PS4 için büyük hamam böceği tehlikesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
PS4 için büyük hamam böceği tehlikesi!

PlayStation 4 kullanıcıları için ilginç ve bir o kadarda garip bir tehdit baş gösterdi. Sorun; hamam böcekleri!. Sevimli hamam böcekleri PS4'ü nasıl tehdit ediyor?

:: Siz bu ilginç sorun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ayyyyy içim irkildi:confused::confused::confused:
ilaçlatın evleri kurtulun. bizim başımızın da belasıydı. ilaçlattık. şimdi ayda yılda bir çıkıyor körolasıcalar:confused:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Başlığa bak. Çok büyük bmayvayi yedik nr yapıcaz şimdi. Tövbe estağfurullah. Haber olsun diye haber yapmayın. :mad:

Reaksiyon puanı
16,128
ne yapıcan? toz filitresi var yapışkanlı onlardan alıp bütün havalandırma deliklerine onu koyacaksın...
toz filtresi pc - Google'da Ara
aegtsicgorsel_12.jpg

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Tam ps4 alacakken bu haberi okumak. Sıfır alsam neyse 2.el alınca aklım hep kalacak tamirciye götürsem abi bunda böcek varmı bir bak diye adam şaşırır kalır

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tam ps4 alacakken bu haberi okumak. Sıfır alsam neyse 2.el alınca aklım hep kalacak tamirciye götürsem abi bunda böcek varmı bir bak diye adam şaşırır kalır
Yahu sende bunu yedin öyle mi:D:D:D Yahu Ps4'te hamam böceği girecek kadar geniş delik yok be :D:D:D

Reaksiyon puanı
16,128
buraya yazıyorum titiz evhanımları ve böcekten korkanlar için böcek savar ps4 kılıf yapıp satıcaklar bu haber buna yol vermek için...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sony'den aciklama geldi.

Böcek ilaclama firmalariyla anlasma saglamis, isteyen herkesin evine haserat uzmani göndereceklermis.

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Hadi hamam böceğini hallettin, meyve sineği var, sivrisineği var.
Bunlar hadi küçük sorunlar, diyelim ki psnin yanında ateş yaktın, ouv patlama tehlikesi var. Ondan sonracığıma rafa koyarsın, küçük çocuğun kafasına düşer kafası yarılır. Futbol oyunu oynarken tarafların birbirini dövmesi tehlikesi var. Bunlar hep tehlike, en iyisi uzak durmak ben ikna oldum.

Reaksiyon puanı
16,128
Hadi hamam böceğini hallettin, meyve sineği var, sivrisineği var.
Bunlar hadi küçük sorunlar, diyelim ki psnin yanında ateş yaktın, ouv patlama tehlikesi var. Ondan sonracığıma rafa koyarsın, küçük çocuğun kafasına düşer kafası yarılır. Futbol oyunu oynarken tarafların birbirini dövmesi tehlikesi var. Bunlar hep tehlike, en iyisi uzak durmak ben ikna oldum.
kafasına düşmesini geç bebek yürümeye başlamış bezinden bir şekilde kurtulmuş tam ps4'ü nişan almış gibi işediğini düşün cazur cuzur...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yahu sende bunu yedin öyle mi:D:D:D Yahu Ps4'te hamam böceği girecek kadar geniş delik yok be :D:D:D
Sonun da dikkat edersen ustaya götürsem şaşırır kalır dedim espiriyi sen anlamamışsın arkadaş ;) hem sinek karınca böcek sen bunu bahçe de mi oynayacaksın san ki ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sonun da dikkat edersen ustaya götürsem şaşırır kalır dedim espiriyi sen anlamamışsın arkadaş ;) hem sinek karınca böcek sen bunu bahçe de mi oynayacaksın san ki ;)
Bir an ciddi söylüyorsun sandım,:)

Son Dakika:
Sny PS4'lerin yanında haşere kovucu da vermeye başladı.:D:D:D
haşere.jpg

Reaksiyon puanı
16,128
seneler önce crt tv zamanında bir müşterinin tvden fare çıkmıştı o zamanlar sarı apartman böceği,hamamböceğine alışıktık tvlerden çıkardı çünkü...