baysal388
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
O kadar gun guncelleme bekledik simdide eskiyi ozluoruz djdjnd
Aynen kardeşim [emoji23]O kadar gun guncelleme bekledik simdide eskiyi ozluoruz djdjnd
Ben şahsen 4 saat önce yaptım düzeldi gibi duruyor olmıyan hafıza oldu bi anda 8gb varken 16gb boşta biseyler gitti heralde bende yada bilmiyorum hiçbişey eksik olmamasına rağmen çoğu bug geçtiWipe atan varmı çok farkediyonu ona göre atcam kasma çok yok ama bazı yerlerde lag var vs klavye ve galeride onlar düzeliyomu
Biri bana wipe atmayi ogretebilirmi ulan ne cahil adamim yav sjsjjsBen şahsen 4 saat önce yaptım düzeldi gibi duruyor olmıyan hafıza oldu bi anda 8gb varken 16gb boşta biseyler gitti heralde bende yada bilmiyorum hiçbişey eksik olmamasına rağmen çoğu bug geçti
Telefonun içindekileri yedekle rehber resim müzik vs. Sonra teli kapat ses açma home tuşu güç tuşuna aynı anda basılı tut sonra yazı gelince bırak bi yarım saniye sonra bi daha aynı şekilde baş ondan sonra bi ekran gelicek bekle siyah bi menü açılcak orda wipe factory reset yazar önü seçiceksin güç tuşuyla sonra atar aynı menüye dönersin reboot system now yazar önü seçiceksin sonra yeniden başlar sıfır cihaz misali kurucaksın h.o anlamadıysan youtubedanda bakabilirsin [emoji16]Biri bana wipe atmayi ogretebilirmi ulan ne cahil adamim yav sjsjjs
azaldı mi sorunlarinBen şahsen 4 saat önce yaptım düzeldi gibi duruyor olmıyan hafıza oldu bi anda 8gb varken 16gb boşta biseyler gitti heralde bende yada bilmiyorum hiçbişey eksik olmamasına rağmen çoğu bug geçti
galeri silinir mi ?Telefonun içindekileri yedekle rehber resim müzik vs. Sonra teli kapat ses açma home tuşu güç tuşuna aynı anda basılı tut sonra yazı gelince bırak bi yarım saniye sonra bi daha aynı şekilde baş ondan sonra bi ekran gelicek bekle siyah bi menü açılcak orda wipe factory reset yazar önü seçiceksin güç tuşuyla sonra atar aynı menüye dönersin reboot system now yazar önü seçiceksin sonra yeniden başlar sıfır cihaz misali kurucaksın h.o anlamadıysan youtubedanda bakabilirsin [emoji16]
Hersey gider icindeki resimler kisile muzikler dosyalar ne varsagaleri silinir mi ?
Bendede yansıma var ama ekran koruyucudan kaybaklandığını düşünüyorum.beyler s6 edge kullanıyorum. Romda aşırı sorunlar var haberiniz olsun mesela sıfırdan rom kurulmuyor nougat nedense kies üzerinden wipe ekranına girerken birkaç hata veriyor falan. Bir sorum olacak Özelliklede GOLD renk kullananlara veya herkese... Geri tuşunun ve uygulamalar butonunun ledi sizde de yansıma yapıyor mu aşağıdaki gibi ?
![]()
Bende koruyucu yok yine de var... uzaklaşınca belli olmuyor ama normal 1.5 karış seviyesinde belli oluyorBendede yansıma var ama ekran koruyucudan kaybaklandığını düşünüyorum.
400 küsür mb güncellemeyi önceden gönderdiler o yüzden düşük gelmiş olabilirArkadaşlar bana gelen guncelleme 976 mb boyutunda bunun 1.3 gb olmasi gerekmiyor muydu?
bundan 1 hafta önce 400 mb lik bi güncelleme geldi yükledim400 küsür mb güncellemeyi önceden gönderdiler o yüzden düşük gelmiş olabilir
Bende hayret ettim asıl lazım olan cihaza vermediler acaba bunun sebebi nedir ki işlemci mi kesin desteklemeyen bişey var yoksa vermenezlik yapmazlardı ama ana işlemcide ekran islemciside ayni tek fark ram teki 4gb teki 3gb bundan mi fark ediyor acabaArkadaslar note 5 bile çözünürlük düşürme gelmişken bizi adam yarine koymamalarına acayıp sinir oldum hepimiz imza kampanyasımı mail yagmurumu ne yapalım bı sekıl bızede versinler sunu samsungun ana merkeziyle iletişime nasıl geçebiliriz bilen varmı türkiyeyle değil onlar bi cacıktan anlamıyo çünkü
Aynen öyle bende bu cevabı verdimSebebi apaçık ortada. 1 ay sonra s8 çıkacak ve s6 nın üst modeli olarak s7 de var.
444 77 11 Samsung Müşteri Hizmetleri 08/22 saatleri arası hizmet veriyorlarArkadaslar note 5 bile çözünürlük düşürme gelmişken bizi adam yarine koymamalarına acayıp sinir oldum hepimiz imza kampanyasımı mail yagmurumu ne yapalım bı sekıl bızede versinler sunu samsungun ana merkeziyle iletişime nasıl geçebiliriz bilen varmı türkiyeyle değil onlar bi cacıktan anlamıyo çünkü