Samsung'dan yeni kırmızı ekran açıklaması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Samsungun kini ayarlara girp düzeltebiliyorsun.
Ben sana bir apple vakası göstereyim istersen Steve Jobs: Bir iPhone 4 Tutmayı Bile Beceremiyorsunuz!
Güzel habermiş ama ben 4 dü 2 yıl kullandım sonra 4s geçtim böyle bir sorun yaşamadım ancak 4 de iki anten çizgisini sıkarsan gidiyordu onu da normal kullanım da kim öyle birşey yapıyor ki diye soruyorum kendime ;) bu arada tek apple sevenlerin değil o tarihte herkesin taktir ettiği bir tasarımı vardı. Şimdi benim bir apple hayranı olarak Samsung s8 tasarımını taktir ettiğim gibi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güzel habermiş ama ben 4 dü 2 yıl kullandım sonra 4s geçtim böyle bir sorun yaşamadım ancak 4 de iki anten çizgisini sıkarsan gidiyordu onu da normal kullanım da kim öyle birşey yapıyor ki diye soruyorum kendime ;) bu arada tek apple sevenlerin değil o tarihte herkesin taktir ettiği bir tasarımı vardı. Şimdi benim bir apple hayranı olarak Samsung s8 tasarımını taktir ettiğim gibi :)
Burda önemli olan çekip çekmemesi değil Yanlış tutuyorsunuz lafı

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Burda önemli olan çekip çekmemesi değil Yanlış tutuyorsunuz lafı
O kelimenin nasıl birisin den ne manada çıktığı önemli Allah rahmet eylesin çok değer verdiğim bir insan kendisi o kişiyi tanımak önemli olan. İnsanlarla çok iç içe samimi bir CEO eğer yanlış anlaşılacak tepki görecek bir kelime olsa Apple bu başarısını sağlayamaz ve bu günlere gelemez di bu konu sabaha kadar uzar kimin ne seçtiği önemli değil önemli olan seçtiğin ürünle mutlu olman ve kendini ona göre özel hissetmen eğer o ürün sende o başarıyı yakalayamazsa demek ki o kişiye göre başarısız bir üründür. Hayırlı forumlar dilerim

M

Murat Burç

SDN Okuru
O kelimenin nasıl birisin den ne manada çıktığı önemli Allah rahmet eylesin çok değer verdiğim bir insan kendisi o kişiyi tanımak önemli olan insanlarla çok iç içe samimi bir CEO eğer yanlış anlaşılacak tepki görecek bir kelime olsa Apple bu başarısını sağlayamaz ve bu günlere gelemez di bu konu sabaha kadar uzar kimin ne seçtiği önemli değil önemli olan seçtiğin ürünle mutlu olman ve kendini ona göre özel hissetmen eğer o ürün sende o başarıyı yakalayamazsa demek ki o kişiye göre başarısız bir üründür. Hayırlı forumlar dilerim
Apple kullanıclarının mal olduğunu herkesin haberdar olabileceği şekilde ilan etse yine appleı bırakmayacak fanatikler var merak etmeyin apple bir şekilde büyür aynı bu şekilde olduğu gibi.
Bir CEO yanlış tutuyorsunuz diyorsa orda iş vardır.
Samsung Note 7 de bu patlamalar kasıtlı yapılıyor. Note 7 nin sorunu yok diyebilirdi. Note 7 appleın bir ürünü olsaydı getirin değiştiririz veya kasıtlı yapılıyor denirdi. Bu bu kadar açık net.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Apple kullanıclarının mal olduğunu herkesin haberdar olabileceği şekilde ilan etse yine appleı bırakmayacak fanatikler var merak etmeyin apple bir şekilde büyür aynı bu şekilde olduğu gibi.
Bir CEO yanlış tutuyorsunuz diyorsa orda iş vardır.
Samsung Note 7 de bu patlamalar kasıtlı yapılıyor. Note 7 nin sorunu yok diyebilirdi. Note 7 appleın bir ürünü olsaydı getirin değiştiririz veya kasıtlı yapılıyor denirdi. Bu bu kadar açık net.
Eyvallah kardeşim verdiğin cevap için ben teşekkür ederim herkesin fikrine saygım sonsuz kullandığın telefonla sana mutluluklar dilerim.