Televizyonu en çok Türkler izliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Televizyonu en çok Türkler izliyor!

Yapılan araştırmalar Türklerin televizyon izleme alışkanlıkları hakkında ilginç veriler ortaya sunuyor. Peki, Türkler kaç saat televizyon izliyor?

:: Ülkemizdeki televizyon izleme alışkanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
En çok televizyon izlerkende bunun çoğunu entrikalı dalavereli karmaşık ilişkili diziler/programlar oluşturuyordur kesin. Bari kaliteli şeyler izlense sorun olmaz da. O da yok. Yemek programına bile entrika aşk ve şehvet sokuyorlar siz düşünün artık geldiğimiz(indiğimiz) seviyeyi.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Türkiye'de internet kullanımı az çünkü.

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Ev arkadaşımla ben, evdeki televizyon bozulmasına rağmen eksikliğini duymuyoruz. Televizyonla işimiz zaten tartışma programları ve haberler... Bunları da internetten takip ediyoruz.

İşe olumlu yönünden bakmak istiyorum. Türk dizilerimiz ilgiden ötürü olsa gerek, kaliteli. Bu kaliteyi imdb ve oyunculuk olarak almayın. Dizilerimiz yurt dışına satabiliyoruz bu entrika dolu zırvaları. Kendi kitlesi bunlardan keyif alıyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Evlendirme programları ve acun'un programları sağolsun.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hiç inandırıcı bi liste değil, amerikanların çok tv izlediği dünyaca bilinir ama adamlar listede yok, ki kaldı ki listeye göre DÜNYA birincisiyiz.

Buyrun 2010 yılı haberi.

Dünyada hangi ülke kaç saat TV izliyor? / Cadde / Milliyet İnternet

Bu duruma göre 7 senede işi gücü bırakıp televizyon izlemeye başlamışız. Hiç sanmıyorum. 10 sene önce millet daha çok izliyordu, internet alışkanlığı neredeyse sadece oyun içindi. Artık internet kullanan çok fazla ve tv kullanımı da muhtemelen düşmüştür, en azından son senelerde.

fft16_mf708689.Jpeg
fft16_mf708690.Jpeg

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ülkemizin geri kaldığının ispatı niteliğinde

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Asgari ücretin 1400 TL olduğunu düşünürsek. Kirayı faturaları çıkartınca, sonuç gayet normal. Dışarı çıksa (sinema-tiyatro-spor-kafe) para demek. İnternet fiyatlarıda belli. Ee geriye ne kalıyor TV haricinde?

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
İnternet hayatımıza girdiğinden beri televizyon kullanımı azaldı bence çünkü oyuncular canlı yayınları Twitch'ten izliyor. Kaldı ki internet üzerinden zaten televizyon izleyebiliyorsun. Oyunla işi olmayanlar videolarını YouTube'dan izliyor. Yabancı dizi desen bir sürü site var altyazıları hazır. Film izlemek isteyen gidip 720p, 1080p rip indirip izliyor. Televizyonda en çok izlenen programlar bence evlilik, yemek ve yarışma programları. Türk dizilerini artık insanlar internetten izleyebiliyor. Ben şahsen yayın üzerinden haber ve tartışma programı izlerim. Yayın haricinde de 2d ve 3d bluray film izleme amacıyla kullanıyorum.