Samsung S8 mi LG G6 mı Moto Z mı

Hangisini önerirsiniz?

• Samsung S8

Kullanılan: 12 92.3%
  • Lg G6

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lenovo Moto Z

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

krmzsmsklr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung ve LG 2017 çıkışlı olduğu için biraz bütçeyi aşıyor fakat sürekli telefon değiştirmeyi sevmediğim için iyi bir şey olsun istiyorum en az 3-4 yıl sıkıntısız kullanabileyim, moto Z nin de özellikleri de optimum gibi ama ne önerirsiniz?
Telefonu düşüren biriyim biraz dayanıklı olmalı sıkıntı çıkarmamali
Lenovo vibe X2 kullanıyorum lenovo servisinden memnunum

Lg ve Samsung servisleri nasıldır?
Ya da daha başka bir öneriniz var mı?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Samsung Galaxy s8 alabiliyorsanız en iyisi o. Donanım ve ekran olarak çok iyi. Ve uzun kullanımda sorun çıkatmaz

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Akşam dan sabaha kadar s8 diye bilirim bir ıphone kullanıcı olarak Benim bile beğenimi çeken bir telefon. Şuan da piyasanın en iyi telefonu zaten

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Samsung ve LG 2017 çıkışlı olduğu için biraz bütçeyi aşıyor fakat sürekli telefon değiştirmeyi sevmediğim için iyi bir şey olsun istiyorum en az 3-4 yıl sıkıntısız kullanabileyim, moto Z nin de özellikleri de optimum gibi ama ne önerirsiniz?
Telefonu düşüren biriyim biraz dayanıklı olmalı sıkıntı çıkarmamali
Lenovo vibe X2 kullanıyorum lenovo servisinden memnunum

Lg ve Samsung servisleri nasıldır?
Ya da daha başka bir öneriniz var mı?
Lg ve samsung garantlerini sormuşsun vede 3 4 yıl kullanmak için telefon sormuşsun Lenovo nasıldır bilmem ama samsung ve LG garantileri aynı ne bi aşağı ne yukarı ikiside aynı garanti aynı hizmet tele bişey olursa ki zaten olacakdır yada sorun çıkarsa seni mağdur edecek garanti LG ve samsungdur 3 4 yıl kullanıma gelince bu saydıklarından bi çıkarsa sağlam lenovo çıkar herhalde lenovo hakknda bilgm yok ama LG ve samsung garanti ve sağlamlık sıfır banko bilgin olsun tavsiyeye gelince ben İphone yada mate 9 al derim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Lg ve samsung garantlerini sormuşsun vede 3 4 yıl kullanmak için telefon sormuşsun Lenovo nasıldır bilmem ama samsung ve LG garantileri aynı ne bi aşağı ne yukarı ikiside aynı garanti aynı hizmet tele bişey olursa ki zaten olacakdır yada sorun çıkarsa seni mağdur edecek garanti LG ve samsungdur 3 4 yıl kullanıma gelince bu saydıklarından bi çıkarsa sağlam lenovo çıkar herhalde lenovo hakknda bilgm yok ama LG ve samsung garanti ve sağlamlık sıfır banko bilgin olsun tavsiyeye gelince ben İphone yada mate 9 al derim
Olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bende eski galaxy s1 var. İlk çıktığı zaman alınmış. Hiç sorunu yok;)
Önyargılı olmayalım:)

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bende eski galaxy s1 var. İlk çıktığı zaman alınmış. Hiç sorunu yok;)
Önyargılı olmayalım:)
s1mi hocam 1950 yılında yaşamıyoruz 2017deyız adam yeni bişey üst segment istiyor Lg g3 g4 g5 samsung s5 s6 mağduru oldugum için ön yargılı oldugumu söylesem? garantilerini zaten bilen biliyor hep kullanıcı hatası hatalıl kullanım sen telefonu eline alma sadece bak o tel bozulsun bu telefona göz değmiş ondan bozulmuş derler :D Lg samsung garantileri

