Hikmet Uğurlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Bütçem 250 arkadaşlar önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler kafam çok karışıktı önerinizi dikkate alacağım kolay gelsin.2+1 denince akla ilk önce Logitech Z623 sonra Creative T3300 gelir. 250 TL'ye alabileceğin en kaliteli ses sistemi T3300'dür. Aktif olarak kullanıcısıyım ve diğer 2+1 ses sistemlerinin hepsini denedim adeta teneke. Z533 daha iyi ama oda 380 lira. Bide Philips SPA5300 var. Bass konusunda çok iyi fakat uydularından T3300 kadar kaliteli ses alamazsın. T3300'ü düşünmeden al.
Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion ses kartı ile kullanıyorum ve inanılmaz ses kalitesi alıyorum. Ses kartın varsa ses sistemin adeta şahlanıyor. Sadece güç olarak değil kalite olarakta öyle.
Logitech Z333 nasıl performans olarak bir bilginiz varmı ?2+1 denince akla ilk önce Logitech Z623 sonra Creative T3300 gelir. 250 TL'ye alabileceğin en kaliteli ses sistemi T3300'dür. Aktif olarak kullanıcısıyım ve diğer 2+1 ses sistemlerinin hepsini denedim adeta teneke. Z533 daha iyi ama oda 380 lira. Bide Philips SPA5300 var. Bass konusunda çok iyi fakat uydularından T3300 kadar kaliteli ses alamazsın. T3300'ü düşünmeden al.
Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion ses kartı ile kullanıyorum ve inanılmaz ses kalitesi alıyorum. Ses kartın varsa ses sistemin adeta şahlanıyor. Sadece güç olarak değil kalite olarakta öyle.
Kafanızın karışmasına gerek yok. Z333 doğal ses veremiyor. Böyle enterasan yapay bir sesi var. Frekans aralıklarında boşluk bırakıyor gibi. Subwoofer'i güçlü mid bass var ama low bass yok. Kulağın benim gibi hassassa THX sertifikalı Z623 alacaksın.Teşekkürler kafam çok karışıktı önerinizi dikkate alacağım kolay gelsin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Logitech Z333 nasıl performans olarak bir bilginiz varmı ?
bende T3300 kullanıyorum ama pek memnun değilim.alırken yüksek ses çıkmasını bekliyordum bir önceki kullandığım 2+1 plaatoon marka ses sisteminden hiçbir farkı göremedim.birde Subwoofer etakılan kablonun ucunda benden kaynaklımı bılmıyorum temassızlık olmaya başladı.yani bazen hoparlörden birinden ses çıkmıyor2+1 denince akla ilk önce Logitech Z623 sonra Creative T3300 gelir. 250 TL'ye alabileceğin en kaliteli ses sistemi T3300'dür. Aktif olarak kullanıcısıyım ve diğer 2+1 ses sistemlerinin hepsini denedim adeta teneke. Z533 daha iyi ama oda 380 lira. Bide Philips SPA5300 var. Bass konusunda çok iyi fakat uydularından T3300 kadar kaliteli ses alamazsın. T3300'ü düşünmeden al.
bu mesaj banamı ?pcnin ses çıkışı dandik yada acilen k.b.b. uzmanına görünmelisin.
daha çok pcne...bu mesaj banamı ?
Bilgisayarım eski model 2009 yılında toplama olarak almıştım.Ama sesin bununla alakası olduğunu hiç düşünemedim.yani sadece işin ses sistemıyle biteceğini sanıyordum Realtek audıo driver de kullanıyorumdaha çok pcne...
benim kide Realtek ALC888 7.1 kanal ve sesi harika Mikado MD3012 ile yıkılıyor...Bilgisayarım eski model 2009 yılında toplama olarak almıştım.Ama sesin bununla alakası olduğunu hiç düşünemedim.yani sadece işin ses sistemıyle biteceğini sanıyordum Realtek audıo driver de kullanıyorum
Ben bass yada tiz öbnem vermiyorum.sesi yüksek çıksın yeter.evin her yerinden duymak istiyorum.bunun için ne yapmam lazım.?benim kide Realtek ALC888 7.1 kanal ve sesi harika Mikado MD3012 ile yıkılıyor...
