Ryzen 1800x Sistem Onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan archy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
ASUS ROG SWIFT PG279Q Gaming Monitor - 27" 2K IPS

Kasa haric sanirim eksik yok. Birkac kasa onerisine ihtiyacim var. Bunun disinda fazla, abartili olan veya su daha iyi olur diyebileceginiz seyler varsa onerilere acigim. Mesela ana karti game x, rami cl16 yapmak gibi. Hayatimda ilk defa bilgisayar toplayacagim. Render yapilip, oyun oynayacagim.

Oneride bulunurken birkac alternatif sunarsaniz sevinirim. Yurtdisinda yasiyorum, burada bazi seyleri bulmak zor olabiliyor.

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Baya pahalı bir sistem, ekran kartını fe yerine gaming model alın bence bekleyip. Onun dışında ekleyebileceğim bişey yok. Ramler güzel cl16 ya çekmek gereksiz olur. Kasa konusunda bişey diyemeyeceğim ama yayıncı bir çocuk yakın zamanda sizinki gibi ryzen-32ram-1080-1tb m2 ssd vs gibi bir sistemde bu kasayı kullanmıştı, küp tasarımlı büyük ayrıca yan penceresi kulplu açılıyordu hoşuma gitmişti benim bakabilirsiniz; CORSAIR CARBİDE SERİSİ AIR 740 SİYAH PENCERELİ CUBE KASA

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Baya pahalı bir sistem, ekran kartını fe yerine gaming model alın bence bekleyip. Onun dışında ekleyebileceğim bişey yok. Ramler güzel cl16 ya çekmek gereksiz olur. Kasa konusunda bişey diyemeyeceğim ama yayıncı bir çocuk yakın zamanda sizinki gibi ryzen-32ram-1080-1tb m2 ssd vs gibi bir sistemde bu kasayı kullanmıştı, küp tasarımlı büyük ayrıca yan penceresi kulplu açılıyordu hoşuma gitmişti benim bakabilirsiniz; CORSAIR CARBİDE SERİSİ AIR 740 SİYAH PENCERELİ CUBE KASA

cevap icin tesekkurler.

kasa burada var gayette sik duruyor.

merak edenler icin toplam fiyat 4.034 dolar yukaridaki listeye ek olarak kasa dahil edildikten sonraki fiyati.

1080 ti 11g game x ne zaman cikar acaba ?

baska oneri ve tavsiyeseleri olan arkadaslar varsa lutfen belirtsin.

Son düzenleme:

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Milli sorumuzuda sorayim eksik kalmasin : GTA5 calistirir mi ? :)

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
1080 ti 11g game x cikis tarihi belli midir ?

Baska donanim onerisi olan var midir ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ultrada 4K çözünürlükte 74FPS garanti arkadaşım. :)

Sizdede boyle bir sistem var sanirim :)

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Çıkış tarihini bilmiyorum ama beklemekte fayda var. Fe versiyonun 4k çözünürlükteki oyun performansı videoları vardı. :D

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
e.ywahlar olsun. resmen utandim :(

bu arada ekran kartini bunu alirsam ramlar sogutucular vs hersey ayni sekilde uyumlu olacakmi yoksa degismem gereken birsey var ?
Hocam hiç sıkıntı olmaz.İsterseniz Gaming Z bulayım size çekirdek hızları vb. Biraz daha yüksek? :)

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Yokmuş hocam :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok hocam o ASUS un grafik kartları serisi.Gaming serisinden bir grafik kartı istiyorsanız MSİ ye bakmalısınız...

ilk mesajidmada belirttigim gibi pek anlamam render ve oyun icin kullanilacak hangisi daha verimliyse o olsun