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
s1mi hocam 1950 yılında yaşamıyoruz 2017deyız adam yeni bişey üst segment istiyor Lg g3 g4 g5 samsung s5 s6 mağduru oldugum için ön yargılı oldugumu söylesem? garantilerini zaten bilen biliyor hep kullanıcı hatası hatalıl kullanım sen telefonu eline alma sadece bak o tel bozulsun bu telefona göz değmiş ondan bozulmuş derler :D Lg samsung garantileri
Ben sağlamlığına örnek verdim. Aynı zamanda bu telefonları hor kullanıp sonra üreticiye laf söylemek pek hoş değil;)

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Samsung'a ilettiyse yüzde 100 cevap alacaktır. O kadar da değil.
yok be kardeşim keşke öyle olsa adamlar baştan salıyor neymiş kart takmışsın dıye değişim yapılmıyormış bu sadece şimdi değil yıllardır samsungun garanti hizmti böyle teli satarken senınle kanka olurlar sattıktan sonra seni tanımaz bile LG de aynı tek samsung değil ana kart sorunları bootloop screen shot kasma hızlı şarz boşalması samsungdada pembe ekran sorunları bitmek bilmiyor garantide böyle bu yuzden bunların ekmeğine yağ surmem çok şımardılar isteseler en kral hizmeti sunarlar hem üretim hem garanti açısından

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
bu üç modelde düşüp hasar alırsa içinizi acıtır.
ben olsam S8 tercih ederdim.
sizede öneriyorum.
batarya açısından Moto Z diğer modelleri dışında kalıyor.
iOS kullanabilirseniz iPhone 7 Plus ve ya iPhone 7'de önerebilirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
En donanım yüklü. Cihaz S8
Diğer ikisi geçen senenin amiral gemisi işlemcisini kullanıyor S8 bu senenin s8 almalısın
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben sağlamlığına örnek verdim. Aynı zamanda bu telefonları hor kullanıp sonra üreticiye laf söylemek pek hoş değil;)
Uğraşma onla Apple fanatiği

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
En donanım yüklü. Cihaz S8
Diğer ikisi geçen senenin amiral gemisi işlemcisini kullanıyor S8 bu senenin s8 almalısın
--- Gönderi Güncellendi ---

Uğraşma onla Apple fanatiği
her yerede burnunu sokma koskoca videoyu görmuyon heralde çok bılıosan git kendın al sorunlu bozuk s8leri ayrıca profılınde bellı oluo ne fanatiği olduğun apple sevdalısı seni noldu apple almaya gucun yetmedı dıye karalamaamı çıktın

M

Murat Burç

SDN Okuru
her yerede burnunu sokma koskoca videoyu görmuyon heralde çok bılıosan git kendın al sorunlu bozuk s8leri ayrıca profılınde bellı oluo ne fanatiği olduğun apple sevdalısı seni noldu apple almaya gucun yetmedı dıye karalamaamı çıktın
Ben onu troll için yapmıştım ama neyse :D:D,
Uzak dur benden :D

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hocam ilk başta çürük dediğin cihazdan yazıyorum. :D

Moto Z dediğimiz cihaz ile Samsung veya apple karşılaştırması bence gereksiz

Telefon önerisine gelecek olursak
Kafam rahat olsun 4 sene kullanayım sürekli güncelleme gelsin sesli asistanım olsun türkçe konuşsun bozulduğunda garantiye göndereyim bana 3 gün sonra sıfır cihaz versin istiyorsan ve kamerası güzel olsun ön kamera da açı çok geniş olmasın ama net çeksin felan dersen Apple ın herhangi bir telefonunu al.

Samsung değil android kullanan tüm markaların garantisi apple kadar iyi değil

Ama tasarımı güzel olsun vaaay be gevur ne yapmış helal olsun kameraya bak gözümden daha net ön kameraya 5 kişi sığıyor demek istiyorsan samsung s8 al gerisi hikaye diğer markalar sadece donanımı yüklemiş yazılım ortada yok o yüzden iki büyük firmadan şaşma

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam ilk başta çürük dediğin cihazdan yazıyorum. :D

Moto Z dediğimiz cihaz ile Samsung veya apple karşılaştırması bence gereksiz

Telefon önerisine gelecek olursak
Kafam rahat olsun 4 sene kullanayım sürekli güncelleme gelsin sesli asistanım olsun türkçe konuşsun bozulduğunda garantiye göndereyim bana 3 gün sonra sıfır cihaz versin istiyorsan ve kamerası güzel olsun ön kamera da açı çok geniş olmasın ama net çeksin felan dersen Apple ın herhangi bir telefonunu al.

