uydu3405
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 115
Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum ordan açmaya çalıştı açılmıyor dedi sim kartini destekleyen bi cihaza takip ordan aktif edip öyle kullanın dedi var mı böyle bi şey ya gelde sinir olmaBen online işlemlerden bu durumu sorun olarak bildirmiş konu açmıştım yada bana özel mi açtılar şimdilik bilemiyorum.
![]()
Volte'ye bu kadar düşkümsen Vodafone geç kasma bu kadar. TT'de Note5'e volte verdiklerinde TT'ye geri geçersin
Hocam ne kaçması yauv :/ altı üstü daha iyi hizmet almak için operatör değişin denmiş. Operatör tercihinizi fazla içselleştirmişsiniz bence![]()
Arkadaşım online işlemlerden konuyla ilgili şikayet oluştur 1 - 2 güne açarlar ben cumartesi yada dün yazdım hemen açtılar.Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum ordan açmaya çalıştı açılmıyor dedi sim kartini destekleyen bi cihaza takip ordan aktif edip öyle kullanın dedi var mı böyle bi şey ya gelde sinir olma
Bence yarın sanada açarlar en geç ertesi gün merak etme.Bende şimdi şikayet dilekçesi oluşturdum yani seninkine benzer bişeyler yazdım yolladım bakalım sonuç ne olacak
İnşallah da herkes böyle teker teker açtıracak mı vay be olaya bakBence yarın sanada açarlar en geç ertesi gün merak etme.
Erken kullanmak isteyenler evet ama mutlaka yazılım çalışmaları yapılıyordur.Online işlemlerden herkesin açabilmesi yada uygulamadan açabilmesi gibi yazılım çalışması mutlaka vardır.İnşallah da herkes böyle teker teker açtıracak mı vay be olaya bak
Metnin tamamini büyük punto ile kullanmak yasak. Bilgin olsun.Erken kullanmak isteyenler evet ama mutlaka yazılım çalışmaları yapılıyordur.Online işlemlerden herkesin açabilmesi yada uygulamadan açabilmesi gibi yazılım çalışması mutlaka vardır.
Bu arada mobil uygulamaya son güncellemeden sonra sağlıklı şekilde giren var mı ben giremiyorum.
acmanin gozune faydasi varÇıktığı günden beri kullanmakta olduğum Android 7 hakkındaki görüşlerimi yazayım.
Genel kullanımda 6 da iken gayet akıcıydı. Yazı yazarken bazen takılmalar yaşıyordum nadiren de olsa. Şu anda bunları yine yaşıyorum ancak daha nadir yaşıyorum. Genel anlamda önceden de akıcıydı şimdi de akıcı başka takılma vb. durumla karşılaşmamıştım 6 da, şimdi de karşılaşmadım.
Oyun vb. uygulamaların açılma süresinde çok hafif bir iyileşme olduğunu hissettim.
Şarjım daha iyi dayanıyor. 2 buçuk 3 saat ekran süresi alıyordum, 3 buçuk 4 saate çıktı. Ekranı hala quad hd kullanıyorum.
Üst menü ve klavye kesinlikle çok hoşuma gitti. Apex Launcher kullandığım için arayüz hakkında pek yorum yapamayacağım.
Bildirimlerle ilgili bir bug var sanırım. Bazen whatsapp bildirim sesi gelmiyor. S7 kullanırken onda da yaşıyordum. Mesela 5 saniye süren bir ses diyelim bildirim(o kadar uzun değil de işte öyle diyelim), ilk 2 saniyesi duyuluyor, sonra kesiliyor. Yani bildirimde biiip diyorsa bi diyip sessizliğe bürünüyor. S7 de daha sık oluyordu bu neden Note5 de daha az anlayamadım açıkçası.
Mavi ışık filtresi geldi. Kullanınca sararıyor ekran doğal olarak. Hoşuma gitmedi kapattım ben de.
AnTuTu puanım 82 binden 88 bine çıktı. Daha çok telefonun sıfırlanması ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum. 1-2 ay içinde tekrar test ettiğimde daha objektif bir sonuç olacaktır.
Genel anlamda iyiki güncellemişim dedim. Telefon zaten sürekli elimde olduğu için bildirim bugu problem yaşatmıyor. Olması tabi hoş birşey değil ama getirisi götürüsünden fazla oldu benim için.
Bir de, bu mavi ışık filtresi, uzun vadede telefonun ekranının sağlığı açısından olumlu bir özellik mi? Açmamın telefona bir faydası var mı?
benim kafadanKlavyeden öyle çok büyük bi beklentim yok açıkçası. Yalnızca android 6 'daki seviyesine dönsün yeter benim için. Hele bi klavye için uygulama indirip telefona yük olmayı da hiç sevmembu yüzden güncelleme ile kendine gelmesini bekleyeceğim
![]()
Şarj kablosundan muhtemelen bendede eskiden yapıyodu kendi şarj kablosuyla farklı kablo kullanıyorum artık sıkıntı yokMerhaba. Benim not5 hızlı sarjdan sonra sarj soketinden yanık kokusu geliyor. Bu normal mıdır? Ayrıca sarj aleti ve sokete giriş kısmı çok ısınıyor.
