- Reaksiyon puanı
- 1,230
Ttnet 24 Mbps kullanıyorum 23 Mbps Download 3 Mb Upload var modem değerlerimde bunlar 1 aya tahattüt bitiyor Ttnet devam mı ( 35 Mbps ile ) yoksa başka sağlayıcı mı
Saha dolabına 50 Mt evDeğerlere bakacak olursak bulunduğun yerin altyapısı iyi sayılır. Telekomdan iyiki sana VDSL Zyxel modem vermemiş. Air5650 çok güzel bir vdsl2 modem. Kesinlikle TTNET'ten şaşma şuan en iyi hizmeti TTNET veriyor.
Tabiki de 35 Mbps ile devam. Sakın Türknete falan geçme attan inip eşeğe binmekten farksız.Saha dolabına 50 Mt evSaha dolabına gelen hızda 1 Gbps sanırım. Babam gilin ofiste test yaptığımda 950 Küsür simetrik görüyorum. Ttnet 35 Mbps'e geçeyim mi yani ?
Fiyat sorucam ama 50 Mbps 90 lira'nın veya altına vereceklerse ben tamamımTabiki de 35 Mbps ile devam.
birincisi zyxel tayvan menşeli kaliteli bir modemdir, airties in ttnet ürünleri çöptür.
ikincisi saha dolaplarının kapasiteleri o lokasyondaki kullanıcı sayısı ve yoğunluğuna göre değişir, eğer bir tip 7 kabin ise minimum 10 gbps dir. Bu 20 gbps ye kadar çıkarılabilir.
üçüncü olarak Türk Telekom rekabet kuralları gereği uygun tarife sunamaz. Hem pahalıdır hem de yüklü miktarda kontrat imzalatır size. Taahhütü imzaladın yedi ay sonra baktın kopmalar oluyor iptal ettirmek istedin 500 ile 1000 lira arasında cayma bedeli alır. Ya da 8 ay sonra internet hizmeti almana gerek kalmadı aynı şekilde iptal ettirmek istesen 500-1000 arası cayma bedeli alır.
babangilin ofisinde 950 mbps simetrik hız alıyorsan orada ayrı özel bir hat var demektir.
son olarak binanda turkcell-vodafone fiber veya turksat kablotv gibi farklı bir alt yapı olmadığını var sayıyorum, eğer interneti iş için kullanmıyorsan, internet üzerinden para kazanan biri değilsen, elin arap şirketine para akıtmana gerek yok. Turk.net gayet uygun direk geçmeni tavsiye ederim. Hem yapa alt yapısı varsa turk.net sana akn siz internet verir.