Sony Xperia X Compact Alınır mı?

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Sizce bu telefonu almak mantıklı mı ?
(İnternetten değil teknosa, vatan gibi yerlerden) Daha iyi ne alınabilir bu fiyata ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostum her telefon alınabilir. Soru şurda senin telefondan beklentın ne ? Yani bir telefon için ne istediğini yazdıktan sonra X telefonu bana uyar mı desen ona göre mantıklı bir yorum yapılabilir. Ama şuan için senin beklentilerini bilmediğimden dolayı alınır veya alınmaz diyemem

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Bu arada tebrikler profesör olmuşsun Seni bu konunun modu bile yapabilirler. Önemli olan şeyler performans 3 yıl kullanayım pili 1 gün yetsin.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bu arada tebrikler profesör olmuşsun Seni bu konunun modu bile yapabilirler. Önemli olan şeyler performans 3 yıl kullanayım pili 1 gün yetsin.
Tesekkür ederim dostum.
3 yıl kullanayım demişsin açıkcası android telefon kullanmak fazladan özen göstermek demektir. Ben 6 sene Nexus kullanan biriyim o yüzden biliyorum. Telefonu uzun süre kullanman sende biten bir iş eğer ki telefonun kronik sorunları yoksa tabi.
Bataryası bir gün gitsin yeter demişsin. X compact'ta 2700mah küsür batarya var 720p ekran var fazla fazla yeter bu batarya sana. Ben g5 kullanıyorum 2k ekran ile 2800mah batarya var 1 gün çok rahat yetiriyor.
Telefonun kamerası hakkında söylemek istediklerim var. İnanılmaz derecede video performansı var bence. Stabilitesi çok iyi. Fotoğraf konusundada zaten kamerasını çoğumuz biliyoruz onu tartışmaya dahi gerek yok.
Eğer ki bu tasarım ve telefonun boyutu senin hoşuna gidiyorsa gerçekten çok sıkı bir alet :D
Ama bunun bir boy büyüğü var Sony Xperia X o 5 inc ona bakabilirsin aslında. Ekranın büyük olması avantajdır bana göre

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
X Compact degil orta segment, tum segmentler icinde cok basarili kabul edebilecegimiz bir kameraya ve ortw-ust bir islemciyr sahip. Kucuk ve dusuk cozunurluklu ekranini karsilayabilecek bir batarya ile geliyor. Eger ekrani sizin beklentilerinizi karsilayabiliyor ise o fiyat araliginda cok cok guzel bir telefondur.

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
X mi compact mı daha iyidir ?

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Ön kamerasını saymazsak compact da alabilirsin. Ama seni ikisi de seni 3 sene rahat götürür. Batarya da normal şartlar altında 1 gün rahat götürür. Normal şartlar diyorum, abidik kubidik yerlerde şarj edip öldürmezsen, düzenli şarj etmezsen, rahatca götürür. Dikkatli kullan gömülü batarya çünkü. Masraf ettirmesin.