cmt:
10:00 - 22:00

Geçmiş olsun.

Reaksiyon puanı
16,128
herşeye kullanıcı hatası demeyin da! fabrikada ki testlerde düştüğü gibi düşmüş orda sağlam kalırken burda böyle olması bu iphone'un o testen geçemiceği manasına gelir ki o test edilmemiş demek bunun üzerine gidin ayıplı ürün diye diretin.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
herşeye kullanıcı hatası demeyin da! fabrikada ki testlerde düştüğü gibi düşmüş orda sağlam kalırken burda böyle olması bu iphone'un o testen geçemiceği manasına gelir ki o test edilmemiş demek bunun üzerine gidin ayıplı ürün diye diretin.

Ayıplı ürün olarak diretmesi durumu değiştirmeyecek ( zorlu center teknik ekipte çalıştığım için söylüyorum ) bu durum doğrudan kullanıcı hatası olarak kabul edilmektedir - şirket prosedüründe değişiklik yapılmadıysa -

Reaksiyon puanı
16,128
Ayıplı ürün olarak diretmesi durumu değiştirmeyecek ( zorlu center teknik ekipte çalıştığım için söylüyorum ) bu durum doğrudan kullanıcı hatası olarak kabul edilmektedir - şirket prosedüründe değişiklik yapılmadıysa -
bende şirkefe bağlarsa fabrikada kalite kontrolde test edilmemiş diye diretmeli diyorum sesini yükseltmeli edepsiz olmalı...

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
bende şirkefe bağlarsa fabrikada kalite kontrolde test edilmemiş diye diretmeli diyorum sesini yükseltmeli edepsiz olmalı...

Deneyebilir fakat bir şey değişmeyecektir. Şirketlerin prosedürü ağırdır ve kullanıcı kullanırken düştükten sonra bu durum yaşandıysa kullanıcı hatasıdır. Test işlemleri belli bir yükseklikten test edilir, fakat tüketici bu durumu yaşadığın da ne kadar yüksekten düştüğünü kanıtlayamaz ve doğal olarak Garanti Yönetmeliğine görede kullanıcı hatası olarak adlandırılır.

Reaksiyon puanı
16,128
Deneyebilir fakat bir şey değişmeyecektir. Şirketlerin prosedürü ağırdır ve kullanıcı kullanırken düştükten sonra bu durum yaşandıysa kullanıcı hatasıdır. Test işlemleri belli bir yükseklikten test edilir, fakat tüketici bu durumu yaşadığın da ne kadar yüksekten düştüğünü kanıtlayamaz ve doğal olarak Garanti Yönetmeliğine görede kullanıcı hatası olarak adlandırılır.
düştü demicek ...

Reaksiyon puanı
16,128
Arıza tespiti yapıldığında düştüğü anlaşılıyor :)
dedik ya çirkefe bağlıcak aldığımdan beri onu çocuğumdan iyi korudum ne düşmesi bozuk satmışsınız diye atarlanmalı tüketici şeyine vericem demeli diş göstermeli...
Aziz uncle gibi çakıcak tokatı icabında...

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
dedik ya çirkefe bağlıcak aldığımdan beri onu çocuğumdan iyi korudum ne düşmesi bozuk satmışsınız diye atarlanmalı tüketici şeyine vericem demeli diş göstermeli...
Aziz uncle gibi çakıcak tokatı icabında...

Şuanda tamamen potansiyel müşteri mantığıyla işlem yapmaya çalışıyoruz fakat Hukuk konusunda bilgi sahibiyim THH'ye gittiğinde de bir durum değişmeyecek bence hiç zorlamaya gerek yok çirkeflik çıkartsa da yapacak bir şey yok en fazla zorcu center'den atılır o kadar :)

Reaksiyon puanı
16,128
Şuanda tamamen potansiyel müşteri mantığıyla işlem yapmaya çalışıyoruz fakat Hukuk konusunda bilgi sahibiyim THH'ye gittiğinde de bir durum değişmeyecek bence hiç zorlamaya gerek yok çirkeflik çıkartsa da yapacak bir şey yok en fazla zorcu center'den atılır o kadar :)
arıza çıkartma potansiyeli yüksek tam anlamıyla deli biri gelince ne olur? her deli hastanede değil çünkü...

Reaksiyon puanı
16,128
Şahsen ben çalıştığımda yapacak bir şey olmadığından tatlı bir dille vatandaşları dışarı çıkartıyorduk :)
ne şanslısın askerdeyken biri vardı istanbullu arızanın önde gideni onu tatlı dille gönderemezdin o gelmemiş...