Sağlam Android Antivirüs Uygulama Önerisi 2017-2018

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar,
Ben ANDROID cihazım için SAĞLAM antivirüs programı arıyorum.
Uygulamanın paralı olması önemli değil, daha iyi olur APK indireceğim için paralı sıkıntı yaratmaz.
Clean master'ın antivirüsü reklamdan başka bir işe yaramıyor kendi reklamlarını yapıyorlar.
Buna benzer uygulamaları ÖNERMEYİN :)
Teşekkürler :cool:

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hocam ben Dr.web kullanıyordum eski telefonumda. Hafif ve kullanışlıydı. Şuan ki telefonumda bir program kullanmıyorum. Dr.webi dene bir istersen hatta pre sürümü de vardı. Bakarsın kafana uyarsa indirirsin

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Kullanma gerek yok. Cop uygulamalar hepsi... Daha telefonuna virus giren insan gormedim ben. Hicbir telefonumda kullanmadim.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kullanma gerek yok. Cop uygulamalar hepsi... Daha telefonuna virus giren insan gormedim ben. Hicbir telefonumda kullanmadim.
Yalnız nette veya marketteki bazı uygulamalar kullanıldıktan sonra virüs tehtitidi olabiliyor diyebiliyorum ben :D
Hani o linkler varya :D D:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben hiç bir şekilde güvenmiyorum ama 360 internet security kullanmıştım onu bir dene.

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Gerçi bende telefona giren virüs görmedim ama insan güvende hissediyor işte :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Neyse bizde hacklenip linklere düşmeden uzaklaşalım burdan... Heykırlar hemen gelebilir
Yok beyler o linklere girmiyorum ben :rolleyes:

W07394.jpg

%100 GERÇEK

Son düzenleme:

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
ben CM Security kullanıyorum günlük giriş ödülünü alıyorum ve günlük 10 hak verilen çevir kazanı kullanıyorum genelde 50 ve 100 altın çıkıyor + görevleri yaparak altın kasıyorum. Altınları biriktirdikten sonra VIP üyelik satın aldım şuan 65 Günlük VIP üyeliğe sahibim reklam yok otomatik hızlandırma özelliği de aktifleşti, tabi firma her türlü kâr ediyor çevir kazan ve günlük giriş ödülünü alınca reklam çıkıyor ama güzel yanı video reklam çıkmaması. 30 Günlük VIP üyelik altınını biriktirene kadar dayan emin ol sonrası rahat.

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
CM Security Clean Master reklamı olduğunu düşünüyorum.Okadar vip için altın kasmaya pek uğraşmam yükle apk bitsin derim.Bide dr web pro sürümünü kullanmaya başladım dünden beri memnunun.
;)
KONU KİLİT