Samsung değil android kullanan tüm markaların garantisi apple kadar iyi değil

Ama tasarımı güzel olsun vaaay be gevur ne yapmış helal olsun kameraya bak gözümden daha net ön kameraya 5 kişi sığıyor demek istiyorsan samsung s8 al gerisi hikaye diğer markalar sadece donanımı yüklemiş yazılım ortada yok o yüzden iki büyük firmadan şaşma
Bu huaweininde garantisi iyi diyorlar ya . Ayrıca S8ede bu sene gelir zaten Türkçe destek. Bixby net daha üstün siriden

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bak s8 den yaziyorum suan oncellikle bixby konusuna degineyim bixby dun gece almanca yazilar olan bulasik makinemizde denesim yaziyi cektikte sonra dili algilayip asagida translate acip otomatik turkceye cevirdi. Kamerayi acip bulundugun yerin konumunu sorarsan sana yakin mekanlarin uzakliklarinisa gostermektedir. Ve bu suan cidden salak bir asistan sadece 10 uygulama destekledigi halde bu kadar zeki. Burda fanboyla ihtiyacim yok huawei p10 plus da almak istemis biriydim. Mesela saat 2 de surekli biriyle konusuyorsun bixby sana bu saatler ornek veriyorum esinle konusuyorsun diye bildirin hatirlatiyor. Dun gece saat 1.55 de su yazi yaziyor.Siz bu saatlerde uyuyorsunuz.Yarin icin plan yapmak ister misiniz? Evet ben 1.30 ile 2 arasinda yatakta olurum. Bak bu uygulamanin gelismemis hale beta diyelim. Turkce asistan o bu gelince uygulamalar artinca gor sen. Always on da basta uygulamalar desteklemiyordu simdi en kiytirigindan bile bildirim geliyor. Samsung kamera,ekran,tasarim ve arayuzu(samsung experience) islevselligi konusunda cidden cok iyi. Stabiliteyide uzun zamandir android markalari yakaladi. Zaten android stabil olmasinda zor olma sebebi cok islevsellikten. Samsung arayüzü de android firmalari arasinda en rahatlik saglayabilecek. Bir cok seye kolay ulasim saglayan arayuz. Benim diyeceklerim bu kadar. Apple zaten ustun oldugu yonler garantisi ve kendi eko sistemidir. Guncellemeyi saymiyorum cunku android de ki 6 dan 7 ye olan guncellemelerdeki farklar ile ios daki guncellemelerdeki arasinda dag var. Haftalik guncelleme gondermenin önemli oldugunu dusunen zihniyetim yok:) Zaten aylik guncellemeni her firmadan alabilirsin android de . Bayagi uzun oldu ama umarim kafandakiler çözülür

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
hem apple özeniyorsun hemde karalama yapıyorsun yaptığın karalamadada iyi bişey yapsan neyse dıyecem nerde çürük cihaz varsa millete tavsiye ediyorsun işsiz
Apple özenen bu adam mı? İşine bak sen. Apple sevdalısı nicki trolldü. Gerçekten de apple özense s7 almaz 6s alırdı.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
1 ayı geçmiş konuyu hortlatma biraz dikkatli bak her konuya lafım olsun torba dolsun diye atlama Eto3401

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
1 ayı geçmiş konuyu hortlatma biraz dikkatli bak her konuya lafım olsun torba dolsun diye atlama Eto3401
Ben laf olsun torba dolsun diye atlamıyorum, bir mesajda gördüm bu konuyu girdim ve daha tarihe bakmadan yazdığın şey Gözüme takıldı ve cevap verdim. 1 aylık konu olduğunu gözümle görseydim önceden yine yazardım merak etme.