Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
O kadar gun guncelleme bekledik simdide eskiyi ozluoruz djdjnd

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Wipe atan varmı çok farkediyonu ona göre atcam kasma çok yok ama bazı yerlerde lag var vs klavye ve galeride onlar düzeliyomu
Ben şahsen 4 saat önce yaptım düzeldi gibi duruyor olmıyan hafıza oldu bi anda 8gb varken 16gb boşta biseyler gitti heralde bende yada bilmiyorum hiçbişey eksik olmamasına rağmen çoğu bug geçti

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben şahsen 4 saat önce yaptım düzeldi gibi duruyor olmıyan hafıza oldu bi anda 8gb varken 16gb boşta biseyler gitti heralde bende yada bilmiyorum hiçbişey eksik olmamasına rağmen çoğu bug geçti
Biri bana wipe atmayi ogretebilirmi ulan ne cahil adamim yav sjsjjs

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Biri bana wipe atmayi ogretebilirmi ulan ne cahil adamim yav sjsjjs
Telefonun içindekileri yedekle rehber resim müzik vs. Sonra teli kapat ses açma home tuşu güç tuşuna aynı anda basılı tut sonra yazı gelince bırak bi yarım saniye sonra bi daha aynı şekilde baş ondan sonra bi ekran gelicek bekle siyah bi menü açılcak orda wipe factory reset yazar önü seçiceksin güç tuşuyla sonra atar aynı menüye dönersin reboot system now yazar önü seçiceksin sonra yeniden başlar sıfır cihaz misali kurucaksın h.o anlamadıysan youtubedanda bakabilirsin [emoji16]

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Telefonun içindekileri yedekle rehber resim müzik vs. Sonra teli kapat ses açma home tuşu güç tuşuna aynı anda basılı tut sonra yazı gelince bırak bi yarım saniye sonra bi daha aynı şekilde baş ondan sonra bi ekran gelicek bekle siyah bi menü açılcak orda wipe factory reset yazar önü seçiceksin güç tuşuyla sonra atar aynı menüye dönersin reboot system now yazar önü seçiceksin sonra yeniden başlar sıfır cihaz misali kurucaksın h.o anlamadıysan youtubedanda bakabilirsin [emoji16]
galeri silinir mi ?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
beyler s6 edge kullanıyorum. Romda aşırı sorunlar var haberiniz olsun mesela sıfırdan rom kurulmuyor nougat nedense kies üzerinden wipe ekranına girerken birkaç hata veriyor falan. Bir sorum olacak Özelliklede GOLD renk kullananlara veya herkese... Geri tuşunun ve uygulamalar butonunun ledi sizde de yansıma yapıyor mu aşağıdaki gibi ?
X0J9E5.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bende yansıma yapmıyor. fransız romu indirip odinle kurdum ve şuan gayet stabil çalışıyor. güncelleme olarak geldiğinde çok kasma ve başka sorunlar vardı ama temiz kurulum ve wipe yaptıktan sonra gayet güzel şuan.

Ronin10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
beyler s6 edge kullanıyorum. Romda aşırı sorunlar var haberiniz olsun mesela sıfırdan rom kurulmuyor nougat nedense kies üzerinden wipe ekranına girerken birkaç hata veriyor falan. Bir sorum olacak Özelliklede GOLD renk kullananlara veya herkese... Geri tuşunun ve uygulamalar butonunun ledi sizde de yansıma yapıyor mu aşağıdaki gibi ?
X0J9E5.jpg
Bendede yansıma var ama ekran koruyucudan kaybaklandığını düşünüyorum.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben telefona güncellemeyi ilk kurduğumda video geliştirici vardı şimdi nerde ben anlamadim

hidistin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende almanyadan alınma s6 edge var . pasaport kayıtlı .daha güncelleme gelmedi bana . kodu G925F global sürümmüş . ne zaman gelir bilen var mı?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben uygulama sekmesini istemiyorum nasıl yok ederim

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar good lock diye bi uygulama vardı ya onu telefona kurdum yeniden başladı bişey değişmedi ve uygulamayı silmek istedim bulamadım ne yapmalıyım sisteme zararı olur mu

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bana gelen guncelleme 976 mb boyutunda bunun 1.3 gb olmasi gerekmiyor muydu?

Ekli dosyalar

• 20170317_125512.png
    20170317_125512.png
    34.1 KB · Görüntüleme: 482

teote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bi Alman bi Dubai s6 var. Henuz gelmedi bize de.

hidistin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar almanyadan alınma cihazlarda kademe kademe veriliyormuş . ilk olarak vodafone çıkışlı cihazlara verilmiş . sırada 02 , t mobile gibi hatlardan alınma cihazlara sonrasında free global cihazlara verilecekmiş . tahminen 2 hafta sonra falan gelir gibime geliyor .

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar note 5 bile çözünürlük düşürme gelmişken bizi adam yarine koymamalarına acayıp sinir oldum hepimiz imza kampanyasımı mail yagmurumu ne yapalım bı sekıl bızede versinler sunu samsungun ana merkeziyle iletişime nasıl geçebiliriz bilen varmı türkiyeyle değil onlar bi cacıktan anlamıyo çünkü

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaslar note 5 bile çözünürlük düşürme gelmişken bizi adam yarine koymamalarına acayıp sinir oldum hepimiz imza kampanyasımı mail yagmurumu ne yapalım bı sekıl bızede versinler sunu samsungun ana merkeziyle iletişime nasıl geçebiliriz bilen varmı türkiyeyle değil onlar bi cacıktan anlamıyo çünkü
Bende hayret ettim asıl lazım olan cihaza vermediler acaba bunun sebebi nedir ki işlemci mi kesin desteklemeyen bişey var yoksa vermenezlik yapmazlardı ama ana işlemcide ekran islemciside ayni tek fark ram teki 4gb teki 3gb bundan mi fark ediyor acaba

Son düzenleme:

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Sebebi apaçık ortada. 1 ay sonra s8 çıkacak ve s6 nın üst modeli olarak s7 de var.

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İphonedan donanım olarak samsunga geçmiştim ama samsungta yazılımda sıfır şimdide sırf pil için lenovaya gecebilirim ama eminimki oda ayrı bi ... tur butun firmalar birbirinden beter

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
444 77 11 Samsung Müşteri Hizmetleri 08/22 saatleri arası hizmet veriyorlar
--- Gönderi Güncellendi ---
S6 ile S6 edgenin Note 5 ile ne kadar yakın özelliği var bilmiyorum ama Edge Plus Note 5'in kalemsiz versiyonu bakalım ona gelecek mi çözünürlük ayarlama olayı