Ardanuc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teknosa Preo P2'ye usb type-c uygun flash alıp video izlemek istiyorum ama OTG desteği olup olmadığını bilmiyorum. Varsa bile destekler mi ?
Şöyle diyorsunuz yani type-c flash alacağına normal flash alıp bu çevirici ile kullan diyorsunuz anladığım kadarıyla. Telefon başkasında deneme imkanım yok. Kesin çalıştırır mı bi bilginiz var mı ?Dönüştürücü kullan istersen tabi varsa öyle bir alet Otg gerçekten güzel imkanlar sağlıyor.
Olmadı marketten uygulama ara.
--- Gönderi Güncellendi ---
Sanırım bir şeyler buldum.
Teknosa Preo P2 Usb Type-c Otg Kablo - Go-des Kısa Otg Kablo - n11.com
VPW U2-cf-h9 Usb 2.0 Type C Male - Type a Female Adaptor Fiyatı
Usb Type-c Otg Kablo Usb C Otg Çevirici Dönüştürücü Mouse Klavye - n11.com
Yüksek ihtimalle çalıştırır yorumlara falan bir göz at.Şöyle diyorsunuz yani type-c flash alacağına normal flash alıp bu çevirici ile kullan diyorsunuz anladığım kadarıyla. Telefon başkasında deneme imkanım yok. Kesin çalıştırır mı bi bilginiz var mı ?
İnternette karşılaştırmalara baktım OTG desteği yok yazıyor emin olmadım. Telefon kuzenimin ve kendisi benden uzakta deneme gibi bi şansımda yok yoksa dönüştürücü alıp denerdimYüksek ihtimalle çalıştırır yorumlara falan bir göz at.![]()
Bu sefer istediğin gibi.İnternette karşılaştırmalara baktım OTG desteği yok yazıyor emin olmadım. Telefon kuzenimin ve kendisi benden uzakta deneme gibi bi şansımda yok yoksa dönüştürücü alıp denerdim
İnternette karşılaştırmalara baktım OTG desteği yok yazıyor emin olmadım. Telefon kuzenimin ve kendisi benden uzakta deneme gibi bi şansımda yok yoksa dönüştürücü alıp denerdimYüksek ihtimalle çalıştırır yorumlara falan bir göz at.![]()
Google amcaya yazdım bana çıkarttığı epey.com'da lenovanın bi telefonu ile karşılaştırmasını gösteriyor. Ve sayfa içinde OTG'yi aradığımda lenova'nın modelinde OTG gösteriyor ama teknosa preo p2'de göstermiyorAyrıca şunu da Goole amcaya yaz ve ara.
Pek bilinmeyen modellerle ilgili fazla bir şey çıkmaz normaldir.Google amcaya yazdım bana çıkarttığı epey.com'da lenovanın bi telefonu ile karşılaştırmasını gösteriyor. Ve sayfa içinde OTG'yi aradığımda lenova'nın modelinde OTG gösteriyor ama teknosa preo p2'de göstermiyor
Bir çok şey deneme ile icat edildi anlarsın ya.Çalışır diyorsun yani. Dönüştürücü alıp denesin bakalım bi olmadı normal flash alırım.
Haklısın dostum. Ama dediğim gibi emin olamıyorum malum type-c flashlarda pahalı onun için destek istedim.OTG destegi olmayan telefon mu kaldi. Type-c flash ile yada normal bir flashi type-c ye donusturerek kullanabilirsiniz. HTC Desire x vardi bende hala duruyor 4-5 yillik telefon da varsa ondada vardir heralde
Peki mağazada uygulama falan yok mu?TEKNOSA PREO P2'NİN KESİN OLARAK OTG DESTEĞİ YOKTUR.DENENMİŞTİR. (Konu Kilitlenebilir)
Uygulama ile olacak iş değil o telefona komple yazılımsal güncelleme gelmesi gerekebilir onun yada root atılabilir bilmiyorum ve telefon bende olmadığı için o riskide giremeyeceğimPeki mağazada uygulama falan yok mu?
Bu arada geçmiş olsun.![]()