subbass yerde durmalı sesi etkiler yüksekte durması.
o zaman profesyonel seslendirme şirketine gitmen gerek o tarz isteleri onlar yapar ucuz olmaz benim ki evin her yerinden duyuluyor...Ben bass yada tiz öbnem vermiyorum.sesi yüksek çıksın yeter.evin her yerinden duymak istiyorum.bunun için ne yapmam lazım.?
ses kartin dandikse yada yoksa ses sistemin ne yapsinbende T3300 kullanıyorum ama pek memnun değilim.alırken yüksek ses çıkmasını bekliyordum bir önceki kullandığım 2+1 plaatoon marka ses sisteminden hiçbir farkı göremedim.birde Subwoofer etakılan kablonun ucunda benden kaynaklımı bılmıyorum temassızlık olmaya başladı.yani bazen hoparlörden birinden ses çıkmıyor
nasıl bir ses kartı önerirsiniz?kendim takabilirmiyimses kartin dandikse yada yoksa ses sistemin ne yapsin
Laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü ?nasıl bir ses kartı önerirsiniz?kendim takabilirmiyim
masaüstüLaptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü ?
Bütçen ne kadar ?masaüstü
O ses kartı ne öyle 8 bit sesleri duymak için mi aldınCREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI
bu yeterli olur creative'den şaşmıcan bende şunu:
Ekli dosyayı görüntüle 19477
Ekli dosyayı görüntüle 19478
10Lira'ya aldım bunu 10 fransız kalıyor...
çok dandik? şuan masanın üzerinde yatıyor onu takınca görüntü ses senkronu bozuluyor sesin hızı biraz yüksek oluyor nedense...O ses kartı ne öyle 8 bit sesleri duymak için mi aldın![]()
Anakarta o ses kartı yerine beni taksan ağzımla daha güzel ses çıkartırımçok dandik? şuan masanın üzerinde yatıyor onu takınca görüntü ses senkronu bozuluyor sesin hızı biraz yüksek oluyor nedense...
aslında güzel ses vriyordu sadece linux mintle çalıştı line inden gt-s5360'ı girince güzel sesi vardı...Anakarta o ses kartı yerine beni taksan ağzımla daha güzel ses çıkartırım![]()
Fiyatlar ne kadar bilmiyorum.iyi bir ses kartı ortalama ne kadardirBütçen ne kadar ?
Bu mesajınıza sesli güldümAnakarta o ses kartı yerine beni taksan ağzımla daha güzel ses çıkartırım![]()
110 lirayı gözden çıkarman lazım. Ama 110 liralık alacağın ses kartı bile harbi ses kartı olur. Bende 2002 senesinin ses kartı var Creative X-FI Fatal1ty Titanum T3300 ile yan komşular halay çekiyorFiyatlar ne kadar bilmiyorum.iyi bir ses kartı ortalama ne kadardir
Bu mesajınıza sesli güldüm![]()
CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTIFiyatlar ne kadar bilmiyorum.iyi bir ses kartı ortalama ne kadardir
Bu mesajınıza sesli güldüm![]()
Bu mesajınıza sesli güldümAnakarta o ses kartı yerine beni taksan ağzımla daha güzel ses çıkartırım![]()
ses kartımın özellıklerıne nasıl bakabilirim110 lirayı gözden çıkarman lazım. Ama 110 liralık alacağın ses kartı bile harbi ses kartı olur. Bende 2002 senesinin ses kartı var Creative X-FI Fatal1ty Titanum T3300 ile yan komşular halay çekiyor
Creative Audigy Value 7.1 öneririm efsane bir karttır.
PCI kart ne oluyor pek anlamamCREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI
linkini vermişim 7.1 bu creative harika ses verir ve 7 de destekliyormuş ki benim için 7 öldü...
![]()
dikkat! bu PCI kart.
Ürün tükenmiş zaten. Anakart marka model nedir ?Bu mesajınıza sesli güldüm
ses kartımın özellıklerıne nasıl bakabilirim
burada 70 tl gözüküyor ama satıcı sarıya boyanmış pek güvenli gözükmüy0r
Creative Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı - n11.com
PCI kart ne oluyor pek anlamam
ASUSTEK P5KPLAMÜrün tükenmiş zaten. Anakart marka model nedir ?