Masa tavsiyesi istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar alanım bu şekilde bana az çok yetiyordu ama artık yetmemeye başladı.
Bi ihtimal 2. monitörde gelebilir.
Sizce bu alana L masa uygun olur mu? veya tavsiye edeceğiniz masa var mı?
çok teşekkürler
P00729.jpg

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
L nin ucunu kapıya doğru mu? yatağa doğru mu düşünüyorsun? L masa elverişlidir, fakat bilgisayarı da ufaltman bir tercih, laptop çok daha rahat oluyor, benzer boyutta bir masamız var, ben şu an yetiniyorum. Ama laptop ve ders bir arada olunca masanın her yerini kullanmak zorunda kalıyorum. İnşallah öğrencilik bitince kendi evimde ben de daha geniş ve L masa düşünüyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
bunun gibi değil ama benzer bir bilgisayar masam vardı gittim 60x120 ebatında üstü kaplı sunta aldım eski masanın üzerine yerleştirdim çalışma alanım baya açıldı masrafıda olmadı

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Kendi masamı tavsiye ederim çok rahat bir kullanım alanı sunuyor.
MALM çalışma masası, venge, 140x65 cm
Bu videoda görerek satın aldım.
hocam o fiyata biraz sade olmamış mı? gerçi yurt dışı fiyatı 610 tl ye geliyor
515YMabGaOL._SL1100_.jpg

bu ürünü beğendim videodaki ama Türkiyeye gelmiyormuş
L nin ucunu kapıya doğru mu? yatağa doğru mu düşünüyorsun? L masa elverişlidir, fakat bilgisayarı da ufaltman bir tercih, laptop çok daha rahat oluyor, benzer boyutta bir masamız var, ben şu an yetiniyorum. Ama laptop ve ders bir arada olunca masanın her yerini kullanmak zorunda kalıyorum. İnşallah öğrencilik bitince kendi evimde ben de daha geniş ve L masa düşünüyorum.
Yatağa doğru düşünüyorum hocam açıkcası laptopa geçmek istemiyorum masaüstü rahatlığına çok alışkınım birde zaten laptopa klavye mouse taksam daha fazla yer kaplar hatta bu masaya sığmaz gibime geliyor.
bunun gibi değil ama benzer bir bilgisayar masam vardı gittim 60x120 ebatında üstü kaplı sunta aldım eski masanın üzerine yerleştirdim çalışma alanım baya açıldı masrafıda olmadı
bunu düşünücem hocam eğer güzel bir masa bulamazsam öyle yaparım