Simgeler güzelBen online işlemlerden bu durumu sorun olarak bildirmiş konu açmıştım yada bana özel mi açtılar şimdilik bilemiyorum.
![]()
benzer bir şey yolladım bakalım acılacak mı
valla mobil uygulama fıs turk telekomun. sürekli hata alıyorum . bugun baska bir hata aldım kı aklımda deli sorular oluştu. parmak izi ile giriş yapıyorum ılk defa baska bir cihazda giriş yapıldı oturumu acamıyoruz dedı ya..... allah dedım ne oluyozErken kullanmak isteyenler evet ama mutlaka yazılım çalışmaları yapılıyordur.Online işlemlerden herkesin açabilmesi yada uygulamadan açabilmesi gibi yazılım çalışması mutlaka vardır.
Bu arada mobil uygulamaya son güncellemeden sonra sağlıklı şekilde giren var mı ben giremiyorum.
Telaşlanmayın aynı uyarıyı herkese veriyor aslında başka cihazda açıldığıda yok ben bu uygulamanın verdiği hatanın ekran görüntüsünü alıp şikayette oluşturdum dün hatta.Sakın endişe etmeyin başkası tarafından açılmış olabileceğini düşünüp kendinizi strese sokmayın.benzer bir şey yolladım bakalım acılacak mı
--- Gönderi Güncellendi ---
valla mobil uygulama fıs turk telekomun. sürekli hata alıyorum . bugun baska bir hata aldım kı aklımda deli sorular oluştu. parmak izi ile giriş yapıyorum ılk defa baska bir cihazda giriş yapıldı oturumu acamıyoruz dedı ya..... allah dedım ne oluyoz
Vulkan donanımsal diye biliyorum. Gelmemiştir diye düşünüyorum. Ama phone info yazılımlarıyla öğrenebilirsin.Arkadaşlar note 5 e nougat la beraber vulkan desteği geldimi bunu nasıl farkedebiliriz
XZ al derim. XZ daha yeni bir cihaz, daha bir kaç yıl desteği kesilmeyecek bir cihaz. Note5'e Andorid 8 gelmeyeceğini herkes biliyor ve şuan Note 5 Android 7'ile birlikte pil konusunda sınıfta kalıyor bana göre. XZ istemem dersen A7 2017'ye bak pil konusunda üzmez.İki cihaz arasında kararsız kaldım dostlar. Şuan 7 plus kullanıyorum. 2. bir telefon olarak Note 5 ya da Xperia XZ alacağım ama çok kararsızım. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Haklısın da aklımı karıştıran forumlardaki XZ ısınıyor yorumları. Kasasıda daha iyi gibi. Biraz daha bütçem olsa s7 Edge alacaktım.XZ al derim. XZ daha yeni bir cihaz, daha bir kaç yıl desteği kesilmeyecek bir cihaz. Note5'e Andorid 8 gelmeyeceğini herkes biliyor ve şuan Note 5 Android 7'ile birlikte pil konusunda sınıfta kalıyor bana göre. XZ istemem dersen A7 2017'ye bak pil konusunda üzmez.
1. telefon olarak 7plus kullanıyorsun sonuçta A7 2017 pil konusunda üzmez, XZ ısınma sorununu asıl yazın yaşar diye düşünüyorum. Şuan ısınıyor diye şikayet ediliyorsa yazın vay XZ kullanıcılarının başına. Ama XZ kullanıp ısınmadan söz etmeyip iyi yorumlar yapanlarda vardı. donanımhaber foruma bir bak orada XZ kullanıcı sayısı buraya göre bayağı bir yüksek, daha fazla kullanıcıdan bilgi almış olursun.Haklısın da aklımı karıştıran forumlardaki XZ ısınıyor yorumları. Kasasıda daha iyi gibi. Biraz daha bütçem olsa s7 Edge alacaktım.
Oyunun vulkan api destekli olduğunu nereden göreceğiz?Hıçbirşey devre dışı vs değil dolu dolu kullanımdır kendileri ben beğeniyorum nougatı şahsen bu arada cihazın donanimi vulkan api ile uyumlu. Şuan vulkan api destekli oyunlarda tam performanstan yararlanabilirsiniz.
XZ alman daha mantıklı.İki cihaz arasında kararsız kaldım dostlar. Şuan 7 plus kullanıyorum. 2. bir telefon olarak Note 5 ya da Xperia XZ alacağım ama çok kararsızım. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?