Moto G4 Plus Önerir Misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xlash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xlash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Telefonsuz kaldığımdan ve aciliyetinden dolayı bütçem kısıtlı. 800-850 TL civarı bir telefon bakıyorum.Birçok telefona baktım fakat Moto G4 Plus daha çok hoşuma gitti.Önerir misiniz, önermezseniz başka telefon önerisinde bulunur musunuz? Oyun oynamıyorum. Sosyal medya hesaplarını çok aktif kullanıyorum. Kamerası fiyat segmentine göre iyi olması tercihim.Bataryası normal düzeyde olmalı kötü olmasın da. Tasarımı da iyi olursa güzel olur tabii.Son olarak büyük ekran telefonları seviyorum 5 inç ten büyük olabilir.

Ayrıca daha önce Lg g3 kullanıyordum hangisi daha iyidir? Moto G4 kullanan arkadaşlardan uzun kullanım sonucu yorumlarını bekliyorum.

MarioMan531905

Asistan
Reaksiyon puanı
38
5 inçten büyük seviyorsan aradığın özelliklere göre moto g4 plus en iyi seçim olur :)

Xlash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonu sipariş ettim bakalım hayırlısı :) Telefon elime geçtiğinde yapmam gereken bir şeyler var mı arkadaşlar ?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Telefonu sipariş ettim bakalım hayırlısı :) Telefon elime geçtiğinde yapmam gereken bir şeyler var mı arkadaşlar ?
NFC varmı yok mu kontrol edip bana bi bilgi verebilir misin? Bende çok beğendim ama NFC çok takılıyor aklıma.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@Xlash Telefon size ulaşırsa biraz kullandıktan sonra telefon hakkındaki düşüncelerinizi söyler misiniz?

Xlash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
@Xlash Telefon size ulaşırsa biraz kullandıktan sonra telefon hakkındaki düşüncelerinizi söyler misiniz?

Tabi, telefon geldikten sonra deneyimlerimi bu konu üzerinden sizlerle paylaşmak isterim. Konu başlığına bakarak gelen arkadaşlara faydalı olmak adına.

Xlash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefon elime dün geçti. 1 gündür kullaniyorum. Açıkçası lg g3 ten buna geçince lg g3 vasatmış dedim. Telefon oldukça hızlı uygulama geçişleri olsun menü geçişleri olsun. Batarya beklediğimden daha iyi. Parmak izi okuyucusunda bir sıkıntı yok. Kamerası çok iyi fakat şarjı çok tüketiyor. İyi kameranın dezavantajı olsa gerek. Şebeke çekim gücü tatmin edici. Ekranı çok hoşuma gitti çözünürlüğü baya iyi ve ekran gözünüze çok iyi gözüküyor. Tasarımı göreceli bir kavram fakat ben sevdim. Tutuş hissi gayet iyi. Tek begenmedigim yanı power ve ses açma kısma tuşları. Daha kaliteli olabilirmiş. Merak ettiğiniz bi konu varsa sorabilirsiniz. Ha bir de unutmadan internette okuduğum yorumlarda ahizeden cızırtılı ses geldiğini söyleyen arkadaşlar olmuş.Bende de şöyle oldu o durum; birisini ararken dıııt sesi gelir ya o ses cızırtılı geliyor fakat karşı taraf telefonu açtığında hiç bir problem yok ve karşı tarafa sesim çok iyi gidiyor. Aklınızda soru işareti bulunmasın

Son düzenleme:

ibrgcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Telefon elime dün geçti. 1 gündür kullaniyorum. Açıkçası lg g3 ten buna geçince lg g3 vasatmış dedim. Telefon oldukça hızlı uygulama geçişleri olsun menü geçişleri olsun. Batarya beklediğimden daha iyi. Parmak izi okuyucusunda bir sıkıntı yok. Kamerası çok iyi fakat şarjı çok tüketiyor. İyi kameranın dezavantajı olsa gerek. Şebeke çekim gücü tatmin edici. Ekranı çok hoşuma gitti çözünürlüğü baya iyi ve ekran gözünüze çok iyi gözüküyor. Tasarımı göreceli bir kavram fakat ben sevdim. Tutuş hissi gayet iyi. Tek begenmedigim yanı power ve ses açma kısma tuşları. Daha kaliteli olabilirmiş. Merak ettiğiniz bi konu varsa sorabilirsiniz. Ha bir de unutmadan internette okuduğum yorumlarda ahizeden cızırtılı ses geldiğini söyleyen arkadaşlar olmuş.Bende de şöyle oldu o durum; birisini ararken dıııt sesi gelir ya o ses cızırtılı geliyor fakat karşı taraf telefonu açtığında hiç bir problem yok ve karşı tarafa sesim çok iyi gidiyor. Aklınızda soru işareti bulunmasın
Kamera uzun süre açık kaldığı zaman ısınma oluyor mu ? Pilini çok mu harcıyor ?

Xlash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kamera uzun süre açık kaldığı zaman ısınma oluyor mu ? Pilini çok mu harcıyor ?

Kamera uzun süre açık kaldığı zaman her telefonun ısındığı kadar ısınıyor, çok rahatsız ettiğini söyleyemem. Fotoğraf çekimlerinde sarj normal düzeyde azalış gösteriyor fakat video çektiğinizde telefon normalden daha fazla sarj tüketiyor fakat kamera performansına baktığımızda görmezden gelinebilecek bir durum.Başarılı çekimler gerçekleştiriyor.

009fy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Merhaba öncelikle bende moto g4 plus almayı düşünüyorum telefonu baya dır kullanıyor olmalısın bu güne kadar yaşadığın deneyinleri yazabilirmisin s4 den bu cihaza geçmeyi düşünüyorum benim için önemli olan erkanı ve kamerası birde telefonun kendi uygulamaları kaç gb hafıza kaplıyor bunun yanında hafıza kartı ve telefon hafızası tek hazfızaya dönüyormu yoksa ayrı 2 hafıza olarak mı devam ediyor.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Arkadaşım note2'den, kuzenim Lg g2'den bu telefona geçti ikiside memnun.