Adobe After Effects bedava indirilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tb2dlh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
Herkese selam hayırlı akşamlar arkadaşlar.Öncelikle Adobe After Effects olmasına gerek yok yapacağım çalışma bedava olan başka bir programda oluyorsa yardım edersenizz sevinirim. Yapacağım şey Kinetik tipografi , Lirik video , animasyon klip bunları yapa bileceğim başka program var mı? (ücretsiz olucak ama ) ücretsiz yok ise adobe after effects'i nasıl bedava ve full bir şekilde indiririm.Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.Herkese iyi forumlar.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sony Vegas Pro'yu crackli full bir şekilde indirebilirsin, önerebileceğim programdır.

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
Sony Vegas Pro'yu crackli full bir şekilde indirebilirsin, önerebileceğim programdır.
teşekkür ederim. ama bu yapacağım işler zor mu peki profesyonellik ister mi. İlk kez deneyecek kişi yapabilir mi youtube den video izleye izleye.?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu siteden alternatifleri görebilirsin.
Adobe After Effects Alternatives and Similar Software - AlternativeTo.net

NUKE programının ismini birkaç kez duymuştum, ücretsiz versiyonu varmış.
Açık kaynak Natron da önerilenler arasında.
Teşekkür ederim bakıcam.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Pc de olsam yazardim.. Tum Adobe programlarini en guncel haliyle full indirebilirsin. Dolu ucretsiz video editor var. Hitfilm ve Da Vinci ye bak.. Free versionları var.

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
Pc de olsam yazardim.. Tum Adobe programlarini en guncel haliyle full indirebilirsin. Dolu ucretsiz video editor var. Hitfilm ve Da Vinci ye bak.. Free versionları var.
Teşekkürler bakacağım.