- Reaksiyon puanı
- 16,128
o hayalet olur gitmez evinde sesler duyarlar şimdi...
beynini dondurtur kesin...
beynini dondurtur kesin...
Cok sikintili bir adam ama zaten sulalecek cok değişik bir aile doların para basma hakki bu adamlarda bir dolarin arka tarafindan sorumlu olan sülalemekanı cennet olsun kim ki o?
Çıldırmış olmalısınHayırsever amcanın biri...
Bu amcanin net serveti ile ilgili heryerde farkli birseyler yaziyor.Cok sikintili bir adam ama zaten sulalecek cok değişik bir aile doların para basma hakki bu adamlarda bir dolarin arka tarafindan sorumlu olan sülale
Ve bide tabiki sterlin...
Ingiltere niye dolari kabul etmedi saniyorsunuz. Cunki sterlinin para basma hakkida bu ailede aslinda bu ulkeler dunya ekonomileri ancak bu ailede dunya ekonomisini yoneten aile
Bu adamin sizce yasal bir servetinin olabilecegini dusunebiliyor musunuzBu amcanin net serveti ile ilgili heryerde farkli birseyler yaziyor.
O yuzden net bir bilgi yok dedim yaBu adamin sizce yasal bir servetinin olabilecegini dusunebiliyor musunuz
O yuzden net bir bilgi yok dedim ya![]()
Cok guzelKucukken bu adamin resminden cok korkardim
![]()
http://www.internethaber.com/izmir-bornovada-korkunc-cinayet-1757770h.htmÜstad senin kardeşi yine banlamışlar yav . @ConfickerBelasi
Hahahaİzmir Bornova'da korkunç cinayet
bunu pm ile yolluyor du...
doktor kendi halinde bırakın diyor...HahahaHocam nasıl abi kardeş ilişkisi bu yav
arıza olduğundan...@ConfickerBelasi senin kardeşin foruma garezi falanmı var? Ne zaman girse birşeyler karışıyor![]()
Süperonline hala durum aynı. Engel var. Üyelik girişi yapıyor fakat bağlantı yapmıyor, ağa ulaşılamıyor uyarısı verip duruyor.Sanırım zenmate yasağı kalkmış, normal şekilde sitesine giriliyor, kullanılıyor.