Maça Doğru Steaua Bükreş-Galatasaray

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hadi Aslanlar Güzel oynayın da!

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
D-Smart' da Digitürk'e de.Milleti sömürdüler.Herşey paralı oldu, yeter be!!!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İşte yediğimiz gol :( , çok bariz ofsayttan bir gol yedik:angry: ama adamların bizden iyi oynadığı da bi gerçek...:pinch:
2008_08_27_steaua_gol.JPG

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Galatasaray tamamen oyun disiplininden koptu yaw hele birde haksız gol :(

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
olsun be UEFA'ya gideriz..
Galatasaray için daha iyi olabilir :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar geçmiş olsun ama uefa var.
eufa aldığımız senede öyle olmamışmıydı?
Galatasaray'a UEFA yolunda Başarılar...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar geçmiş olsun ama uefa var.
eufa aldığımız senede öyle olmamışmıydı?
Galatasaray'a UEFA yolunda Başarılar...

Grubtan çıkamayıp gitmiştik o sene

yazıklar olsun bu kadar amaçsız bi takım görmedim ben bi sene daha bekle işin yoksa !

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tek tesellim UEFA finalinin burada olması hem de Kadıköy'de.Finale kalmamız lazım, Kadıköy ikinci defa fethedilecek :)

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ah ulan şu takımın başında gerets olacaktıki. getirdiler skibbeyi bi şey yaptığı yok. neymiş gençlere önem veriyomuş. başlarım ulan gençlerine milyonlar gitti. hadi çıksın bi gençte getirsin geri milyonları. yaz boyunca yattı takım anasını satiim. ulan nerde galatasaraylılık ruhu. adam geldi ruhun için s..tı resmen. cevat hoca skibbeye bin basar be. adamın eline mükemmel bi kadro verilmiş. nerdeyse sakatlık kalmamış ama adamın bi b..tan çaktığı yok. ben çıksam daha ii yönetirdim be. bu arada ilk defa galatasaraya gelmiş bi teknik adama bunları söylüyorum. diğer teknik adamlara hep sahip çıkmışımdır. hiç sövüp saymamışımdır.

yazmışken maçın içine s..an hakemlerede laf atalım. öncelikle şunu belirtiyimki hayatımda sövmediğim kadar bu hakemlere sövmüşümdür. bir takıma gol bukadar hediye edilebilir ancak. önce yanlış taç kararı veriyo sonrada taçtan gelişen atağı gole çeviriyor adamlar. ama işin ilginç yanı bariz ofsaytı görmüyor hakem. bu kadarmı olurya. resmen milyonlarımızı yedi şrfszler

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
vee Galatasaray dan korkan :nuke: avrupa onu safdışı bırakmak için elinden geleni yapar......tüm Galatasaray Camiası na geçmiş olsun dilekleriyle.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lanet olsun böyle hakeme kimse maçı İZLEMEDEN bana bahane bulma demesin .. !

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Hakem Sağolsun Bunların kafasını ezcek delikanlı çıkmadı şu ülkeden çıkmıcak!!!

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :D

ONlarmı Bizi Yendi yoksa Hakemmi He Hadi siz gidin bakalım nereye gide bilceksiniz biz belki uefayı alırız ama siz?

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar moral bozmayın hayırlısı olsun kadıköye bir bayrak daha dikilir olur biter ;)
biz sonuna kadar takımımızn arkasındayız :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar moral bozmayın hayırlısı olsun kadıköye bir bayrak daha dikilir olur biter ;)
biz sonuna kadar takımımızn arkasındayız :)

Biz Moral Bozmuyoruz Ama çok konuşup BOş Konuşanlarvar hakemi Gören yok taraftarın yaptığını gören yok adamlaırn yatmasına göz yuman hakemi gören yok hadi ancak konusurlar yenildiler aaa hiç soran yok nasıl oldu bu bitane delikanlı çıkıpta demiyor haksızlık yaptılar!

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Biz Moral Bozmuyoruz Ama çok konuşup BOş Konuşanlarvar hakemi Gören yok taraftarın yaptığını gören yok adamlaırn yatmasına göz yuman hakemi gören yok hadi ancak konusurlar yenildiler aaa hiç soran yok nasıl oldu bu bitane delikanlı çıkıpta demiyor haksızlık yaptılar!

kimden bahsettiğini biliyorum reis cevap verilecek bir insan değil o ;)
kendi çapında takımının bu forumdaki savaşçısı işte bırak kendi haline bilim adamları ona çare bulsun :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
kimden bahsettiğini biliyorum reis cevap verilecek bir insan değil o ;)
kendi çapında takımının bu forumdaki savaşçısı işte bırak kendi haline bilim adamları ona çare bulsun :D

+111 doğru lafa ne denir en iyisi hiç cevap vermemek :mrgreen:

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu golü izleyin kararı verin, bu kadar net bir ofsayt görmedim hayatımda.Çizgide bile değil.Direk sonuca etki.Keşke maç tekrarlansa :(

MEGAVIDEO - I'm watchin' it

ama yine de her şerde bir hayır vardır.Bu sene UEFA finali İstanbul - Kadıköyde :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Buyur BÖle hakemlerin kafasını ezcek ekibimiz gücümüz olmadıktan sonra bişey yapamıcaz herzaman bu sekilde yenilicez.

1205.jpg

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
reis olur olur futbolda bu var ):
hatırlatırım bir Gsli olarak geçen sene uefa kupası elemesinde bir yunan takımına serkanın attığı golde ofsayttı ;)
bunları geçeceksin bunlara kalmamayı bilip yeneceksin önceden ;)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eğer Liverpool, Barca yada ManU gibi bi' takımla oynasaydım, ofsayttı bilmem neydi diye üzülürdüm ama Sen Steau Bükreş gibi bi' takımla tur maçı yapıyosun, kendi sahanda iki yiyosun, deplasmanda da gol atamıyorsun, sonra kalkıp hakemden dem vuruyorsun, bu düpedüz dibe vurmakdır, insan utanır "ulan hakem yaktın bizi derken". Kusura bakmayalım beyler, ofsayta gelene kadar, düşünülecek çok şey var. Son bir yıl içinde ikinci kez Galatasaray'lı olmakdan utanıyorum. UEFA'da final o da olmazsa, şu saatten sonra , ... rahvan gitsin TSL şampiyonluğunun.